Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konulara girmeyi sevmem ama ekonomik durumu fazla kafanıza takıyor bazı arkadaşlar...Ekonomisi düzgün olan kaç tane kulüp var ligde? Ya da ekonomimizin iyi olduğu dönemlerde şampiyonluğa oynadık mı ? Oynayacağımız kesin mi?
    Başkalarını bilmiyoruz,sponsorları,satacak arazileri,transfer parasını ödeyecek KOÇ,Ülker gibi ülkenin en zengin taraftarlarına sahipler,İstanbul gibi bir para merkezi ve zengin taraftar kitleleri var,iki katı fiyatımıza kombine satıyorlar.

Biz kendi gerçeğimizle yüzleşeceğiz,bugün CL'de oynayan Marko Marin'in takımın sağlıksız ortamı nedeniyle başka bir futbolcudan dayak yediği ve gazetecilere 'işte takım bu' diye bağırdığı günleri unutmayacağız.

Veremeyeceğimiz para ile transfer yapıp,ödemeler aksayınca yaşanan rezillikleri unutmak bu kulübe ihanet etmektir,alt yapıdan çıkan her futbolcuya sabır göstereceğiz,beğenmediğimiz adamlar bugün bir ilçe takımını her yıl ligde tutuyor.

Elimizde Allah vergisi bir futbol genetiği ve başarmayı isteyen,hırslı bir insan yapısı var.

Barbon Ziya ve raporu var,Trabzonspor'un ilk yıllarında neden başarısız olduğu ve nasıl başarılı olacağını anlatan mükemmel bir rapor.
    • Memento mori

Yorum

• Futbolcular çok mutlu .
      Yerlisi yabancısı İzmir'de kalmış günlerdir keyifli tatil paylaşımları yapıyorlar ınstadan.
      Günlerdir bu tatili bu deplasmanı beklemişler.
      Birisi yazmıştı eşiyle annesiyle çocuğuyla otelde kampa değil de tatil havasına girdiler göztepe deplasmanında diye.
      Ersun Yanal'ın taktik anlamında Türkiye'nin en iyisi olduğunu hep savundum ama
      Trabzonspor'un bu laçkalığı kaldıracak durumu yok.
      Psikolojik olarak geçen senenin devre arasındaki hale bu sezon 3.haftadan geldik.
      O gün Ersun Yanal ipleri elime alıyorum dedi aldı.Transferleri kendisi yaptırdı.
      Göztepe maçı sonrası milli aradan sonra herşey düzelecek dedi.
      Yemin ediyorum bu laçkalık sürerse en büyük muhalifin ben olacağım.
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam cıkıp demicek o zaman birader junuzovic gelince kombine satışı başlayacak . biz mi zorladık onu demeye ?

adam cıkıp demicek o zaman 50. yılda şampiyon olacaz diye

adam cıkıp demicek o zaman bir stoper bir orta saha gelecek , bunlar kampa yetişecek diye.

biz mi zorladık ya ?
        Yönetim konusunda taraftarın bu yüksek standartları nereden geliyor ben onu anlamıyorum.

Muharrem Usta bugün gitse ben başarısız olduğunu söylerim ama takıma zarar verdiğini söylemem. Yapılan tek eleştiri de transfer yapmaması etrafında dönüyor. Yalan söyledi denilen şeyler de hep aynı çizgiden. Ondan önce Nuri Albayrak, Sadri Şener ve İHO takıma şuursuzca zarar verdi. Hekimoğlu da gelseydi eminim ki bu 3'ünün çizgisinden zerre şaşmadan devam edecekti.

Ben de kızgınım zira çok plansız programsız girildi transfer dönemine ve gerçekten de bize böyle söylenmemişti.

Ancak bu adam öyle ya da böyle bu kadar tepkiyi, küfürü, hakareti, hain ilan edilmeyi sineye çekip yine de ne istiyorsanız vereceğiz yeter ki gel imza at demiyorsa transfer etmek istediği futbolculara, o zaman senin bu ettiğin hakaretler haksızlık seviyelerine çıkıyor.

Eminim ki 3 transfere bakardı Sosa, Sissoko ve Serdar. Burada hiç kimse Muharrem Usta'ya bir yıl boyunca toz kondurmazdı. Buna rağmen Muharrem Usta bir hamle yapmadıysa o zaman bil ki bu adamın yaptığı hataların ötesinde bir derdi var.

