Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [FONT="]Stephane Sessegnon batalla gibi üst düzey oyuncular almalıydık.ligi takip etmiyoruz aga.kim nerede ne oynamış.

[/FONT]
    Stephane Sessegnon sözleşme yenilemiş.gençlerbirliği ile.ikinci ligde .çok rahat alınabilirdi.

kaliteli oyuncu eksikliğimiz olacak muhtemelen sezon içinde.yazıcı ve ömür ün psikolojileri ne olur bilemiyoruz.sosa ne kadar kendini verecek.
    Su an icin ihtiyatimiz olan en son pozisyon OOS pozisyonu.
    Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir kanat forvet ile lider stoperlik yapacak genç yok mu hocam listende ☺
      Şöyle ucuzundan.
      En azindan bu iki adami alip, birkac futbolcuyu yollarsak, takim şimdilik kadro olarak tamamlanir gibi.
      Murat Cem ve Cafer takimda kaldığına göre, ortasahaya oyuncu satilmadan bir futbolcu ( iyi bir teklif gelmezse mevcut topçulara ) alinmaz daha.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Çok iyi takip ettiğim oyuncular transfer yaptı

Liste her zaman var ama biraz daha takip etmek gerek.

Şu önerdiğim kanat oyuncusunu alsalar yeter.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağaoğlu Usta'nın euro üzerinden yapılan sözleşmelerini ekranlardan burun kıvırarak eleştirmişti. Şimdiyse o eleştirdiği şeyi kendisi yapıyor. Benim bu şeylere aklım ermiyor arkadaş. Bu iş euro-dolar üzerinden yapılmadan olmuyorsa eski başkanı tv'lerde neden eleştirirsin? Oluyorsa sen neden yaparsın?
        Yabancı oyuncuları TL ile oynatmak nerdeyse imkansız bu oyuncular 4 ayda 1 TL dolara karşı değer yitiren bir para biriminden sözleşme imzalamaz. Bunu konjonktür doların 2-2.50 de uzun süreli seyrettiği dönemde beceremeyenler varken, paranın 2 senede %100 devalüe olduğu dönemde yapılmasını beklemek büyük haksızlık.
        Burda en fazla şu olabilir. Yabancı futbolcular ile bir miktar TL bir miktar döviz kontratları yapılabilir. Oda Türkiye'de de mevcut yapacakları harcamalar düşünüldüğünde. 100.000 TL + 400.000 Euro gibi kontrat yapabilirsin. Ötesi imkansız.

Yerli oyuncular açısından bu söz konusu olabilir ancak, ben Türk futbolcu olsam TL sözleşmeye mevcut koşullarda imza atmam. Şahsen 1.5 yıl önce girdiğim işte 1.250 dolar kazanıyordum, 3 kez zam aldık maaş şimdi 960 dolar. Oysa ülkede hemen hemen her şey kura endeksli. Akaryakıttan uçak biletlerine elektrikten doğalgaza otel fiyatlarına kadar...

Aslında başkanın ordaki eleştirisi eski dönemlere ilişkin;
        Aralık 2011 Döviz Kuru 1.83
        Aralık 2012 Döviz Kuru 1.77
        Aralık 2013 Döviz Kuru 2.13
        Aralık 2014 Döviz Kuru 2.32
        Aralık 2015 Döviz Kuru 2.91
        14 Temmuz 2016 Döviz Kuru 2.89

Yani 5 yılda 1 TL artmış bir kur var 15 Temmuz öncesine kadar. 5 yılda %55 civarı değer kaybetmiş. TL de öyle bugünlerdeki gibi kısa vadeli olağanüstü bir değer yitirme söz konusu değil. Böyle bir ortamda Türk oyunculara TL sözleşme yaptırmak zorundaydın. Aşırı bir dalgalanma yok heleki 2011-2012-2013 de nerdeyse hiç yok.

Temmuz Sonu 2016 Döviz Kuru 3.01
        Aralık 2016 Döviz Kuru 3.50
        Aralık 2017 Döviz Kuru 3.77
        Ağustos 2018 Döviz Kuru 5.08

Son 2 yılda 15 Temmuz'dan sonraki süreçte kur 2.2 TL artmış %75 felan artmış. Yani önceki 5yıldaki artıştan bile çok daha fazla son 2 yılda artmış.

