Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer yapmalarını geçtim, düzenli maaş odemesi yapsınlar kafi. O bile olmayınca eldekilerden verim almak da imkansız olur ve iho dönemindeki çöküşü yine yaşarız.

Yorum

• Serdar'in gelecegine inanan arkadaslara üzüldüm. Coolank burda söylemisti o defter kapanmisti diye. Spartak transfer yapamayinca mi anladiniz olmayacagini? Tabi sizin ki de bir ümit

Bu arada Sosa'nin bize gelecegine ve hatta transferin olumlu sonuclandigina ben kesinlikle inaniyorum.

Serdar'in olmamasi ilerde herkesi sükür ettirecek sakatligi nüksedince. Alternatifini alir gelir Usta. Sifir sikinti
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serdar isi kapandi.
        Stoper almadi Spartak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        10 ay sonra bedava gelecek, 3 ay sonra kontrat imzalatabiliyorsun.

Bonservisi baska stopere harcamalari gerekli.

Yorum

Yanlis cumle kullandiysam kusura bakma [MENTION=2701]Fatih[/MENTION]
          Ama öyle bir durum yaratiliyor ki burada tek sorunumuz Ersun Yanal sanki.
          Yonetim de suclu.
          Futbolcular da tatil havasinda gidilen Göztepe macinda suclu.
          Ben burada Damdoy futbolu birakmis kafa olarak Ersun Yanal fener macinda onu tercih etti diye hocayi yerden yere vurdum.
          Transfer olmazsa gercekten kim gelip kim giderse gitsin sezon gider.
          Rakipler gercekten cok zorlu.
          Yani ilk 10 haftada bile lige havlu atabiliriz.

Bu saatten sonra takımi kafaya oynatacak takviye gelmez. Sanmıyorum. Bu takım için bjk ibfk ve gs yi düşündüğümüzde Turkiye Kupası. ve 3-4. Lüğün hedef olması lazım. Gerçekçi ve makul hedefler.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben o gitsin bu gitsin derdinde değilimde kardeşim hakikatten artık sıktı ya ! 1.5 Yıldır 1 tane stoper alacağım diye Serdar'ın peşinde olmak ve yerine bir tane alternatif isime yönelmemek nasıl bir bilgi birikimsizliğidir.Sonra da taraftar karamsar,1 yenilgi ile hemen yıkılıyor gibi akıl almayacak söylemler ortalarda dolaşıyor.Allah gecinden versin,Serdar ölse kulübü kapatacağız stopersizlikten.Bunun neresine sabır gösterelim,nasıl umutlu olalım anlamıyorum.Bazı kardeşlerimin iyi niyetini anlıyorum ama bu olay bile başlı başına iyi niyeti geçti polyana üzeri sonsuzluk oldu resmen.

Sosa olayı ise ayrı bir boyut.Oyuncu hakikaten gelmeye sıcak bakmıyorsa,işi yokuşa sürüyorsa bırak gelmesin.Alternatifin yok mu ? Adam 32 yaşında, futbolu bırakınca ne yapacağız acaba ? Bahse konu rakamlara adamlar Nasri'yi aldı be kardeşim,biz hala Sosa'nın keyfini mi bekleyeceğiz ?

Gökhan Saral denilen Yöneticimiz ise tam bir komedi."Günü kurtarmıyoruz. Kulüplerde kayyum tehlikesi var. Biz her önlemi alıyoruz" .Diye beyanat veriyor,ne oldu transfer sezonu başladığında atıp tutuyordun şimdi dümeni değiştirmiş bu arkadaş.Twitter'den esip gürlüyordun şimdi günü kurtarmıyoruz diyorsun.Geleceği sadece 30 yaşında ki Serdar ve 32 yaşında ki Sosa üzerine mi kurdun acaba ?
            Basarilar
            Sevgiler Saygilar

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 haftada 1 değil ki 1 sene boyunca takımı Ersun Yanal'a emanet ettik ve üst düzey bir sonuç alamadık. Yani istikrar güzel şey ama yanlışta istikrar değil. Konunun Hoca'ya gelmesinin nedeni yapılmayan ve büyük ihtimalle yapılamayacak transferler bilindiği için mevcut kadrodan daha çok verim almak adına gerçekleşen tartışmalar. Ersun Yanal'ın yeterince verim alamadığını düşünüyorum. 1 aydır transfer bekleniyor. 1 senedir eksikler belli ve 6 gün kalmış taraftarın transfer konuşmaya istekli olmaması da gayet doğal.