O yüzden senin ve senin gibi, eleştirilerini hakarete vardıran insanların oturup biraz empati yapması gerekir.

Yok Medel'e 5 vermişiz BJK 2'ye almış, yok Guilliano'ya 7 vermişiz hani paramız yokmuş bunlar bilgi değil itham.

Baktığımızda 2 tane oyuncu eksiği olan bir kadromuz var. Oyuncu ücretleri mütevazi. Elimizden çıkartmayacak bir çöpümüz yok sayılır. Aykut, N'doye dışında İHO'nun ağırlıklarından kurtulduk. İbanez nispeten düşük ücretlerle bize yük oluyor. Onun dışında bütün futbolcularımızın belli bir piyasası var. Baktığımızda 17 transfer yapmış Usta. Suk, İbanez ve Muhammet Demir dışında da bize zarar veren bir transfer yok. Bazısı biraz fazlaya geldi, bazısı da biraz aza. Gelgelelim ciddi bir sponsorluk parası da vererek eğer varsa bir fazlası onu da fazlasıyla telafi etti zaten. Güzel sponsorlarımız var, güzel formalarımız var, güzel bir sosyal medya kullanımımız var. Futbolcularımız paralarını takır takır alıyorlar. Transfer piyasasında ismimiz aklandı, kötü imajı kırdık ve telafi ettik. Şike süreci konusunda Oğuz Haksever'in programı aracılığıyla ciddi bir toplum algısı oluşturuldu. Stada giriş menleriyle seyircimiz holigan yaftasından kurtuldu. Soyunma odasındaki gruplaşma, düşmanlık ve kavga bozuldu. Ciddi bir bütünlük, arkadaşlık ortamı var ve futbolcuların hepsi Trabzon'da olmaktan çok mutlu. Stadımızda her şey tıkırında, gerçekten de Avrupa'nın en güzel stadlarından biri oldu. Hisse senedimiz katlanarak büyüdü, haciz dosyalarının bildiğim kadarıyla tamamı kapandı, davalık olduğumuz futbolcularla sorunlar çözüldü, acil ve dağınık borçlar kapatıldı, uzun vaadeli krediye dönüştürüldü. Bütün bunlarla birlikte aslında 3 takviyeyle Türkiye'nin en iyi kadrosu olmaya aday bir takım kuruldu.

O yüzden gözünüzü seveyim birazcık insaflı olun. Bana inanmıyorsan söyle, ben sana son birkaç günde yazdığım ağır yönetim eleştirilerini seninle paylaşayım. Kimsenin yeğeni, kuzeni değilim. Hiçbir kişisel çıkar düşüncesiyle bu yazdıklarımı yazmıyorum. Yalnızca bu takımdan geçen yönetimlerin yedikleri naneleri unutmadım. Eleştirirken vefasızlık yapmayın. İnsaflı olun ve hakkaniyeti elden bırakmayın.
        En son Karmam tarafından düzenlendi; 29.08.2017, 23:49.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize milim yaklasmaz
          Ne sans ne da hiçbise
          Bu ne biçum rezilluk
          Hiçayim boyle ise
          Sosa dedü olmadi
          Taşçı bize gelmedi
          Ne dersek diyelum
          Sissoko bizi sevmedi

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetim konusunda taraftarın bu yüksek standartları nereden geliyor ben onu anlamıyorum.

Muharrem Usta bugün gitse ben başarısız olduğunu söylerim ama takıma zarar verdiğini söylemem. Yapılan tek eleştiri de transfer yapmaması etrafında dönüyor. Yalan söyledi denilen şeyler de hep aynı çizgiden. Ondan önce Nuri Albayrak, Sadri Şener ve İHO takıma şuursuzca zarar verdi. Hekimoğlu da gelseydi eminim ki bu 3'ünün çizgisinden zerre şaşmadan devam edecekti.

Ben de kızgınım zira çok plansız programsız girildi transfer dönemine ve gerçekten de bize böyle söylenmemişti.

Ancak bu adam öyle ya da böyle bu kadar tepkiyi, küfürü, hakareti, hain ilan edilmeyi sineye çekip yine de ne istiyorsanız vereceğiz yeter ki gel imza at demiyorsa transfer etmek istediği futbolculara, o zaman senin bu ettiğin hakaretler haksızlık seviyelerine çıkıyor.

