Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hop kardeş ortada sabırlık durum yok.

Durica 35
    Pereira 33
    Burak 32
    Rodallega 32
    gelirse Sosa 32

Öyle 3-5 senelik bir planları yok, başarısızlığa kılıftan ibaret sabır kelimesi.

10 maç namağlup gidince sabır kelimesi unutulmuştu ben ben diye şov yapıyordu. Şimdi yine işler tersine döndü sabıra uyum sürecine sığınacak. Yersek.
    Durica ve Perreiranin son sözleşme seneleri.
    Bir de 8jkin yas ortalamalarini yaz sana zahmet suraya.
    Yonetim ve hocayi savundugumdan değil.
    Milleti abuk subuk galeyana getirdiginiz icin yaz da gorelim adamlar kac yasindakilerle 2 yildir sampiyon olmus..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Mas ve Castillo gibi oyuncular bulmaya odaklanmalıyız.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boşuna birbirinize giydirmeyin beyler, Trabzonspor'un bu kafadaki yönetimsel anlayışla zirveye oynama olanağı yok.
        Neyle oynayabilir?Futbolculara düzenli ödeme yapılıyor,hacizler ve FIFA dosyaları artık olmuyor,verimsiz elemanlardan bir şekilde kurtulunuyor ve yeni transferler için bütçe açılıyor.
        Tarihte gördüğümüz en itibarlı ve yabancı bir kurumla iyi bir yıllık gelirle sponsorluk anlaşması yapılıyor(QNB),yine kendi şirketleri ile iyi paralara stad sponsorluğu geliyor.

Evet eksik,gedik var,çok berbat durumdaki bir kurumu adam etmeye çalışıyorlar,darbesi,kur farkı,terör sorunları gibi tarihte görülen en olağanüstü şartlar da tuzu biberi.
        Acımasızca Trabzonspor için emek veren bu insanlara saldırmanın bize ne faydası var?

Bir yol gösterin,bir aday bulun,bir çözüm önerisi sunun onu konuşalım.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Durica ve Perreiranin son sözleşme seneleri.
          Bir de 8jkin yas ortalamalarini yaz sana zahmet suraya.
          Yonetim ve hocayi savundugumdan değil.
          Milleti abuk subuk galeyana getirdiginiz icin yaz da gorelim adamlar kac yasindakilerle 2 yildir sampiyon olmus..

Mesajı hiç anlamadın galiba. Direk başarı için alınan oyuncular varken sabır temasının zıtlığına vurgu yaptım.

Yorum

• Bi kaç gün sonra buralar savaş alanına dönecek gibi

Kan görüyorum vahşet görüyorum transfer yapamayan bi takım görüyorum

Allahım sen koru yarabbim...
            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Haftaya son saniye panik transferi yapmak istemedik aciklamasi gelir.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesajı hiç anlamadın galiba. Direk başarı için alınan oyuncular varken sabır temasının zıtlığına vurgu yaptım.
                Simdi oldu renktaş.
                Aynen öyle.
                Zaten daha transfer olmazsa anlayin ki Usta seneyi bitirip kongrede ayrilir takimdan.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Düzgün bir scout ekibi kurabilseydik Kolombiya, Şili, Uruguay gibi ülkelerden topla depar atabilen adam yiyen cinsten kanatlarımız olurdu.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 1 katrilyon borç ,
                    sıfır kaynak ,
                    hiçbir zaman gelmeyecek 2011 kupası ,
                    vasat bir takım ,
                    yetersiz bir hoca ,
                    gel(e)meyen transferler ,
                    fokur fokur kaynayan bir yönetim ,
                    tek başına bir şeyler yapmaya çalışan sağlıkçı bir başkan ,
                    vampir yerel medya ,
                    balatayı sıyırmış taraftar .....

sen söyle sevgili forum .

şu ortamı düzeltmek için ,
                    önce hangisinden başlardın ?