Şuanda bu önceki 5 yılda olan artış sadece son 4 ayda oldu sırf. Böyle bir ortamda değil yabancıya yerliye bile TL imzalatmak çok zor.
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 03.08.2018, 17:14.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kaliyorlar giibi

digerlerine karar bildirildi murat ve cafere simdilik bir bildirim yapilmadi
          olacak gibi
          Teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su an icin ihtiyatimiz olan en son pozisyon OOS pozisyonu.
            lig maratonunda çok ihtiyaç duyacağız tecrübeye.gençler taraftarın homurdusundan rahatsız olabilirler işler kötüye gittiğinde.batalla sesenyon gibi tecrübeler bu dönemde devreye girerler.yazıcı ve ömür için zorlu bir sezon olacak.hedef oyuncu oldun mu işin biraz daha zorlaşır.rakipler daha fazla önlem alır.bu durumda takımın diğer oyuncuları devreye girer.girebilir mi?topla yetenekleri kısıtlı bir kadromuz var nicelik olarak.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok iyi takip ettiğim oyuncular transfer yaptı

Liste her zaman var ama biraz daha takip etmek gerek.

Şu önerdiğim kanat oyuncusunu alsalar yeter.
              Bahsettiğin ismi, yönetime isim bildiren kişilerle paylaşıp onlar kanalıyla da iletilmesini sağlasan nasıl olur? Birçok kişi söylese belki işe yarar.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yerli oyuncular üzerinden yapmıştı o eleştiriyi yanlış hatırlamıyorsam.
                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yabancılar için değil yerliler için yapmıştı o eleştiriyi.
                Tamam, şimdi oldu Yerli yabancı diye hatırlamıyordum ben. Bir de Usta'nın tviti vardı yine bununla ilgili e hani euro üzerinden olmasındı diye. Ordan da iyice kafama o şekil kazınmış.

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yabancı oyuncuları TL ile oynatmak nerdeyse imkansız bu oyuncular 4 ayda 1 TL dolara karşı değer yitiren bir para biriminden sözleşme imzalamaz. Bunu konjonktür doların 2-2.50 de uzun süreli seyrettiği dönemde beceremeyenler varken, paranın 2 senede %100 devalüe olduğu dönemde yapılmasını beklemek büyük haksızlık.
                Burda en fazla şu olabilir. Yabancı futbolcular ile bir miktar TL bir miktar döviz kontratları yapılabilir. Oda Türkiye'de de mevcut yapacakları harcamalar düşünüldüğünde. 100.000 TL + 400.000 Euro gibi kontrat yapabilirsin. Ötesi imkansız.

Yerli oyuncular açısından bu söz konusu olabilir ancak, ben Türk futbolcu olsam TL sözleşmeye mevcut koşullarda imza atmam. Şahsen 1.5 yıl önce girdiğim işte 1.250 dolar kazanıyordum, 3 kez zam aldık maaş şimdi 960 dolar. Oysa ülkede hemen hemen her şey kura endeksli. Akaryakıttan uçak biletlerine elektrikten doğalgaza otel fiyatlarına kadar...

Aslında başkanın ordaki eleştirisi eski dönemlere ilişkin;
                Aralık 2011 Döviz Kuru 1.83
                Aralık 2012 Döviz Kuru 1.77
                Aralık 2013 Döviz Kuru 2.13
                Aralık 2014 Döviz Kuru 2.32
                Aralık 2015 Döviz Kuru 2.91

Yani 5 yılda 1 TL artmış bir kur var 15 Temmuz öncesine kadar. 5 yılda %55 civarı değer kaybetmiş. TL de öyle bugünlerdeki gibi kısa vadeli olağanüstü bir değer yitirme söz konusu değil. Böyle bir ortamda Türk oyunculara TL sözleşme yaptırmak zorundaydın. Aşırı bir dalgalanma yok heleki 2011-2012-2013 de nerdeyse hiç yok.

Temmuz Sonu 2016 Döviz Kuru 3.01
                Aralık 2016 Döviz Kuru 3.50
                Aralık 2017 Döviz Kuru 3.77
                Ağustos 2018 Döviz Kuru 5.08

Son 2 yılda 15 Temmuz'dan sonraki süreçte kur 2.2 TL artmış %75 felan artmış. Yani önceki 5yıldaki artıştan bile çok daha fazla son 2 yılda artmış.

Şuanda bu önceki 5 yılda olan artış sadece son 4 ayda oldu sırf. Böyle bir ortamda değil yabancıya yerliye bile TL imzalatmak çok zor.
                Eyvallah kardeşim. Bunun böyle olduğunu az çok bliliyorum da aklımda Ağaoğlu'nun tüm transferler için dediği kalmıştı ondan yazdım o şekil.

