Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ishak messi takası
    Saygı duyarım

Yorum

• 1461deki yükseli cok begendim bizde is yapmaz mi

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Hoca döneminde de ekstra işler yaptığı söylenemez.

Bence hiç üstünde durmaya gerek yok.Şampiyonluğa oynayacak takımın kanadı Yusuf olmamalı.

Dert babası mıyız biz herkesin gelişmesini bekleyelim

Yollayalım 1461'e orda bol bol muhabbet etsin gençlerle.

"Hangi takımla oynuyoz la biz" diye gençlerlerle gevşek gevşek muhabbet yapar artık
        Böyle bir lakaytlığın cezasız kalması ya da kontrol edilmeye çalışılmaması daha büyük bir sorun bence. Takımı disipline sokabilecek, oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesini sağlayacak biri hiç olmadı ki..

Yorum

• bizim önce bize gelen oyuncuların birkaç maç sonra niye yatışa geçtiğini teşhis etmemiz lazım.
          Yoksa boşuna trasfer yaparız...

ndoye,serdar,erkan,kısmen ishak,cavanda lista uzar gider mbia bile birkaç maç sonra su kaynatmaya başladı...
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Ya Muhammed geldi de kaldı avrupası, istanbulu, gol atınca sevinçten roman havası eşliğinde göbek atması, tamam adamı istemeyebilirsiniz gayet normal ama sırf adam trabzonlu diye yapılan gaddar eleştirileri bir yere koyamıyorum.

Yorum

• Bizde yerli forvetler daha iyi uyum sağlıyor.Tekke,Gökhan Ünal,Umut Bulut,Burak Yılmaz örnek verilebilir..
              Ama nedense yabancı forvet konusunda bir türlü uyum sağlayamıyoruz.Henrique,Janko,Yatabare,Waris,N'Doy e,Vittek...
              Koca tarihimizde Cardozo ve Şota vardır heralde..Şotayıda bizden biri sayarsak sadece Cardozo.
              Muhammet Demir bu açıdan önemli ama benim tercihim Eren Derdiyok olurdu,net.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizde yerli forvetler daha iyi uyum sağlıyor.Tekke,Gökhan Ünal,Umut Bulut,Burak Yılmaz örnek verilebilir..
                Ama nedense yabancı forvet konusunda bir türlü uyum sağlayamıyoruz.Henrique,Janko,Yatabare,Waris,N'Doy e,Vittek...
                Koca tarihimizde Cardozo ve Şota vardır heralde..Şotayıda bizden biri sayarsak sadece Cardozo.
                Muhammet Demir bu açıdan önemli ama benim tercihim Eren Derdiyok olurdu,net.
                Doğrudur Eren de iyi performans sergiledi, ama sanki Eren gelse bize kolumu kesseniz bordomavi kan akar mı diyecek?

Şu dünyadaki tek ve en büyük takım Trabzonspor düşüncesinden kurtulmamız gerekiyor, sanıyorsunuz ki dünya bizim etrafımızda dönüyor, öyle bir dünya yok.

Yorum

• İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle bir lakaytlığın cezasız kalması ya da kontrol edilmeye çalışılmaması daha büyük bir sorun bence. Takımı disipline sokabilecek, oyuncuların kendilerine çeki düzen vermesini sağlayacak biri hiç olmadı ki..
                  Ben bu sorunun tek bi kişi ile çözüleceğini hiç sanmıyorum.

Karakter meselesi bu tamamen.Profesyonel olan her oyuncu kendi görevini bilmeli.Başlarında biri olması gerekmiyor.

Yanı bir nevi Bosingwa gibi profesyonellere ihtiyacımız var.

İşini düzgün yapan, ciddiye alan.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğrudur Eren de iyi performans sergiledi, ama sanki Eren gelse bize kolumu kesseniz bordomavi kan akar mı diyecek?

Şu dünyadaki tek ve en büyük takım Trabzonspor düşüncesinden kurtulmamız gerekiyor, sanıyorsunuz ki dünya bizim etrafımızda dönüyor, öyle bir dünya yok.
                    Abi yorumumdan bu düşünceyi nasıl çıkardın anlam veremedim Ben sadece Muhammet yerine Eren daha iyi tercih olur dedim..Ereninde Trabzonlu veya Trabzonsporlu olmasına gerek yok.Böyle bi vurgu yapmadım zaten.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yusuf konusunda ben de cogunuzla hemfikirim kendini gelistiremedi evet ama bu kadar da degersizlestirmeyin. Yusuf un piyasası var. Muhammet Demirle bırakın kafa kafaya takası üstüne para bile almamız gerekir. Ayrıca bu Muhammet Demir i beğenmediğim anlamına gelmez. Bence Muhammet çok daha kaliteli bir ayak. Ancak su anki piyasaları böyle.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      TRABZON SPOR

Yorum

• O değilde; N'Doye ve Douglas için hala net bir bilgi yok. İlginç...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Muhammed'i gol kralı yapacak Orta Saha var bizde Antepte okadarı yok gelirse şayet çok faydalı olur diye düşünüyorum...
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O değilde; N'Doye ve Douglas için hala net bir bilgi yok. İlginç...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Su Ndoye ile ilgili bir kap bildirimi gelse en azindan. Anlaşma iptal mi oldu nedir

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            TRABZON SPOR

Yorum

• Doğmamış çocuğa don biçerek kendimize eziyet etmeyi ne kadar çok seviyoruz.

Keşke İshak, Soner ve diğerleri de Avrupa'ya(gs) gidecek potansiyele çıkabilseydiler.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Soner ve İshak'a ikinci yarıda şans verilirse bana göre bonservis bedeli alarak satma şansımız olabilir.
                                Çok iyimser bir düşünce. Oynadıkları maçlar belli. Kulübü riske ederek tekrar maçlarda yer verirsek göze alınamaz risk almış oluruz. Eğer iddialı bir kulübüz diyorsak. Karşılığında ise az ihtimal bonservis ödenerek satış. Kime satacağız? Kaça satacağız? Aldığımız riske değmiyor

İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun Yanal dönemi haricinde form grafiği ilk geldiğinden bu yana sürekli düşen bir Yusuf var, futbolunu hiç olgunlaştıramadı, Ersun Yanal döneminde oyuna ve skora yaptığı katkı bize doğru hocayla çalıştığında verimli olabileceğini gösterir. Bence ciddi anlamda bir mentöre ihtiyacı var. Çok üst düzey bir tekniği olmasa da hızı, dayanıklılığı, altyapıdaki gençlerle olan iletişimi, maliyeti, potansiyeli yüzünden takımda tutulmayı hakediyor.
                                Çok doğru bir nokta, tebrik ederim. Yusuf futbolunu olgunlaştıramıyor, çünkü beyin olarak olgunlaşamıyor. Dolayısı ile sizin de bahsettiğiniz gibi çok kaliteli bir mentöre ihtiyacımız var. En az yıldız transferi kadar önemli

Muhammet Demir konusunda ise medyaya bu kadar düşmesi iyi değil. Muhtemelen Gaziantepspor yöneticileri bu haberlerle 3 ukalaları bu transfere çekmeye çalışıyor. Gelirse sevinirim, fakat sakatlıkları iyi araştırılmalı ve atletik özelliklerini geliştirmesi şartıyla
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X