Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, Çağlar Söyüncü’nün transferinin yüzde 90 oranında kesinleştiğini açıklarken, Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu da yaşanan gelişme üzerine, herhangi bir sakatlık riski yaşanmaması için genç oyuncumuzu kadroya almadı. Başkanımız Özkan, Çağlar Söyüncü’nün transferinin resmen kesinleşmesi durumunda ise yeni kulübüyle ilgili açıklamanın hemen yapılacağını belirtti ve genç oyuncumuzun Karşıyaka derbisinde de forma giymeyeceğini ifade etti.

Leverkusen diyorlar bakalım nereye gıdecek?
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaç tane aldık ki? song.
      omar dieng , bamba , douglas vs vs şuan aklıma gelenler bunlar

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eline emeğine sağlık Burak. Çok daha iyi yerleri hak ediyorsun ve eminim zamanla o yerlere geleceksin.
        Abi Allah razı olsun. Amacım hep ileri gitmek zaten. İnşallah başarabilirim.

İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben mini bir haber beklerken sen baya röportaj yapmışsın valla helal olsun. Şu babası Afrikalı annesi Türk olan çocuğu izlemek lazım Ayrıca ben bu kardeşlerin takibinde olacam bakalım adamın bahsettiği gibiler mi
        Aslında Ozan profilinde 10 topçu 2 3 milyon Euro civarında olsa bir tanesi tutar en azından. Kaan a da güveniyor Ozan'ın babası.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          omar dieng , bamba , douglas vs vs şuan aklıma gelenler bunlar
          siyahı beyazı olmaz bu işin, iyisi kötüsü olur. fiziklerine güvenip dikkatsizlik yaptıkları doğru ama iyi stoperler de var.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dünyanın en önemli oyuncularından biri haline gelmiş olan Kevin De Bruyne 5 yıl önce Genk kulübünden Chelseye 8 milyon euro bedelle transfer olmuş iken; transfer dosyamızda sürekli yazılan Leon Baileyin maksimum transfer bedelinin ne olabileceğini az çok tahmin etmek çok zor olmasa gerek, diye düşünüyorum.
            sorun sadece olup olmayacagi degil, neden denenmesi bilen istenmiyor

%1 sans var gomezin transferine diyen adamlar onu nasil transfer etti

mbia imkansiz deniliyordu, baskilar sonucu serhat altinciyi denemeye yollamisti iho, sonuc ortada
            denemeyip ölü de jongda alinabilirdi...

baileyin henüz ilk prof. sezonu, büyük takimlar böyle bir oyuncuyu bir yil daha izlemek ister
            ayrica belcikada leekens, briegel, pfaff gibi aracilarimiz var ve cocugun menajeri ac
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Liverpool maçına bakıyorum iki takım da it gibi koşuyor. Bizim Özer falan 13 koşuyorsa bu adamlar 15 20 koşuyordur diyorum kendi kendime izlerken..

Türkiye'de şu presi pasla savuşturacak herhangi bir takım yok. Gerek hocasının gerek oyuncularının yerinde duramadığı çılgın bir takım istiyoruz çok mu??
              Aynı şeyleri ben de düşündüm. Liverpool'lu oyuncular ne kadar istekli ise bizim sünepeler de bir o kadar korkak. Aynı futbolu görmek, ekran başında sinirden delirmek, "bas oğlum bas oğlum" diye bağırmak istiyorum
              En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 06.05.2016, 08:16.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İrfan Can Kahveci demişler, iyi topçu da, Soner'den farklı olmaz gibi geliyor bana bize gelirse.

Kaldı ki Cavcav dünyaları ister.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Caglar soyuncu transferinde oncelik besiktas da fenerbahce de devreye girdi konusulan rakmlar 6 milyon euro leverkusen wolfsburg da istiyor.cok yetenekli stoper topu oyuna sokusu cok iyi teknik hava hakimiyeti var nereye giderse gitsin cok rahat oynar.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Caglar soyuncu transferinde oncelik besiktas da fenerbahce de devreye girdi konusulan rakmlar 6 milyon euro leverkusen wolfsburg da istiyor.cok yetenekli stoper topu oyuna sokusu cok iyi teknik hava hakimiyeti var nereye giderse gitsin cok rahat oynar.
                    O paranın bir tık üstüne fb Kjaer'i aldı.

Yatırım olarak yapılabilir ama bizim öyle bir gücümüz yok şu an.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Caglar soyuncu transferinde oncelik besiktas da fenerbahce de devreye girdi konusulan rakmlar 6 milyon euro leverkusen wolfsburg da istiyor.cok yetenekli stoper topu oyuna sokusu cok iyi teknik hava hakimiyeti var nereye giderse gitsin cok rahat oynar.
                      6 milyon için söyleyebileceğim tek şey ''Hayaller dünyasıdır''.. fener bu parayı verecek kadar ihtiyaç duymuyor ve beşiktaş zaten o paraya sahip sayılmaz genç bir oyuncu için. Her ikisini de kapsayan ise, yabancı serbestliği varken Türk oyuncuya o paraları iki takımda vermez..

Almanlara gelince, eminim 6 diye bir şey duysalar gülmekten ölürler.. Dortmund Çağlar'dan çok daha potansiyelli Koray Günter'i kaç paraya sattı? Hem ayrıca Çağlar Almanya görürse eğer kendi adıma çok sevinirim ancak en az 1 sene oranın eğitimini alacaktır ve bu sürede alacağı süre oldukça kısıtlı olacaktır. Altınordu ne kadar iyi olursa olsun Alman kulüplerinin eğitimleri farklıdır..
                      Sadece Trabzonspor..