Önceki yazdıklarınızda farkında değilsiniz belki dozun üstünde iğneleyici laflardı.
              Sonucta burasi Türkiye.
              Üst üste Allah korusun 2 yenilgide hoca da gider baskanda bu sene.
              Öyle ince bir çizgi üstünde sezonu devam ettircez maalesef.
              Ve bu yil ne baskanin hocanin arkasinda durma gücü olur ne de kendisini o koltukta tutacak güç alir cevresinden.
              Biz taraftariz sonuçta.
              Bu sezon 3. Hafta bitmişken hoca değişiminin bize hiçbir faydasi olmaz.
              İyi günde kötü günde yillardir bu takima sahip ciktik.
              Iyi gun de gördüğümüz söylenemez ama bu takimdan kopamiyoruz iste.
              Bizimkisi sevgi de değil artik saplanti.
              Yani 8 eylül olsun bakalim gerceklesmezse transferler zaten bizim konustuklarimiz hicbir önem taşımayacak.
              Benim korkum ıyi kötü akli başında bir başkan geldi bu kulübe.
              Birakalim o karar versin.
              Hoca mi kovulacak. Ya da kendisi mi yapamayacak bu işi.
              Tekrardan kusura bakma. Evet simdi okuyunca iğneleyici olmus o söz ama inan ki kimseyi kendimden üstün gören bir insan olmadım bu hayatta ☺
              Saygilarimla.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Hadi getiremedik en azından eldekileri gönderseydik.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu kadar kepaze bir transfer dönemi hatirlamiyorum her anlamda utanç verici

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadar kepaze bir transfer dönemi hatirlamiyorum her anlamda utanç verici
                    Iho'nun ilk transfer dönemi böyleydi
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sene sonu Durica'nın sözleşmesi bitiyor. Serdar'ı sene sonu alıp Durica yerine getiririz, bu saatten sonra o iş olmaz zaten. Subotic'in sözleşmesi bitiyor, Sokratis, Ömer ve Bartra'dan sonra 4.Stoper ve Dortmund zaten oyuncuyu iki senedir düşünmüyor,geçen sezon da Köln'e kiraladılar 500 Bin Euro'ya.
                      Transfer dönemi de bitti ve elde kaldı,talibi yok. 4.Stoper olarak kalmak istemezse ikna edebiliriz belki. Sene sonu da Subotic ve Serdar oynar. Durica'nın sözleşmesi uzatılmazsa da 500 bin euroya bir tane scout stoper alırsın. Aidoo'yu kaçırmamalıydık bu anlamda.
                      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• bu senede yalan olduk . hüsrana ugradik hadi ekonomi zayıf transfer yapamayız anlarimda resmen kandırıldik. bayrami zehir ettiler.

Bu sene ŞAMPİYONUZ.
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Subotic ismi konusuluyor ? Olursa faydasi olur mu sence ?

bilmiyorum

serdara müzmin sakat diyenler var

serdarin müzmin sakat oldugu yerde subtic icin bir söz bulmak zor
                          adamin futbol kariyeri hastanelerde yatarak gecti

saglikli kalirsa yardimci olur
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sekiztaş yarın hazırlık maçı yapacak.

Neden bizim hazırlık maçı yapmadığımız konusunda fikri olan var mı?

Biz herhalde tam anlamıyla teknik ve takdik olarak hazırız sanırım.

Göztepe maçında harikalar yaratan futbolcu ve teknik heyetin keyfi bozulmasın diye mi hazırlık maçı yapmıyoruz.
                            TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sekiztaş yarın hazırlık maçı yapacak.

Neden bizim hazırlık maçı yapmadığımız konusunda fikri olan var mı?

Biz herhalde tam anlamıyla teknik ve takdik olarak hazırız sanırım.

Göztepe maçında harikalar yaratan futbolcu ve teknik heyetin keyfi bozulmasın diye mi hazırlık maçı yapmıyoruz.
                              Abisi yorma çocukları ! Onlar hünersizliklerini sahada,hünelerinide bankamatiklerde zaten sergiliyorlar.Ne gerek var hazırlık maçlarına,hatta idmana bile ihtiyaç yok ! Maç saati toparlanıp gelsinler,yormayalım uşakları !
                              Basarilar
                              Sevgiler Saygilar

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serdar'in gelecegine inanan arkadaslara üzüldüm. Coolank burda söylemisti o defter kapanmisti diye. Spartak transfer yapamayinca mi anladiniz olmayacagini? Tabi sizin ki de bir ümit

Bu arada Sosa'nin bize gelecegine ve hatta transferin olumlu sonuclandigina ben kesinlikle inaniyorum.

Serdar'in olmamasi ilerde herkesi sükür ettirecek sakatligi nüksedince. Alternatifini alir gelir Usta. Sifir sikinti
                                Kaç aydır ilgilendiğimiz Sosa için menajeri şimdi açıklama yapıyorsa muhtemelen transfer tamamlanmak üzere ki para koparma derdindeler..
                                Ya da biz cok iyimseriz.
                                Sonucta menajer oyuncusunun kulüp değiştirmesine göbek atması lazim ☺
                                Hersey para yani.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X