Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tam siyasileri sokacak diyecektim ki öyle yapmış fener yönetimi
    ne oldu ki ? beklemiyor degilim o ayri
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kim bu Giuliano yaw arkadas kaossuz isimiz olmayacak mi bizim ? Bahsi gecen rakamlari edecek futbolcu mu ?

Ulan 7 milyon paramiz vardi da birkac gun once 7 milyona satilan Jonathan Cafu yu niye almadik ? Basima yine agri girdi. Muharreeeeeeeeemmm yaktin beni Muharreeemm gitti gul gibi adaaaaammmm....
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bakın görün . bu cülyano yüzünden herkesin dalga konusu olacağız .
        futbolcuyla anlaşmadan , kulübüyle anlaşmak nedir ?
        anlaştığın kulüp mü , çıkıp top oynayacak ?

ne idüğü belirsiz , bir menajerin oltasına takılmış gidiyoruz .

abi , bir de ne yapalım edelim , şu mahmut uslu denilen yaratığın , bizim adımızı ağzına aldıracak aksiyonlardan uzak duralım .. gerçekten bak çok rica ediyorum . herifin değil suratını , adını bile görmeye tahammül edemiyorum artık .
        Ver negatifi. Hani düzenli olarak şurayı okuyorum daha 1 tane yapıcı mesajını görmedim. Hep negatif hep negatif.

Ortada rezil olacak bir şey yok. Eğer bizim imzalattığımız bir sözleşme varsa şikeciler üstüne para verip alabilir. Bizim için her türlü kazanç olur.

Şu bilgi kirliliğini kaldırsınlar bakalım bir ortadan neler çıkacak.
        Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          An itibariyle Zenit: Giuliano eğer FB ye giderse 7.5 Mio Zenit , 4.5 Mio TRABZONSPOR alır.İddaa değil net bilgi. FBye geçmiş olsun!
          Sportif Direktör.

Bu daha net sanirim...
          nerden bu bilgi, tivitir mi ? zenit resmi siteden falan yazi mi paylasti ?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• En son Medel'den 1 milyon eyro alcaktık. Noooldu o iş?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            MCMLXVII

Yorum

• Guiliano'yu biz mi aldık? A Spor TV'de öyle diyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence sen anaokulu terk bile değilsin. 2 aydır senin kadar boş konuşanını ve muhalefet yapanı görmedim.

İlk önce kulüple görüşüleceğini ana okulu terk olan biri bile bilir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                hakaretlerin için teşekkür ederim . o senin güzelliğin .

ilk önce kulübüyle görüştün de ne oldu ? futbolcu sana geldi mi ? seni tercih etti mi ?
                oyunu kuralına göre oynarsın , ama kuralına göre oynamazsın .

çaktın mı köfteyi ?

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  virüs gibiler, olağanüstü iğrenç bir oluşum berbat, facia. eğitim seviyelere ultra düşük, cahiller. inanılmaz bir derecede itici. işin tuhaf tarafı yüzde yüz tipik şekilde aynılar.
                  kufur etmeden guzel ozetlemissiniz.. nedense tamami o.....u oluyor sebebini bilmiyorum. heralde oyle doguyorlar. genetik bir ozellik
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Bizim Muharrem Başkanın Ekiciden zarar etmeyeceğiz muhabbeti buymus demek büyük Adamsın Başkan çok kızıyorum ama zeki adam vesselâm
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• hocam bilmem ne olur ama tek olan şey transferlerin aşırı gecikmesi yüzünden böyle haberle rolması ve transfe rkonusunda sürekli bir sansasyon haberleri olması .doğru da olabilir bu haber yanlış da bilmiyorum.ama şu var önce kluple anlaşırsın sonra futbolcuyla ki menejer olayında da hak veriyorum sana.mahmut uslu konusunda benim de midem bulanıyor.bizim yönetimin yapması gereken şey öyle bir oyuncu bulmalı ki kimsenn haberi olmadan iyi bir menejerle konuşup bu işi bitirmek lazım.çünkü avrupada güney amerikada dolu topçu var .stoperi de var ortasahası da yeter ki akıllı olsunlar
                      İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bakın görün . bu cülyano yüzünden herkesin dalga konusu olacağız .
                      futbolcuyla anlaşmadan , kulübüyle anlaşmak nedir ?
                      anlaştığın kulüp mü , çıkıp top oynayacak ?

ne idüğü belirsiz , bir menajerin oltasına takılmış gidiyoruz .

abi , bir de ne yapalım edelim , şu mahmut uslu denilen yaratığın , bizim adımızı ağzına aldıracak aksiyonlardan uzak duralım .. gerçekten bak çok rica ediyorum . herifin değil suratını , adını bile görmeye tahammül edemiyorum artık .
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kiminle dalga geciyorum la ben ne diyorsun sen kendi düşüncelerimi yazıyorum sana mi soracağım ne yazacağımı...
                        senin tedavi görmen şart .. ayda git bi dışarı gez dolaş .. sürekli burda saçma sapan yorumlar yazma .. insanlara gınalık getirdin artık .. ayrıca uslubünda çok sewiyesiz ..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nerden bu bilgi, tivitir mi ? zenit resmi siteden falan yazi mi paylasti ?
                          Resmi hicbir bilgi yok. Twitter sayfalari paylasiyor.
                          Sozde Zenit Sportif Direktörünün aciklamalariymis.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İnsan olmanın en önemli yanı araştırmadan, düşünmeden bir şeye inanmamak gerekliliği ama bu fenerbahçe camiasının belki de %80'i, düşünmeden, araştırmadan körü körüne birilerine inanıyor. Cahillik tavan.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              An itibariyle Zenit: Giuliano eğer FB ye giderse 7.5 Mio Zenit , 4.5 Mio TRABZONSPOR alır.İddaa değil net bilgi. FBye geçmiş olsun!
                              Sportif Direktör.

Bu daha net sanirim...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              vazgeçerse şikeciler biz ne kadar ödeyeceğiz?
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ver negatifi. Hani düzenli olarak şurayı okuyorum daha 1 tane yapıcı mesajını görmedim. Hep negatif hep negatif.

Ortada rezil olacak bir şey yok. Eğer bizim imzalattığımız bir sözleşme varsa şikeciler üstüne para verip alabilir. Bizim için her türlü kazanç olur.

Şu bilgi kirliliğini kaldırsınlar bakalım bir ortadan neler çıkacak.
                                düzenli okusaydın (arada sırada da olsa ) olumlu bir kaç bir şey yazdığımı görürdün . bu arada ben de seni seviyorum .

Yorum

Yükleniyor...
                                X