Karsimda Olcay gibi bir bek olsa, her topu sağından atıp, solundan geçerim, bacak arasi yaparim, sahada bildiğin rencide ederim.
Sirf yalandan koşuyor diye bizim taraftar da bek deneyelim diyor.
3 yil önceki enerjisi olan Olcay cok iyi 8 numara oynardi ama simdi bitmiş.
Vucudu da kalınlaşmış.
Bu dakikadan sonra ancak ligde Malatya, Erzurum gibi takimlarda oynar da..
Biz de oynuyor işte..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Uruç ➤ 1 Tem 2023'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 10 Nis 1994, Adana, Türkiye
Emre Uruç, sabah Ahmet Taşçı renkdaşımız videosunu paylaşmıştı. Ofansı iyi, defansı da iyiyse işte size sağ bek. Tek manisi yeni transfer edilmiş olması
En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.08.2018, 14:21.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Nevzat Aydın gerekirse ben sağ bek oynarım demişti ancak işler pek istediği gibi gitmedi. Bu cümle lanetli
Hüseyin de oynayabilir. Serkan asan, Olcay, hüseyin, toure 2 günde 4 alternatif yazdım benim kadar takımı düşünmüyorlar.
Nefret kusmak yerine yol göstermek lazım, koca koca adamlara yakiştiramiyorum böyle davranışları. Ergen gibi küsmek, laf sokmak birinci sıradaysa nefret kusmak da ikinci siradadir. Zeki kısmını ayrı tutuyorum, o kör göze parmak oldu. Sinan engin gibi masayı dağitasi geliyor insanin o kadar olay üstüne Zeki'yi duyunca.
En son artvints tarafından düzenlendi; 08.08.2018, 14:23.
'...gelecek yıllarda belki hoca olarak...'
'......................... belki hoca olarak...'
'..................................hoca olarak...'
zeki yavru. hoca olarak. zeki.
Her iyi futbolcu iyi hoca olmadığı gibi her kötü futbolcu kötü hoca olmuyor.
Bunu yazmamim amacı futbolcu olarak takıma gelemez ama yardımcı antrenör ya da başka bir görev olacak şekilde olabileceği idi
Her yerde hedef gösteriliyor. Dün a sporda adama trabzonspor’un transferlerini soruyorlar, adam perreira çok faullü oynuyor. Bu sene takımını çok maçta eksik bırakır diye anlatıyor
eskiden çaktırmadan tekme atardı şimdilerde hakeme bağırmalar onun bunun üzerine yürümeler VAR sistemi geldi her hareketi incelenecek bence bu sene çok canımız yanacak bu adam yüzünden demedi demeyin
Yorum