Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gazete Trabzonda büyük yemin diye haber yapmış...

Resimdeki topcular Akbas,Zeki,Ugur,Onazi,Suk.....

Allahim sinaniyoruz mu yarabbim..

Halisahaya cagirmayacagin adamlar Trabzonsporda oynuyor kafayi yememek elde degil..

Yorum

• Ya hala sağ bek neden arıyoruz
      Osmanlı sporun sağ beki tam bizlik adam rüzgar gibi
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapmayın Allah aşkına yusuf ve oyun görüşü?

Loading %61..
        Abi hangi yorumumu aldın tam hatırlamıyorum ama Yusuf Yazıcı'nın oyun görüşünün irfandan daha iyi olduğunu, umarın ise Yusuf Erdoğan'dan daha iyi olduğunu söyledim. Benden önceki arkadaş Yusuf erdoğanın umardan daha iyi oyun görüşü olduğunu savunmuştu yanlış anladınız galiba benim yorumlarımı
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf Erdoğan birçok istanbul takımını tutan taraftarın kendi takımında görmek istediği tek oyuncumuz. Bunu söyleyenler arkadaşlarım ve hepsi de Yusufun mental olarak yetersiz olduğunu biliyorlar. Buna rağmen yetenekleri ve yüksek enerjisi, cesareti yusufu cazip bir oyuncu yapıyor.

Umarım mental olarak da gelişim sağlar takımla birlikte.
          yusuf da yetenek de yok beyinde kusura bakma. nasıl yasin olmadıysa volkan olmadıysa yusuf da olmaz burda. olmadı da zaten..

Yorum

• Fm profili değil de en az 1 maçını izleyene soruyorum;

Serdar'ın sürati nasıl ? Tekhamlelioğullarından mı yoksa Durica gibi kademecizadelerden mi ?
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne demiş?
              Mehmet Scholl, Ekici'yi şu sözlerle tanımladı: "Sadece futbolcu olarak değil, insan olarak da kalbimde ayrı bir yere sahip. Mehmet eşsiz bir futbol kalitesine sahip. Teknik olarak mükemmel. Ekici'ye sorumluluk verilirse karşılığı mutlaka alınır." Bu röportaj Mehmet Ekici BAYERN MUNİH ' deyken yapıldı.

Bizler o kadar çok şey'' biliyoruz ki, '' ne bayernli teknik ekip ne de werder bremen li teknik ekip bizim kadar bilmiyor futbol denen oyunu.
              En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 24.12.2016, 15:06.

Yorum

• Ömer Ali teklifi doğruladı, sanırım geliyor...

Bu yıl tüm maçlarını izledim, sağ kanatta ve bekte cok enerjik, hata yaptığını görmedim, attığı ve Bajic e attırdığı bircok gol var, kesinlikle faydalı olur.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 24.12.2016, 14:58.
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dogru adami aldigimizda sampiyon olduk zaten. Selcuk inan.
                  O sezon yanında Colman olmasaydı, Selçuk inan dediğiniz futbolcu sezer badur gibi olurdu. Orta saha tek kişilik dev kadrodan ibaret olmuyor eğer adı '' Yaya Toure ya da Patrick viera '' değil ise. Bakınız, selçuk melo, atiba oğuzhan, atiba tolgay, emre mehmet topal, emre mahmut pekdemir vs vs.

Yorum

• Mehmet g. saray ' a gidecek diye adamı kadro dışı bırakmak doğru değil üstelik elinde daha iyi biri de yok şuanda. Zira bu tür muhabbetleri dünya üzerinde bir tek bizim lig ' de görebilirsiniz. Adama istediği parayı veremiyorsan, istediği başarıyı sağlayamıyor ya da gerçekten ezici üstünlük sağlayacak bir takımı sahaya çıkaramıyorsan. Biraz kalitesi olan her futbolcu, iyi işler yapabileceği ve fazla para veren takıma gitme konusunda özgürdür. Bence böyle bir hamle ile doğru olanı da yapıyordur.

Bizim seneye avrupaya gideceğimiz belli değil, Mehmet Ekici ' nin göbek bağı Trabzonsporla da kesilmedi diye biliyorum, bu adam bizde neden kalsın ? G saray kulübü ( her ne kadar en az fenerbahce kadar nefret etsem de ) bu adama istediği parayı verir, seneye öyle ya da böyle minimum avrupa kupalarına gideceği de ligdeki gidişat dan belli, belki sen Trabzonsporluluk duygularını bir kenara bırakıp düşünsen sen de gideceksin.

Avrupa ' ya gidemiyorsun, futbolcu ' ya istediği parayı veremiyorsun, ortada başarılı olabilecek kadron yok sonra Mehmet Ekici başka kulüp ile anlaşınca , kadro dışı bırakılsın futboldan soğutulsun falan. Bırakalım arkadaşlar bu tür kulübü küçük düşürücü hareketleri, biz önce iğneyi kendimize batıralım.

Yorum

• Stoper olarak Paulo Oliverira alınsa çok iyi olur.

Yorum

• Ömer Ali'nin en iyi özellikleri olarak hızı, çabukluğu, şok presleri ve takımı hızla atağa çıkarması, zaman zaman da uzaktan sert şutları denmiş. Zayıf özelliği olarak da finishing vurgulanmış.