Yorum

• Bunun kolay bir şey olmadığını biliyorum o yüzden forumdaki yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Lütfen üslubunu koruyamayan, sağa sola çatmayı rütbe edinme yolu sanan kullanıcılar hakkında gereğini yapınız. Nasılsa karşılaşmayız rahatlığıyla insanlara hitap ederken ahlaksızlık yapanları uayrınız. Aksi takdirde burası cazibesini yitirecek.

Kimsenin kimseye bir borcu yok da karşılıklı saygı insan olmanın gereğidir. Lütfen.

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çıksın bir İstanbul takımının başkanı 3 4 sene sabredecez desin bakalım. Desinde onu al aşağı etmiyorlar mı ? Biz futbolu tanıdık tanıyalı sabrediyoruz. Kaderimiz bu.
                        Adam 2 sene feda dedi öyle deme.. Ama borç 2 katı oldu

İstatistik lere çok takılmayın. Geçen sene okayın istatistiği daha iyi atibadan..

Bongondaya verilen parayla rahatlıkla zoran tosici alırdın

1 milyon euro verirsin 2 yıllık gelirdi.. Daha 30 yaşında 2 sene bize yeterdi.. Fakat bongondanın menajerinin kucağı daha rahat ne de olsa

Yorum

• İlk olarak Cemal Sağlam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bi kaç gün sonra buralar savaş alanına dönecek gibi

Kan görüyorum vahşet görüyorum transfer yapamayan bi takım görüyorum

Allahım sen koru yarabbim...
                          her sene dosyanın ismi değişir ama o dosyalarda ne ocaklar söner, nice gençler yaşlanır

Yorum

• Elimizi tasin altina koyduk edebiyatini gecin.

Bana somut basari goster.

1461 nerde?

Trabzonspor Tv nerde?

İki yildir sportif basari nerde?

Aksayan yanlari belli olan takima yapilmasi gereken transferler aylardir nerde?

Elimizi tasin altina koyduk ve İstinye Universitesini actik, bu sekilde Medical Park zincirlerimizdeki kadrolarimizin unvanlarini daha rahat bi sekilde sisirebilecegiz. Keske transfer yapmak da kendi actigin universitede kendi hastane kadrondaki docentleri profesor yapmak kadar kolay olsaydi.

Su kurnazligin ceyregini Trabzonspor icrratlerinde gorebilsek keske.
                            En son must61 tarafından düzenlendi; 29.08.2017, 23:21.
                            #Dik oyna

Yorum

• Şansum beni bulmadi.
                              Çok denedum olmadi.
                              Adam gibi fitbolci.
                              Trabzon'da kalmadi.

@Sefer Asan reis.

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çıksın bir İstanbul takımının başkanı 3 4 sene sabredecez desin bakalım. Desinde görelim onu al aşağı etmiyorlar mı ? Biz futbolu tanıdık tanıyalı sabrediyoruz. Kaderimiz bu.
                                Bjk kaç yılda bir şampiyon oluyordu?Kaç yıl sonra şampiyonluk geldi?
                                FB kaç yıldır şampiyon olamıyor?Bırak başkanlarına bir laf edebilmeyi,taraftarına paralı köpek dedi,şikeye bulaştırdı,ne yapabildi taraftarları?
                                Dursun Özbek,Sneijder'ı sattı,taraftarın o kadar şeyine rağmen ne yapabildiler,kaç yıldır şampiyon olamıyorlar.

Bu arada hakem,TFF ve medya desteğine rağmen bunlar oluyor,peki biz?Bir de bunlarla mücadele ediyoruz.

Ben Muharrem Usta bulunmaz hint kumaşı demiyorum,hatası yok da demiyorum ama acımasızca saldırmanın,onun,Hocanın ve futbolcuların motivasyonunu düşürmenin bize ne faydası var?
                                Biri çıksın açıklasın ben de susacağım.
                                • Memento mori

Yorum

Yükleniyor...
                                X