Eminim ki 3 transfere bakardı Sosa, Sissoko ve Serdar. Burada hiç kimse Muharrem Usta'ya bir yıl boyunca toz kondurmazdı. Buna rağmen Muharrem Usta bir hamle yapmadıysa o zaman bil ki bu adamın yaptığı hataların ötesinde bir derdi var.
            O yüzden ben senin ve senin gibi, eleştirilerini hakarete vardıran insanların oturup biraz empati yapması gerekir.

Yok Medel'e 5 vermişiz BJK 2'ye almış, yok Guilliano'ya 7 vermişiz hani paramız yokmuş bunlar bilgi değil itham.

Baktığımızda 2 tane oyuncu eksiği olan bir kadromuz var. Oyuncu ücretleri mütevazi. Elimizden çıkartmayacak bir çöpümüz yok sayılır. Aykut, N'doye dışında İHO'nun ağırlıklarından kurtulduk. İbanez nispeten düşük ücretlerle bize yük oluyor. Onun dışında bütün futbolcularımızın belli bir piyasası var. Baktığımızda 17 transfer yapmış Usta. Suk, İbanez ve Muhammet Demir dışında da bize zarar veren bir transfer yok. Bazısı biraz fazlaya geldi, bazısı da biraz aza. Gelgelelim ciddi bir sponsorluk parası da vererek eğer varsa bir fazlası onu da fazlasıyla telafi etti zaten. Güzel sponsorlarımız var, güzel formalarımız var, güzel bir sosyal medya kullanımımız var. Futbolcularımız paralarını takır takır alıyorlar. Transfer piyasasında ismimiz aklandı, kötü imajı kırdık ve telafi ettik. Şike süreci konusunda Oğuz Haksever'in programı aracılığıyla ciddi bir toplum algısı oluşturuldu. Stada giriş menleriyle seyircimiz holigan yaftasından kurtuldu. Soyunma odasındaki gruplaşma, düşmanlık ve kavga bozuldu. Ciddi bir bütünlük, arkadaşlık ortamı var ve futbolcuların hepsi Trabzon'da olmaktan çok mutlu. Stadımızda her şey tıkırında, gerçekten de Avrupa'nın en güzel stadlarından biri oldu. Hisse senedimiz katlanarak büyüdü, haciz dosyalarının bildiğim kadarıyla tamamı kapandı, davalık olduğumuz futbolcularla sorunlar çözüldü, acil ve dağınık borçlar kapatıldı, uzun vaadeli krediye dönüştürüldü. Bütün bunlarla birlikte aslında 3 takviyeyle Türkiye'nin en iyi kadrosu olmaya aday bir takım kuruldu.

O yüzden gözünüzü seveyim birazcık insaflı olun. Bana inanmıyorsan söyle, ben sana son birkaç günde yazdığım ağır yönetim eleştirilerini seninle paylaşayım. Kimsenin yeğeni, kuzeni değilim. Hiçbir kişisel çıkar düşüncesiyle bu yazdıklarımı yazmıyorum. Yalnızca bu takımdan geçen yönetimlerin yedikleri naneleri unutmadım. Eleştirirken vefasızlık yapmayın. İnsaflı olun ve hakkaniyeti elden bırakmayın.

itham falan değil , araştır internette zenit ile ilgili yazışmalar da guillano nun videosu da mevcut. o paraları veriyorsan çıkıp para yok ehü ehü diye ağlamayacaksın.

Yorum

• Haftaya netleşir mi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Durica olur da sakatlanırsa, Akbaş-Uğur tandemiyle güzel şeyler izleyeceğiz