Yorum

6 milyon için söyleyebileceğim tek şey ''Hayaller dünyasıdır''.. fener bu parayı verecek kadar ihtiyaç duymuyor ve beşiktaş zaten o paraya sahip sayılmaz genç bir oyuncu için. Her ikisini de kapsayan ise, yabancı serbestliği varken Türk oyuncuya o paraları iki takımda vermez..

Almanlara gelince, eminim 6 diye bir şey duysalar gülmekten ölürler.. Dortmund Çağlar'dan çok daha potansiyelli Koray Günter'i kaç paraya sattı? Hem ayrıca Çağlar Almanya görürse eğer kendi adıma çok sevinirim ancak en az 1 sene oranın eğitimini alacaktır ve bu sürede alacağı süre oldukça kısıtlı olacaktır. Altınordu ne kadar iyi olursa olsun Alman kulüplerinin eğitimleri farklıdır..
                        Almanlar o paraya gülmez arkadaş.

Çağlar kadar maç tecrübesi olmayan Atınç'ı 5'e almadılar mı?

Yorum

• Güney Amerika ülkelerinden ultra yetenekli oyuncular çıkıyor büyük kulüpler de bunları en az 2 yıl takip ediyor.Belçika Liginde sadece bir sezon profesyonel olarak oynamış bir oyuncuya yaz transfer döneminde büyük kulüplerin yüksek bonservis önereceğini kesinlikle düşünmüyorum.Büyük kulüpler Baileyi en az bir yıl daha takip etmek isteyeceklerdir.Leon Bailey yaz transfer döneminde istenilirse 6 ile 8 milyon euro arası bitirilebilir.

Benim kanat olarak istediğim oyuncu Meksikanın Pachuca takımının oyuncusu Hirving Lozanodur.Bu oyuncunun geleceği çok parlak.Her iki kanatta oynayabilen bir kanat için tüm özelliklere sahip olmakla birlikte son vuruşları da iyi yapabilen bir oyuncu.Lozano avrupanın büyük takımları tarafından 3-4 yıldır takip ediliyor bu sezon önemli bir çıkış yakaladı bu yaz transfer dönemi son şansımız olabilir bir yıl daha beklersek bu transferi gerçekleştirebilmemiz imkansız hale gelir.

Kanat oyuncusu olarak alabileceğimiz diğer oyunculardan bahsetmek istiyorum.Zamalek takımının Mısırlı kanat oyuncusu Mostafa Fathi ve Lyon takımının Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal bize büyük katkı sağlar.Bu iki oyuncu hem yetenek,hem zeka,hem de disiplin açısından bize çok iyi uyum sağlayabilecek oyuncular.Mısır ve Cezayir uyruklu oyuncular olduklarından kültürel olarak da uyum sorunu yaşamazlar.

Mostafa Fathinin top tekniği çok iyi,topla çok hızlı,dribblingleri çok iyi ve çevikliği mükemmel.Fizik olarak kendini geliştirirse ben kendisini yeni Mohamed Salah olarak görüyorum. Mostafa Fathi 2 ile 3 milyon euro arasında bir rakama transfer edelebilir.

Rachid Ghezzal ise Gökhan Töreye benzer özelliklerde bir oyuncu ancak Cezayirli oyuncuların genel özelliklerini taşıdığından disiplinli,sorun yaratmayan,takım savunmasına yardım eden bir oyuncu.Topla hızlıdır,teknik kapasitesi ve dribblingleri çok iyidir.Ghezzal Lyon takımının oyuncusu olduğu için transfer edilmesi kolay olmayacaktır Lyonun bu oyuncuyu 5 milyon Eurodan aşağı bırakacağını düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Almanlar o paraya gülmez arkadaş.

Çağlar kadar maç tecrübesi olmayan Atınç'ı 5'e almadılar mı?
                            Gülerler hocam. Atınç'ın Süper lig'in en büyük takımlarından biriyle aldığı 45 dakika, 2. lig takımının 5 maçına bedel tutarlar. Zira onlar kademe atlamamış topçulara tereddütsüz yaklaşmazlar. Unutmayalım Çağlar daha tek bir tane üst düzey maç oynamadı..
                            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• castro, umar, ndiaye, visca, orkan, irfan,

usta'nın yönettiği bir takımda ve iyi bir hoca ile bu oyuncuların hepsi yararlı olur.hatta aralarından büyük yıldızlar da çıkabilir.önemli olan maliyet.yüksek paralar istenirse vazgeçilir transferden.zorlamamız gereken hiçbir oyuncu yok ama burun kıvrılacak oyuncular değiller. irfan ve soner'in de pek bir benzerlikleri yok. soner pasör, irfan ise bireysel özellikleri yüksek daha aktif bir oyuncu. aynı mevkide oynamalarına rağmen oyun karakterleri hiç birbirine benzemiyor. şımarıklık tembellik genel sorun.aşırı birşey yoksa bunları hocaya ve klüp ortamına bağlamak daha doğru.

Yorum

Gülerler hocam. Atınç'ın Süper lig'in en büyük takımlarından biriyle aldığı 45 dakika, 2. lig takımının 5 maçına bedel tutarlar. Zira onlar kademe atlamamış topçulara tereddütsüz yaklaşmazlar. Unutmayalım Çağlar daha tek bir tane üst düzey maç oynamadı..
                                Bekleyelim bakalım

Haa bana kalırsa Atınç'a verilen para da fiyasko da, milli takıma kadar yükselen Çağlar'ı Atınç'tan düşük değerlendireceklerini sanmıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X