İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kanat forvet ile lider stoperlik yapacak genç yok mu hocam listende ☺
Şöyle ucuzundan.
En azindan bu iki adami alip, birkac futbolcuyu yollarsak, takim şimdilik kadro olarak tamamlanir gibi.
Murat Cem ve Cafer takimda kaldığına göre, ortasahaya oyuncu satilmadan bir futbolcu ( iyi bir teklif gelmezse mevcut topçulara ) alinmaz daha.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Liste her zaman var ama biraz daha takip etmek gerek.
Şu önerdiğim kanat oyuncusunu alsalar yeter.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu Usta'nın euro üzerinden yapılan sözleşmelerini ekranlardan burun kıvırarak eleştirmişti. Şimdiyse o eleştirdiği şeyi kendisi yapıyor. Benim bu şeylere aklım ermiyor arkadaş. Bu iş euro-dolar üzerinden yapılmadan olmuyorsa eski başkanı tv'lerde neden eleştirirsin? Oluyorsa sen neden yaparsın?
Burda en fazla şu olabilir. Yabancı futbolcular ile bir miktar TL bir miktar döviz kontratları yapılabilir. Oda Türkiye'de de mevcut yapacakları harcamalar düşünüldüğünde. 100.000 TL + 400.000 Euro gibi kontrat yapabilirsin. Ötesi imkansız.
Yerli oyuncular açısından bu söz konusu olabilir ancak, ben Türk futbolcu olsam TL sözleşmeye mevcut koşullarda imza atmam. Şahsen 1.5 yıl önce girdiğim işte 1.250 dolar kazanıyordum, 3 kez zam aldık maaş şimdi 960 dolar. Oysa ülkede hemen hemen her şey kura endeksli. Akaryakıttan uçak biletlerine elektrikten doğalgaza otel fiyatlarına kadar...
Aslında başkanın ordaki eleştirisi eski dönemlere ilişkin;
Aralık 2011 Döviz Kuru 1.83
Aralık 2012 Döviz Kuru 1.77
Aralık 2013 Döviz Kuru 2.13
Aralık 2014 Döviz Kuru 2.32
Aralık 2015 Döviz Kuru 2.91
14 Temmuz 2016 Döviz Kuru 2.89
Yani 5 yılda 1 TL artmış bir kur var 15 Temmuz öncesine kadar. 5 yılda %55 civarı değer kaybetmiş. TL de öyle bugünlerdeki gibi kısa vadeli olağanüstü bir değer yitirme söz konusu değil. Böyle bir ortamda Türk oyunculara TL sözleşme yaptırmak zorundaydın. Aşırı bir dalgalanma yok heleki 2011-2012-2013 de nerdeyse hiç yok.
Temmuz Sonu 2016 Döviz Kuru 3.01
Aralık 2016 Döviz Kuru 3.50
Aralık 2017 Döviz Kuru 3.77
Ağustos 2018 Döviz Kuru 5.08
Son 2 yılda 15 Temmuz'dan sonraki süreçte kur 2.2 TL artmış %75 felan artmış. Yani önceki 5yıldaki artıştan bile çok daha fazla son 2 yılda artmış.
Şuanda bu önceki 5 yılda olan artış sadece son 4 ayda oldu sırf. Böyle bir ortamda değil yabancıya yerliye bile TL imzalatmak çok zor.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 03.08.2018, 17:14.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaliyorlar giibi
digerlerine karar bildirildi murat ve cafere simdilik bir bildirim yapilmadi
olacak gibi
Yorum
-
İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu an icin ihtiyatimiz olan en son pozisyon OOS pozisyonu.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi takip ettiğim oyuncular transfer yaptı
Liste her zaman var ama biraz daha takip etmek gerek.
Şu önerdiğim kanat oyuncusunu alsalar yeter.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerli oyuncular üzerinden yapmıştı o eleştiriyi yanlış hatırlamıyorsam.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancılar için değil yerliler için yapmıştı o eleştiriyi.Yerli yabancı diye hatırlamıyordum ben. Bir de Usta'nın tviti vardı yine bununla ilgili e hani euro üzerinden olmasındı diye. Ordan da iyice kafama o şekil kazınmış.
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı oyuncuları TL ile oynatmak nerdeyse imkansız bu oyuncular 4 ayda 1 TL dolara karşı değer yitiren bir para biriminden sözleşme imzalamaz. Bunu konjonktür doların 2-2.50 de uzun süreli seyrettiği dönemde beceremeyenler varken, paranın 2 senede %100 devalüe olduğu dönemde yapılmasını beklemek büyük haksızlık.
Burda en fazla şu olabilir. Yabancı futbolcular ile bir miktar TL bir miktar döviz kontratları yapılabilir. Oda Türkiye'de de mevcut yapacakları harcamalar düşünüldüğünde. 100.000 TL + 400.000 Euro gibi kontrat yapabilirsin. Ötesi imkansız.
