Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener Ozan'i satiyormus bu dombiliden bir Burak hikayesi çıkar mı acaba? İşimizi de gorür yabancı sınırı da geliyor. Dikine oynamayı da seviyor.
    Allah korusun dertsiz başa dert neden istiyorsun.Bizim özevlat hastalığından bir farkı olmaz..
    En son Ecthelion tarafından düzenlendi; 05.01.2018, 11:35.
    "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• 2 tane daha ayrılık netleşti hayırlı olsun
      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 tane daha ayrılık netleşti hayırlı olsun
        Kimmiş onlar?

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimmiş onlar?
          Volkan ve Bongonda'dan bahsediyor sanırım.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu yeter ama. Sabahtan akşama kadar şu yorumla forumda trollük yapıyorsun, ayıp denen bir şey var. Bu kadar insan şunu görmek için internetine para ödüyor.
            İlk bakışta komik bir mesaj gibi geliyor ama sahada verdiklerine bakınca çok da farkları yok. Yediğimiz kazık öyle böyle değil.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet sanırım.şaka maka başakşehir ardayı alıyor kesin ve net değil ama biz alsak faydalı olurdu sol tarafta kiralasak da olur altı aylığına.
              isi gücü magazin onun istanbuldan ayrılamaz o bizden uzak dursun.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aziz Behich ve Sakıp yerine gidip boşta olan Siqueira veya sözleşmesi bitecek olan Denisov, Criscito gibi isimler için uğraşmak daha mantıklı.
                Katılıyorum.

Yorum

• Asbaşkan bugün Mas kalsın istiyorum diyor aynı gün adam kontrolden geçip diğer gün imzalıyor.

Rica ediyorum şurada kayincomun gorumcesinin çok yakın arkadaşından aldigim duyuma göre diye başlayan sözlere itibar etmeyin .

Bizim yönetim çatlak biri anya derken diğeri konya diyor..Birilerine itibar etmek yerine en iyisi takip edip çıkarım da bulunmak..

Geldiğimiz süreçte Mas gitti Volkan ve Bongonda kampa alınmadı..Bunu zaten hepimiz bilmiyor muyduk zaten.

Alınacak isimler de belli değil 50 tane isim geçiyor..

Ama şu var ki Rıza hocayı vurmak isteyenler var.

Neymiş Hoca ile başkanın fikirleri uyusmuyormus başkana kalsa daha kaliteli isimler alacakmış.

Yalan kardeşim yalan..

Para yok pul yok nefesimiz kokuyor.

İmkanlar çerçevesinde hoca da muhakkak en iyisini isteyecektir..

Adam kapris trib çekemem kimse ile uğraşamam ben başarılı olmaya geldim diyor hala Sakib ile Diego yu istiyor diyenler var.

Allah akıl fikir vermiş lütfen.

Yorum

• Transferi hoca yapmasın diyorsunuz da kim yapacak? Özkan Doğan'ı zengin eden yönetim mi? Yapılan transferlerin hemen hepsi hatalı ve aşırı pahalı. Hem para yok de hem hocanın istediği adamı beğenme. Adam neden kendi ayağına sıksın? Faydalı olacağını düşündüğü ve kulübün imkanlarının elverdiği isimleri istiyordur. Özellikle yabancı oyuncu transferi tamamen hocaya bırakılmalı. Yerli oyuncu alınmasına zaten karşıyım. Hele Aziz Behich'e falan milyonlar gömerlerse fena söverim. Yerli alınacaksa Sakıb gibi bedavaya yakın ve yedek olarak bekleyecek adamlar alınmalı. Yabancı bir sol bek artı yabancı bir gole yakın kanat alıp iş bitirilmeli.

Yorum

• Biraz süpheliyim ama sirf Yaziciyi devamli ilk 11 oynattigi icin Riza Hocayi full destekleyen, elestirenide cok agir elestiren birkac kisi var, ayiptir.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fener Ozan'i satiyormus bu dombiliden bir Burak hikayesi çıkar mı acaba? İşimizi de gorür yabancı sınırı da geliyor. Dikine oynamayı da seviyor.
                          Sana inanamıyorum...

Ne Ozan'ı adamım?

Emre BElözoğlu desen anlarım,adam futbolda bir numara...

Ozan'da ne var?

Hem itici,hem de yeteneksiz...
                          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 05.01.2018, 09:00.
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biraz süpheliyim ama sirf Yaziciyi devamli ilk 11 oynattigi icin Riza Hocayi full destekleyen, elestirenide cok agir elestiren birkac kisi var, ayiptir.
                            Elinde böyle cevher var size kalsa adam şu an Samsunspor'da sürünüyordu. Tabi ki sürekli oynayacak.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elinde böyle cevher var size kalsa adam şu an Samsunspor'da sürünüyordu. Tabi ki sürekli oynayacak.
                              Tabiki derken ? Ben su anki durumundan yola cikarak Yazici icin en iyisi sonradan oyuna girmesi olur. 10 numaraya Sosayi monte etmeliyiz Sag kanat zaten Abdülkadirin, Yazicida bu takimin 3. Bölgedeki pas trafigini yönetecek kafada yok teknik de yok. Uzaktsn sut atma ve hücum press ile 10 numara olunmaz.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• belli olmaz gerçi en iyisi kendi oyuncumuzu kendimiz bulalım gelmese de olur
                                İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                isi gücü magazin onun istanbuldan ayrılamaz o bizden uzak dursun.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X