E bunlar Yusuf'un aynısı?
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Serdar Taşçıyı bilmeyen arkadaşlara,herhalde liseliler ya da daha küçük,ve Serdar Taşçıya Mustafa Pektemek muamelesi yapan arkadaşlara Serdarı şöyle tanımlayım bizim Yumlunun 20-22 yaşlarında Alman milli takımının banko oyuncusu olmuş 12 m euro piyasa değerine ulaşmış Bayerm görmüş hali evet bir de açın bakın transfermarkttan 2014-2015,2015-2016 ve 2016-17 sezonlarında sakatlığından dolayı 4 maç kaçırmış evet tam bir Mustafa Yumlu,bizim için ne gerek var Serdar Taşçıya o cincona gitsin
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bjk gercektn tebrik ederim cok profosyonel calisiyorlar biz ise surekli duyumcu pesinde kosuyoruz haber almam icin yada sacma sapan menajer bozuntulariyla muharrem usta gercekten cok bilgisiz keza yonetim seklide

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet g. saray ' a gidecek diye adamı kadro dışı bırakmak doğru değil üstelik elinde daha iyi biri de yok şuanda. Zira bu tür muhabbetleri dünya üzerinde bir tek bizim lig ' de görebilirsiniz. Adama istediği parayı veremiyorsan, istediği başarıyı sağlayamıyor ya da gerçekten ezici üstünlük sağlayacak bir takımı sahaya çıkaramıyorsan. Biraz kalitesi olan her futbolcu, iyi işler yapabileceği ve fazla para veren takıma gitme konusunda özgürdür. Bence böyle bir hamle ile doğru olanı da yapıyordur.

Bizim seneye avrupaya gideceğimiz belli değil, Mehmet Ekici ' nin göbek bağı Trabzonsporla da kesilmedi diye biliyorum, bu adam bizde neden kalsın ? G saray kulübü ( her ne kadar en az fenerbahce kadar nefret etsem de ) bu adama istediği parayı verir, seneye öyle ya da böyle minimum avrupa kupalarına gideceği de ligdeki gidişat dan belli, belki sen Trabzonsporluluk duygularını bir kenara bırakıp düşünsen sen de gideceksin.

Avrupa ' ya gidemiyorsun, futbolcu ' ya istediği parayı veremiyorsun, ortada başarılı olabilecek kadron yok sonra Mehmet Ekici başka kulüp ile anlaşınca , kadro dışı bırakılsın futboldan soğutulsun falan. Bırakalım arkadaşlar bu tür kulübü küçük düşürücü hareketleri, biz önce iğneyi kendimize batıralım.
                              biz de takım kurmaya çalışıyoruz, seneye bizde olmayacak futbolcuyu niye oynatalım? kadro dışı bırakmam ama yedekte bekletirim, işim düşerse oynatırım, zaten öyle muazzam bir performansı yok. sorun çıkartırsa oynamıyorum diye o zaman mecbur kadro dışı bırakacaksın. gidecek bir ekici varken onu oynatmak yusuf'a yazık etmektir.

Yorum

• yusuf erdoğan-kerim frei-olcay şahan-tarkan serbest

Yusuf Erdoğan'ın oyun tarzını hiç sevmem sadece boş alanda önünde adam yokken yaptığı boş koşularla hızıyla pozisyon içine girebilen bir oyuncu. Rakibi karşısına alıp eksiltme özelliği olmayan, orta açarken önündeki adamı gördüğü halde her seferinde topu onu çarptırmayı başaran, önünde bir rakip oyuncu varsa kilitlenip kalan beni sürekli deli eden bir futbolcu. (İçimdekileri kustum iyi oldu)

Tabi durumu Ekici'den farklı Yusuf'un Ocakta gönderilmesi büyük hata olur. Bizim yönetim zaten transfer işini halledemeyecek gibi duruyor. Birde kanat bölgesiyle uğraşamayız. Zaten bizimkiler bu işe hayır demişler. Sezon sonu hazır BJK'nin ilgisi varken bizim bizzat kendimiz gidip Yusuf'un transferi için girişim yapmamız lazım. Artık 2-3-4 M Euro ne veriyorlarsa postalayın gitsin. Aynı şey yeni sezonda Zeki, Akbaş, Yumlu, Aytaç, Uğur Demirok, Ndoye, Güray türevleri içinde geçerli.

Ayrıca bizim topçuları kimsenin takımında istediği felan yok. Olası Ekici transferi için şu an GS taraftarının forumlarda büyük tepkisi var. Şenol'un Yusuf'u istemesinin sebebi Olcay'ın iyice formdan düşmesi o bölgede yedek kaldığında tribe girmeyecek oyuna girdiğinde katkı verecek rotasyon oyuncusuna ihtiyaçları var.

Bugün için Spor basınında yer alan haberlere göre.

Kerim Frei için olumsuz yanıt almışız.

BJK'den bize onay çıkan tek isim Ömer Şişmanoğlu o da bizim işimize yaramaz. Diğer olay Olcay takımdan ayrılmak istemiyor. Tabi aynı şekilde o da işimize yaramaz.

Son olarak geçen bu forumda arkadaşın biri de söylemişti ortasaha bölgesi için Austria Wien takımından Tarkan Serbest gelişmeye çok müsayit bir topçu diye. Demek adam GS'nin de radarındaymış o transfer için de girişimlere başlamışlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X