Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'da sağ bek transferi için geri sayım başladı.

Cavanda'dan sonra sağ bek arayan bordo-mavililer,

Veseli, Torosidis ve Travernier'den birini transfer edecek.
    bu üçlüden veseli gerçekçi duruyor

Yorum

• Soudani bu akşam 11de başlayıp gol attı

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz pas yapmakta sýkýntý yasiyoruz.bunun giderilmasi icin bir transfer bir de formda golcu lazim takima suan.sonrasi adaptasyon süreci, iyilik, saglik.
        Aynen 3. Bölgede pas tercihlerinde sıkıntı var ve Ekici buna çare olamıyor bazen tercihleri bazen fizik gücü buna engel oluyor, O yüzden Kaddouri de çok ısrar ettim Hoca da çok ısrar etmiş ama maalesef son haberlere göre Kaddouriyi alma şansımız çok azalmış, sanırım Soudani yi alırlar.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Güney Kore maçı var gece 01.00'de.

Suk forma şansı bulur diye tahmin ediyorum.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Su galatasarayin oynadigi oyunu biz oynasak ortalik yangin yerine dönerdi...

Bizden cok farkları yok sabredersek bu is olur..

Yorum

• Soudani isminde topçunun kötü olma ihtimali = 0

Norveçli sağ bek denince de Linnes geliyor akıllara direk, az önce bile Tosic tarafından hunharca harcandı
              Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen 3. Bölgede pas tercihlerinde sýkýntý var ve Ekici buna çare olamýyor bazen tercihleri bazen fizik gücü buna engel oluyor, O yüzden Kaddouri de çok ýsrar ettim Hoca da çok ýsrar etmiþ ama maalesef son haberlere göre Kaddouriyi alma þansýmýz çok azalmýþ, sanýrým Soudani yi alýrlar.
                Soudani'nin istenmesini de garip karsilamiyorum tabi.o da olur ama topun oraya gelmesi ve kalmasi daha onemli.

Yorum

• El kaddouri mi soudani mi?
                  Bence ikisi
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Yalnız gs harbiden çok kötü orta sahaları yok adamların resmen Selçuk-Tolga-Hamit-Donk falan var orta sahalarında transfer yapmazlarsa rezil olacaklar bu sezon
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Soudani'nin istenmesini de garip karsilamiyorum tabi.o da olur ama topun oraya gelmesi ve kalmasi daha onemli.
                      ---------------Okay--------------

----Kaddouri-------------Onazi----

Soudani--------------------Castillo

-----------Hyun Suk---------------

Bu Kadro baya iyi olurdu
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ---------------Okay--------------

----Kaddouri-------------Onazi----

Soudani--------------------Castillo

-----------Hyun Suk---------------

Bu Kadro baya iyi olurdu
                        renktaş yapma bunu...Darma duman ederiz...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İyi k eren derdiyok ve Tolga ciğerciyi almamışız resmen çöp adamlar

Yorum

• El soudani diyorum başka birşey demiyorum kaddouriden daha çok katkı sağlar ama kaddouri piyasa yapar
                            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3. golde stoper hatası yok Zeki çıkınca yerine bakan çakma sağbekler pozisyon hatası yapıp kademeye gelmediler.

Bursa ilk yarı Zekinin kanadını çok denedi gelemediler. İkinci yarı sol kanadımızı zorladılar ve orası verimli oldu hep solumuzdan geldiler.

Bu sene rakip sağ açıkları hep kuvvetli bulabiliriz. yeni solbekimizin düzeleceğini umalım

takıldığım o değil her pozisyonda hala Zeki Hala Yumlu

her pozisyonda ama

elbetteki hatada yapacaklar ama taraftar daha çok hata yapıyor bence

işimiz zor ama takım hoca ve yönetimle alakalı değil bazı şartlanmışlıkları, aşamayız endişesindeyim...
                              Zeki'yi beğenmem ama hsksızlık yapmaya da gerek yok. Dün ilk yarı önümde oynadı , kaç kere atağa çıktı sayamadım. Topları fena kullanmadı. Defansta da açık vermedi. Tabiki sağ bek zeki'ye emanet edilmemeli ams çocuk dün fena değildi.

Yorum

• Olcay tam bir oc, bildigin emre'nin velihati

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Yükleniyor...
                                X