Aralık'ta seçim var. Belki oy kazandıracaktı Zeki transferi, savunanları görünce. Ama taraftar baskın çıkınca iş bozuldu. Şimdi 2 tarafı birden karşılarına aldılar. Zaten diyor gideyim siz gelin yönetin diye. Sanki görevine gelsek biz seçeceğiz futbolcuları, futbol şube seçecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
[QUOTE=oksoholu;1920954365]İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Zeki Yavru'nun gelmemesi yetmez! Hayrettin Hacısalihoğlu'nun da istifa etmesi gerekir!
Bu adamın kahvehane köşelerinde sabahtan akşama kadar okey oynadığını söyleyen insanlar var.
Böyle bir profilin Trabzonspor'da yöneticilik yapması kabul edilemez! Vasatlığı futbolcu tercihlerine de yansıyor!
QUOTE]
Bu nasıl bir aşağalama
Kahvede okey oynamak yasadışı bir olay mı Karadenizlilerin %80inin yaptığı bir iş merak ediyorum ne yapmasını bekliyordun nasıl bir yönetici tipi arıyorsun öğretim görevlisi sabahtan akşama kadar kütüphanede takılan biri mi ulusal basında yazar mı olmalıydı nasıl biri keser seni
bilemedim hatta bende öyleyim kahveye takılırım çokta memnunum tavsiye ederim
Suç değildir ama boş adamdır
Topluma faydası olmayan asalak yaşayan bir şey üretemeyen kapasitesini kullanmayan oksijen israfidir
Boylelerinin TS gibi Türkiye'ye mal olmuş bir vizyonu uslenmis kulübü yonetmesi zorumuza gidiyor.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Dünyanın her yerinde kulüpler taraftarın sesine kulak verir, vermek zorundadır. Taraftar olmazsa kulüp olmaz. Bu kulübün sahibi taraftardır, yöneticiler değil. Taraftarın %90'ının onaylamadığı bir işi kulübün sahibi değilsen yapamazsın. Kulübü satın mı aldılar da haberimiz yok?
Yorum
-
[QUOTE=oksoholu;1920954365]İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Zeki Yavru'nun gelmemesi yetmez! Hayrettin Hacısalihoğlu'nun da istifa etmesi gerekir!
Bu adamın kahvehane köşelerinde sabahtan akşama kadar okey oynadığını söyleyen insanlar var.
Böyle bir profilin Trabzonspor'da yöneticilik yapması kabul edilemez! Vasatlığı futbolcu tercihlerine de yansıyor!
QUOTE]
Bu nasıl bir aşağalama
Kahvede okey oynamak yasadışı bir olay mı Karadenizlilerin %80inin yaptığı bir iş merak ediyorum ne yapmasını bekliyordun nasıl bir yönetici tipi arıyorsun öğretim görevlisi sabahtan akşama kadar kütüphanede takılan biri mi ulusal basında yazar mı olmalıydı nasıl biri keser seni
bilemedim hatta bende öyleyim kahveye takılırım çokta memnunum tavsiye ederim2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehso yönetimi agaoglunu baskanliga aldi demek daha dogru olacak2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Hayrettin Hacısalihoğlu denen herif yüzünden bugun adi basina düşen, ilgilendiğimiz kanat oyuncusunu bile konuşamıyoruz.
Zeki Yavru sevgisi sayesinde tüm hevesimizin içine etti adam..
Tam ihtiyacimiz olan bir profilde kanat forvet...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sen de değiştir avatarı genel tavrına uymuyor."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın her yerinde kulüpler taraftarın sesine kulak verir, vermek zorundadır. Taraftar olmazsa kulüp olmaz. Bu kulübün sahibi taraftardır, yöneticiler değil. Taraftarın %90'ının onaylamadığı bir işi kulübün sahibi değilsen yapamazsın. Kulübü satın mı aldılar da haberimiz yok?.
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerreira bu hafta kırmızı kart görür!
Ne anlarsanız anlayın
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakın zamandan bir örnek vermek gerekirse, galatasaray taraftarı ayağa kalktı "Ya Terim ya da gidin" mottosu ile , Terim hamlesi adamlara şampiyonluğu getirdi. Yönetim bu sese kulak vermese Tudor veya başka bir hoca ile şampiyonluk hayaldi geçen sezon onlar için
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTudor'u kim getirdi peki?.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum