Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabır diyenle,beklemelisiniz diyenle,transfer manyaklığı bizi bu hale getirdi,bırakın adamlar bildiklerini rahatça uygulasınlar diyenle dalga geçer gibi 'sabırcılar' dersen ne dememi bekliyorsun?

Biz keyfimizden mi yazıyoruz bunları,Muharrem Usta'nın yaptığı fedakarlık değil mi?En sonunda o da bizim gibi taraftar değil mi?
    Bu kadar sıkıntılı bir takımı devralmış,belki bir çok şey gizlenmiş,ona rağmen kulübe maddi ve manevi desteğini sürdürmüş,3 haftada kupayı alacağım diyen birisinin batırdığı kulübü,hem de seçimde satılmış köpeklerin para ile sattıkları oylarla kaybetmiş olmasına rağmen bu yükün altına girmiş.

Ne yapacağız?Bu adamın yaptıklarını hiç bir şeyden menmun olmayan ruh hastaları gibi eleştirelim mi?
    adam cıkıp demicek o zaman birader junuzovic gelince kombine satışı başlayacak . biz mi zorladık onu demeye ?

adam cıkıp demicek o zaman 50. yılda şampiyon olacaz diye

adam cıkıp demicek o zaman bir stoper bir orta saha gelecek , bunlar kampa yetişecek diye.

biz mi zorladık ya ?

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baskani Sosa ve Tasci disinda futbolcu yokmus gibi dusunmeye iten ne peki? Boylesi bi salaklik sebepsiz olamaz.

İgrendik artik her gun ayni haberleri okumaktan.

Bir de aylarca bekletip, bonservisine 4-5 kendisine 3-4 verilirse Sosa'nin agir hakareti hakeder o baskan.
      Birçok sebep sayılabilir. Başkanın transfer konusunda tecrübesizliği, menajerlerin oyunu, piyasayı iyi takip edememesi vs. Başkanımız show sevdiğinden illa dediğim dedik hesabı bunların peşinde kendini heba etti. Evet piyasada yığınla stoper, on numara ve sağ kanat varken aynı isimlerin peşinden koşmak aptallıktır ama başkanımız bu işi inada bindirdiğinden gerçekleri gözü görmedi. Şu forumda birkaç kez Pazdan'ı yazdım. Pek umursayan olmadı. Sağ kanat ve On numara için de çeşitli ön planda isimler vardı. Kısacası istedikten sonra malzeme çok ama bizde onu alacak yönetim yok. Onun yerine kafalara mimlenmiş kişilere paraları saçmak onlara göre daha büyük bir gövde gösterisi.
      En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 29.08.2017, 23:04.

Yorum

• Sportif başarısızlık eleştirilmeli,kaliteli eleştiri her anlamda lazım,ama burda açık,gedik kollama refleksiyle terbiyesizlik yapma hakkı yok kimsenin.
        ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adam cıkıp demicek o zaman birader junuzovic gelince kombine satışı başlayacak . biz mi zorladık onu demeye ?

adam cıkıp demicek o zaman 50. yılda şampiyon olacaz diye

adam cıkıp demicek o zaman bir stoper bir orta saha gelecek , bunlar kampa yetişecek diye.

biz mi zorladık ya ?
          Kafasına göre mi diyor bu lafları?
          Aracılar,menajerler ve verilen sözler varsa boşuna mı diyorlar.

Geçen yıl yapılan transferler oturmayınca nerden buldunuz bu acemi caylakları,bizi küme düşürecekler diye bağırıyordunuz,bu sefer görmüş geçirmiş adamları alıyorlar,işler uzuyor,isteyeni çok oluyor dolayısıyla da 'yalancı'noktasına düşülüyor,ne yapıyoruz oturduğumuz yerden vuralım başkana.

Elinize ne geçiyor?
          Neyi başarıyorsunuz?
          • Memento mori

Yorum

• Hop kardeş ortada sabırlık durum yok.

Durica 35
            Pereira 33
            Burak 32
            Rodallega 32
            gelirse Sosa 32

Öyle 3-5 senelik bir planları yok, başarısızlığa kılıftan ibaret sabır kelimesi.

10 maç namağlup gidince sabır kelimesi unutulmuştu ben ben diye şov yapıyordu. Şimdi yine işler tersine döndü sabıra uyum sürecine sığınacak. Yersek.

Yorum

• Taraftarin birbiri ile bu sekilde atismasi beni gercekten üzüyor.
              Hepimizin hedefi Trabzonspor'un iyiligi degil mi?
              Biz bir aile gibi olmaliyiz.
              Yoldasiz, renktasiz.
              Tabii ki fikir ayriliklari olacaktir ama birbirimizi kirmadan.
              Cünki en önemlisi biz bir aileyiz üstelik birbirimizi tanimadan.
              Nacizane fikrim...
              Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Kronik sakat Serdar Taşçı'yı almak manyaklıktır. Buraya aylardır giremediğimden yazamadım şu ana kadar da hele o yıllık ücretleri vermek 2,5-3 süper üstü manyaklıktır. Dünyada başka stoper mi kalmadı da 2 aydır bu adamı kovalıyorlar, baya acınası bir durumdayız.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  muharrem usta yine beceremediği bir iş üstüne algı operasyonuna başlamış her zaman ki gibi . neyse yarın öbür gün çıkar , şike der dava der kartal projesi der yalanları sayar yine.

zaten stichus ve bu sasone tipli yalayıcılar da foruma geldiyse anlayın ki bunların bir halt yapacağı yok.

Sen çıkıp dersen 50 .yıl , şampiyon olacaz onu yapacaz bunu yapacaz , eşşek gibi yapacaksın o transferi birader , milleti beklentiye sokuyorsan yapacaksın.

yoksa hesabını sorarız . soracağız da.

Transfer zamanları buralar böyle gergin olur. O yüzden ben de buralara yazılan çizilen hususunda daha geniş olmak lazım diye düşünürüm. Neticede hepimiz takımın başarısını isteriz hatta belki arasak sorsak aynı köyden çıkarız. Dolayısıyla bu tarz hakaretlere de sair zamanlara göre biraz daha toleranslı yaklaşmayı daha doğru buluyorum.
                  Herkes gergin de ondan oluyor bunlar.
                  Yoksa bir insan tanımadığı bir insan için bu tarz hakaretlerde bulunacak kadar şerefsiz haysiyetsiz soysuz onursuz karaktersiz cahil ve zibidi olamaz değil mi kardeşim?

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hop kardeş ortada sabırlık durum yok.

Durica 35
                    Pereira 33
                    Burak 32
                    Rodallega 32
                    gelirse Sosa 32

Öyle 3-5 senelik bir planları yok, başarısızlığa kılıftan ibaret sabır kelimesi.

10 maç namağlup gidince sabır kelimesi unutulmuştu ben ben diye şov yapıyordu. Şimdi yine işler tersine döndü sabıra uyum sürecine sığınacak. Yersek.
                    Benim anlamadığımda sabır diyip gelecek diyip yaşlı oyuncular almamız, bu adamlar zaman geçtikçe o yaşlarda sabit kalmayacak sabrediyoruzda Durica 40 yaşına kadar mı oynayacak veya Burak aynı şekilde. Yukardaki isimlerden 2 sene sonra kaç tanesi ilk 11de olacak bence en fazla 2 tanesi o da en iyi ihtimal.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Boşuna birbirinize giydirmeyin beyler, Trabzonspor'un bu kafadaki yönetimsel anlayışla zirveye oynama olanağı yok.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hop kardeş ortada sabırlık durum yok.

Durica 35
                        Pereira 33
                        Burak 32
                        Rodallega 32
                        gelirse Sosa 32

10 maç namağlup gidince sabır kelimesi unutulmuştu ben ben diye şov yapıyordu. Şimdi yine işler tersine döndü sabıra uyum sürecine sığınacak.
                        Alt yapıdan daha önce bu kadar çok futbolcunun A takıma alındığı başka bir dönem hatırlıyor musunuz?
                        Bu bir uyum süreci,futbolcuları belli bir seviyeye taşımak için tecrübe şart,o yaşlılar üç yıl sürecek bir verimli denem sağlarsalar,Castillo,Bero ve diğereri de dahil oturabilir.

Ayrıca Onazi'nin transferinde yaşanan aksaklık nedeniyle transferler gecikmiş olabilir,asıp kesmiyorum,anlamaya çalışıyorum olayı amacım bağcıyı dövmek değil,üzüm yemek.
                        • Memento mori

Yorum

• İstatistik isteyen tolga çiğerci kassın buraya.. Örneği yok

Yorum

• İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Espiri tekrara gecince hem cazibesini hem de komikligini kaybeder.

Ilk yazdiginizda da gülmemistim o ayri.
                            gülün diye yazmıyorum ki. burayı 99'lu olasılıklara boğanlar belki utanır da gelip bir özür diler diye provokasyon yapıyorum sadece.
                            ama başkan gibi yüzsüzlükte gemi azıya almışlar sanırım. yüksek perdeden konuş konuş konuş, olaylar alakasız gelince ölü taklidi yap. ne güzel dünya lan.

tabi balık baştan kokuyor, ülkenin başkanından kulübün başkanına, forumdaki "duyumcu duayen"lerine kadar aynı terane.
                            gülecek bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sabır diyenle,beklemelisiniz diyenle,transfer manyaklığı bizi bu hale getirdi,bırakın adamlar bildiklerini rahatça uygulasınlar diyenle dalga geçer gibi 'sabırcılar' dersen ne dememi bekliyorsun?

Biz keyfimizden mi yazıyoruz bunları,Muharrem Usta'nın yaptığı fedakarlık değil mi?En sonunda o da bizim gibi taraftar değil mi?
                              Bu kadar sıkıntılı bir takımı devralmış,belki bir çok şey gizlenmiş,ona rağmen kulübe maddi ve manevi desteğini sürdürmüş,3 haftada kupayı alacağım diyen birisinin batırdığı kulübü,hem de seçimde satılmış köpeklerin para ile sattıkları oylarla kaybetmiş olmasına rağmen bu yükün altına girmiş.

Ne yapacağız?Bu adamın yaptıklarını hiç bir şeyden menmun olmayan ruh hastaları gibi eleştirelim mi?
                              Bu fedakarlik mevzusunu bir açalım.

Neymiş fedakarlik?

Kulube baskan olmadan once M. Usta ne kadar taniniyordu?

Lütuf mu kardesim Trabzonspor Baskanligina secilmek?

Kim kime daha cok katti? Trabzonspor mu Usta'ya, Usta mi Trabzonspor'a bunu kiyaslamayalim bi zahmet.

Bu adamin secilmesini cok istedik ama fedakarlik falan geciniz.

Elle tutulur abartila abartila arsa cikartilan bi QNB anlasmasi var 2 milyon euro. Stad ismi var bedavaya verecek degiliz onu da o da 5 milyon yillik.

O 5 milyon euro da 3 transferde menejerin cebine giren rakama tekabul ediyor merak etmeyin.

Milletin 2.5'a aldigi oyuncuyu 5'e almaya calismak. Her transferde ayni menejerlere milyonlari dagitmak. Bi cepten koy diger cepten al.

Trabzonspor baskanlik makami fedakarlik degildir. Ustanin baskan olmasi da lutuf degil.
                              #Dik oyna

Yorum

• Çıksın bir İstanbul takımının başkanı 3 4 sene sabredecez desin bakalım. Desinde görelim onu al aşağı etmiyorlar mı ? Biz futbolu tanıdık tanıyalı sabrediyoruz. Kaderimiz bu.
                                En son Can tarafından düzenlendi; 29.08.2017, 23:10.
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Yükleniyor...
                                X