Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ha unutmadan iyi bir hocadan sonra da akli basinda taraftarlar lazim bize. 1000 kisi olsun stadta fakat akli selim olsunlar yeter. Erkan transferi yüzünden Baskana sövenler varmis sosyal medya üzerinden (iho nun neferleri büyük bir ihtimalle) yazik ki ne yazik!
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• demekki yeni hocamız ersun yanal değil erkan gittiğine göre

Yorum

• 2 aylık alacağında indirim falan mı istedik Fatih Atik ne zorluğu çıkarıyormuş

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunu kim icin söylemis renktasim
          Forumdan bir arkadaşa cevap verdim hocam. "@" bu işareti yapıp forum nick'ini yazarsan alıntılama yapmış oluyorsun.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            demekki yeni hocamız ersun yanal değil erkan gittiğine göre
            aynisini yazacaktim
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forumdan bir arkadaşa cevap verdim hocam. "@" bu işareti yapıp forum nick'ini yazarsan alıntılama yapmış oluyorsun.
              peki tamam anladim hocam
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sihirli hoca kimdir kesinlikle birinle anlastik yoksa kadro disi felan olmaz renktaslar bu sacmalik olamaz ..

eger haminin talimati ile yapiliyorsa hami hoca gelecek sezon tek basina teknik direktörümüzdür demek ..

baska türlü bu kadro dislari anlatilmaz biri af ediliyor sonra gönderiliyor anlayin iste bir hoca var ama kim ??

forumda bir arkadasimizin yazdigi gibi ersun yanalin olmadigi kesinlesti ..

acaba sadece tahmin ediyorum yerli olarak : tolunay Kafkas olmasin bu ??yerli olarak veya Ertugrul saglam
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• Holebası alın gelin 1 milyondan fazla vermeyiz.

Yorum

• Seneye hedefimiz olacaksa Mustafa Zeki gibilerden derhal kurtulmak lazım. Mustafa yerine Medjani oynayamaz mıydı ? Adamı sırf Trabzonlu değil diye harcadık yazık gerçekten.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Onur(esteban)
                      Cavanda (zeki) yumlu (akakpo) uğur(makbaş) güray (musa)
                      Ramazan(özer) batuhan(aytaç)
                      Transfer(transfer) transfer(ekici) transfer(transfer)
                      Transfer(mdemir-mbeşir)

6 transfer (1461 altyapı) şeklinde bir yol çizmek anlamlı, çoğunluğun aksine yumlunun türkiye şartlarında iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. En ekonomik şekilde seneye ilk 4 ve kupa hedefi koyarak yola devam edebiliriz. Melih, yazıcı falan hikaye. Tam izleyemedim ama 1461de yüksel ve abdülkadirin iyi olduklarını duydum, belki onlardan da faydalanıp mali sıkıntı azaltılabilir. İsmi yazılmayanlardan para kazanılması en anlamlısı.
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Ersun Hoca da olmuyorsa yerlide tercihim Rıza Çalımbay olur. Kimine göre macera olabilir ama yapılanma için doğru adam olduğunu düşünüyorum. Taş gibi takım izleriz.
                        TS kökenli biri olmasın, çok yıpranır.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seneye hedefimiz olacaksa Mustafa Zeki gibilerden derhal kurtulmak lazım. Mustafa yerine Medjani oynayamaz mıydı ? Adamı sırf Trabzonlu değil diye harcadık yazık gerçekten.

hocam bir zamanlar

orta sahada şans bulan Zeki Yavru, Hami Mandıralı'nın en büyük gözdesi oldu. Son 3 maçta ilk 11'de oynayan ve 'Lampard' lakabı takılan Bordo-Mavili oyuncu, Erciyes maçında 11 bin 361 metre ile en çok koşan isim oldu. Zeki'ye yılda sadece 100 bin Euro garanti ücret ödeniyor.
                          .
                          hami mandirali zeki yavrudan vazgecmez yeni kaptanimiz sayilir ilk onbirlere herkes yazabilir
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur(esteban)
                            Cavanda (zeki) yumlu (akakpo) uğur(makbaş) güray (musa)
                            Ramazan(özer) batuhan(aytaç)
                            Transfer(transfer) transfer(ekici) transfer(transfer)
                            Transfer(mdemir-mbeşir)

6 transfer (1461 altyapı) şeklinde bir yol çizmek anlamlı, çoğunluğun aksine yumlunun türkiye şartlarında iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. En ekonomik şekilde seneye ilk 4 ve kupa hedefi koyarak yola devam edebiliriz. Melih, yazıcı falan hikaye. Tam izleyemedim ama 1461de yüksel ve abdülkadirin iyi olduklarını duydum, belki onlardan da faydalanıp mali sıkıntı azaltılabilir. İsmi yazılmayanlardan para kazanılması en anlamlısı.
                            1461'in hic bir futbolcusu su an süper lig kalitesinde degil, maalesef bu Yüksel ve Abdülkadir icinde gecerli.
                            Bence gelecek sezon ikiside süper lige cikan bir takima kiralanmali ve gelisimleri takip edlimeli.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Erkan kadro dışı kalmasi ve yollaniyor olmasi yeni Hocanin Ersun Yanal olmadığı kesin demektir...bence

Hoca neden aciklanmiyor ? Belli ki o Hoca su an bir kulüpte calisiyor...Bosta olan bir Hoca olsa neden aciklanmasin ? Mantiksiz. Sanirim o sürec bekleniyor.

Gidecekler-Kalacaklar belli gibi planlamalar varsa Hoca ztn bellidir.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erkan kadro dışı kalmasi ve yollaniyor olmasi yeni Hocanin Ersun Yanal olmadığı kesin demektir...bence

Hoca neden aciklanmiyor ? Belli ki o Hoca su an bir kulüpte calisiyor...Bosta olan bir Hoca olsa neden aciklanmasin ? Mantiksiz. Sanirim o sürec bekleniyor.

Gidecekler-Kalacaklar belli gibi planlamalar varsa Hoca ztn bellidir.
                                Ben buna katılmıyorum ya. Tamam Erkan'ı Ersun hoca aldırdı, tamam eski öğrencisi ama bu Ersun'un gelmeyeceğini işaret etmiyor bence. Adam bariz berbat performans sergiliyor. E Ersun hoca da maçları takip ediyor sonuçta. Gelecek planlarında Erkan olmayabilir. Sonuçta kimse vazgeçilmez değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X