Ayrıca şu işe de bir çare bulunmalı. Kur sabitlemesi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bu kurla başa çıkmak imkansız. Bu nereye kadar böyle gidecek arkadaş.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam, şimdi oldu Yerli yabancı diye hatırlamıyordum ben. Bir de Usta'nın tviti vardı yine bununla ilgili e hani euro üzerinden olmasındı diye. Ordan da iyice kafama o şekil kazınmış.

Eyvallah kardeşim. Bunun böyle olduğunu az çok bliliyorum da aklımda Ağaoğlu'nun tüm transferler için dediği kalmıştı ondan yazdım o şekil.

Ayrıca şu işe de bir çare bulunmalı. Kur sabitlemesi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bu kurla başa çıkmak imkansız. Bu nereye kadar böyle gidecek arkadaş.
                  Ben buna daha büyük çerçevede bakıyorum, bu sorun futbol kadar ülkeninde sorunu. Ülke böyle bir dönemde tasarruf arttırıcı politikalara yöneliyor. Federasyonun'da buna uyum göstermesi lazım. Yani ülke olarak dile getirmesek de harcamaların kısıldığı tasarrufların arttırıldığı bir daralma, küçülme denilebilir buna. Türk futbolu da böyle bir dönemde 14 yabancı ile devam edemez. 8 yabancıya düşebilir mesela. Evet kalite düşer mi düşer. Ama ülkede de hayat kalitesi düşüyor, futbolda da düşebilir. 6x18 = 108 yabancı oyuncu azalması demek bu. 1 m€ konratları olsa 108 milyon Euro yani 600 milyon TL bir tasarruf. Klüp başına 30-35 milyon ama Büyük klüplerde bu yüksek kontrat sebebiyle 50 milyon TL tasarruf sağlar yılda.

Diğer yandan bizim klübün de iyi finansçılarla çalıştığını umut ediyorum. Yani elde varlık olmadan bir hedging felan da yapamaz, bu riski kısmen de ortadan kaldıramazsın. Eğer bu bilançolar ile bu kur böyle devam ederse, federasyon bu küçülmeye gitmesede klüpler gitmek zorunda kalacak.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Leonardoyu aldık diyelim nerede oynatacağız ? Galiba sol kanat ve forvet arkası oynayan biri, 2 bölge de dolu şu an.
                    Forvet oyuncusu , sol dışta ve santraforun arkasında ya da yanında 10 numara olarak oynayabilir. Çok yetenekli bir futbolcu ama kafadan arızalı olması ihtimali var.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forvet oyuncusu , sol dışta ve santraforun arkasında ya da yanında 10 numara olarak oynayabilir. Çok yetenekli bir futbolcu ama kafadan arızalı olması ihtimali var.
                      Geçen dediğin gibi abi en az 1.5 milyon isteyecektir, Amiri veya Yazıcı/Sosa'yı da kesecek değil. Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maalesef bugün Al wahda ya transfer oldu.

Yorum

• Eto'o boşta. Ölüsü iki yıl idare eder mi acaba?

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bahsettiğin ismi, yönetime isim bildiren kişilerle paylaşıp onlar kanalıyla da iletilmesini sağlasan nasıl olur? Birçok kişi söylese belki işe yarar.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Buradan da ileten, yardımcı olan arkadaşlar oldu, her yolu deniyoruz bakalım ne olur
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Shediev kiralanacaksa burak ve roda ile 2 forvetle sezon gecmez ustelik 2 ameliyat oldu burak ..baska plani yoksa yonetimin pektemek ayriliyormus 8tasdan uygun bir sozlesme mac basi ve bonuslara dayali bir kontrati kabul ederse gelsin dursun klubede ..sakatlik riski yuksek oldugu icin mac basi ve gol bonuslarina dayali sozlesme harici uymaz bize..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Shediev kiralanacaksa burak ve roda ile 2 forvetle sezon gecmez ustelik 2 ameliyat oldu burak ..baska plani yoksa yonetimin pektemek ayriliyormus 8tasdan uygun bir sozlesme mac basi ve bonuslara dayali bir kontrati kabul ederse gelsin dursun klubede ..sakatlik riski yuksek oldugu icin mac basi ve gol bonuslarina dayali sozlesme harici uymaz bize..
                                Adam sağlıklı olduğu halde yedek bekliyosa napsın , böyle bi sözleşmeyi kabul edecek oyuncu dünyada yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X