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolcular çok mutlu .
                  Yerlisi yabancısı İzmir'de kalmış günlerdir keyifli tatil paylaşımları yapıyorlar ınstadan.
                  Günlerdir bu tatili bu deplasmanı beklemişler.
                  Birisi yazmıştı eşiyle annesiyle çocuğuyla otelde kampa değil de tatil havasına girdiler göztepe deplasmanında diye.
                  Ersun Yanal'ın taktik anlamında Türkiye'nin en iyisi olduğunu hep savundum ama
                  Trabzonspor'un bu laçkalığı kaldıracak durumu yok.
                  Psikolojik olarak geçen senenin devre arasındaki hale bu sezon 3.haftadan geldik.
                  O gün Ersun Yanal ipleri elime alıyorum dedi aldı.Transferleri kendisi yaptırdı.
                  Göztepe maçı sonrası milli aradan sonra herşey düzelecek dedi.
                  Yemin ediyorum bu laçkalık sürerse en büyük muhalifin ben olacağım.
                  Sanırım ilk yarıda kaptırılan bir top sonrasında pozisyon oldu,kamera Ersun Yanal'a döndü,adamın yüzünden bildiğin hayal kırıklığı akıyordu,bu takıma ne oldu,nasıl olur bakışı gördüm,ben öyle anladım.
                  Göztepe maçını futbolcuların profesyonelliğine güvenen Hoca ve yönetimin hayal kırıklığıdır,bu kadar şahsiyetsiz bir oyun ve kafa olarak maça hazırlanmamış takım görmedim.
                  Geçen yıl 4 yedimiz Karabük maçında bile daha diriydik.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Durica olur da sakatlanırsa, Akbaş-Uğur tandemiyle güzel şeyler izleyeceğiz
                    Durica son maçtaki gibi oynarsa da çok güzel şeyler izleriz

Yorum

• Kulübün 30 Ağustos Zafer paylasiminin altina atilan yorum [emoji3][emoji3][emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O yüzden senin ve senin gibi, eleştirilerini hakarete vardıran insanların oturup biraz empati yapması gerekir.

Usta ile iho arasında bir tane fark var mı?? İho daha başarılı hatta.. 2 kere avrupa kupalarına gittik. En azından 1461 bitik değildi.. Rezil bir kafatası vardı ihonun o ayrı..

Fakat usta daha başarısızdır.. Hiç bir başarısı yoktur.. Ekonomik , sportif konularda çok daha kötüye gitmiştir..

Yorum

• Transfer Dosyası - 13 -

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Durica olur da sakatlanırsa, Akbaş-Uğur tandemiyle güzel şeyler izleyeceğiz
                          Ciddi misin ? İnanmak istemiyorum da [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta ile iho arasında bir tane fark var mı?? İho daha başarılı hatta.. 2 kere avrupa kupalarına gittik. En azından 1461 bitik değildi.. Rezil bir kafatası vardı ihonun o ayrı..

Fakat usta daha başarısızdır.. Hiç bir başarısı yoktur.. Ekonomik , sportif konularda çok daha kötüye gitmiştir..
                            İşte bu kafayla mücadele ediyor bu takım,bu adamlara 3 ay içinde kupayı alacağız,Karadeniz sahil yolunda üstü açık otobüsle Trabzon'a geleceğiz de,yine oy verirler.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              itham falan değil , araştır internette zenit ile ilgili yazışmalar da guillano nun videosu da mevcut. o paraları veriyorsan çıkıp para yok ehü ehü diye ağlamayacaksın.
                              Belirli bütcemiz vardir zaten. Bence Onazi'nin gitmemesi zora soktu transferleri. Zenite o paralari verebildigimizi düsünmüyorum ondan beklemekteydi, eger oyuncu satsaydik olabilirdi zaten. Ve bencede oyunculara asiri fazla para vermemek için gecikiyor transferler.. Milan 5-6 istiyorsa bizde 2-3 vermek istiyoruz.. bence böyle seyler herseyi uzatiyor. Tabiki en büyük sorun 3-5 oyuncu var gündemde ve 2 aydir degismiyor, alternatiflere bakilmamis malesef ve bu konu her türlü elestirilir...

Ben inaniyorum 2 Transfer gelecek.. Sosa arti X olacak.. ve insallah takim o zaman kendine gelir

Yorum

• Maçın sıcaklığı ile konuşulmadı.Forumda yönetimin ciddi anlamda algı yönetimi yapan kaynakları olduğu aylardır yıllardır dile getiriliyor.Dikkatli ve aktif üyeler bu kişileri çok iyi biliyor zaten.Bütün yaz Bongonda'yı Castillo'ya tercih eden satmak için uygun ortamı yaratmaya çalışan sahip olduğu otoriteyi yönetimin maddi çıkarlarında kullanıp bu takımın tek kreatif oyuncusunu sattırmaya çalışanlar vardı.
                                Bongonda bebesinin kullanamadığı onlarca topu Cstillo tek başına pozisyon yapardı orta sahaların olmadığı şu maçta.
                                Kandırıldık ey halkım unutma bunları
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X