Yerli oyuncular açısından bu söz konusu olabilir ancak, ben Türk futbolcu olsam TL sözleşmeye mevcut koşullarda imza atmam. Şahsen 1.5 yıl önce girdiğim işte 1.250 dolar kazanıyordum, 3 kez zam aldık maaş şimdi 960 dolar. Oysa ülkede hemen hemen her şey kura endeksli. Akaryakıttan uçak biletlerine elektrikten doğalgaza otel fiyatlarına kadar...
Aslında başkanın ordaki eleştirisi eski dönemlere ilişkin;
Aralık 2011 Döviz Kuru 1.83
Aralık 2012 Döviz Kuru 1.77
Aralık 2013 Döviz Kuru 2.13
Aralık 2014 Döviz Kuru 2.32
Aralık 2015 Döviz Kuru 2.91
Yani 5 yılda 1 TL artmış bir kur var 15 Temmuz öncesine kadar. 5 yılda %55 civarı değer kaybetmiş. TL de öyle bugünlerdeki gibi kısa vadeli olağanüstü bir değer yitirme söz konusu değil. Böyle bir ortamda Türk oyunculara TL sözleşme yaptırmak zorundaydın. Aşırı bir dalgalanma yok heleki 2011-2012-2013 de nerdeyse hiç yok.
Temmuz Sonu 2016 Döviz Kuru 3.01
Aralık 2016 Döviz Kuru 3.50
Aralık 2017 Döviz Kuru 3.77
Ağustos 2018 Döviz Kuru 5.08
Son 2 yılda 15 Temmuz'dan sonraki süreçte kur 2.2 TL artmış %75 felan artmış. Yani önceki 5yıldaki artıştan bile çok daha fazla son 2 yılda artmış.
Şuanda bu önceki 5 yılda olan artış sadece son 4 ayda oldu sırf. Böyle bir ortamda değil yabancıya yerliye bile TL imzalatmak çok zor.
Ayrıca şu işe de bir çare bulunmalı. Kur sabitlemesi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bu kurla başa çıkmak imkansız. Bu nereye kadar böyle gidecek arkadaş.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam, şimdi olduYerli yabancı diye hatırlamıyordum ben. Bir de Usta'nın tviti vardı yine bununla ilgili e hani euro üzerinden olmasındı diye. Ordan da iyice kafama o şekil kazınmış.
Eyvallah kardeşim. Bunun böyle olduğunu az çok bliliyorum da aklımda Ağaoğlu'nun tüm transferler için dediği kalmıştı ondan yazdım o şekil.
Ayrıca şu işe de bir çare bulunmalı. Kur sabitlemesi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Bu kurla başa çıkmak imkansız. Bu nereye kadar böyle gidecek arkadaş.
Diğer yandan bizim klübün de iyi finansçılarla çalıştığını umut ediyorum. Yani elde varlık olmadan bir hedging felan da yapamaz, bu riski kısmen de ortadan kaldıramazsın. Eğer bu bilançolar ile bu kur böyle devam ederse, federasyon bu küçülmeye gitmesede klüpler gitmek zorunda kalacak.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeonardoyu aldık diyelim nerede oynatacağız ? Galiba sol kanat ve forvet arkası oynayan biri, 2 bölge de dolu şu an.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet oyuncusu , sol dışta ve santraforun arkasında ya da yanında 10 numara olarak oynayabilir. Çok yetenekli bir futbolcu ama kafadan arızalı olması ihtimali var.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet oyuncusu , sol dışta ve santraforun arkasında ya da yanında 10 numara olarak oynayabilir. Çok yetenekli bir futbolcu ama kafadan arızalı olması ihtimali var.
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğin ismi, yönetime isim bildiren kişilerle paylaşıp onlar kanalıyla da iletilmesini sağlasan nasıl olur? Birçok kişi söylese belki işe yarar.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Shediev kiralanacaksa burak ve roda ile 2 forvetle sezon gecmez ustelik 2 ameliyat oldu burak ..baska plani yoksa yonetimin pektemek ayriliyormus 8tasdan uygun bir sozlesme mac basi ve bonuslara dayali bir kontrati kabul ederse gelsin dursun klubede ..sakatlik riski yuksek oldugu icin mac basi ve gol bonuslarina dayali sozlesme harici uymaz bize..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShediev kiralanacaksa burak ve roda ile 2 forvetle sezon gecmez ustelik 2 ameliyat oldu burak ..baska plani yoksa yonetimin pektemek ayriliyormus 8tasdan uygun bir sozlesme mac basi ve bonuslara dayali bir kontrati kabul ederse gelsin dursun klubede ..sakatlik riski yuksek oldugu icin mac basi ve gol bonuslarina dayali sozlesme harici uymaz bize.., böyle bi sözleşmeyi kabul edecek oyuncu dünyada yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum