Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğur demirok +1 milyon

N'Diaye için verilmesi gereken maximum değer olmalı.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Katkı olarak ;

Ndiaye > Jaja > Herhangibir 10 Numara > Özer
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        önümüzde ki hafta 3 KAP bildirimi daha olacak,
        biri transfer değil
        Şimdiden hayırlı olsun
        Eren DERDİYOK ? Eren ALBAYRAK ? Joseph ATTAMAH ? Badou NDIAYE ?

Olgun Abi nerdesin

Yorum

• olgun bey yok mu

bu yko beni sarmadı

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            önümüzde ki hafta 3 KAP bildirimi daha olacak,
            biri transfer değil
            Şimdiden hayırlı olsun
            Turkcell sponsorluk anlaşması olsa gerek
            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• bu saatten sonra kimse gelmez belki atik, deniz, ishak gibi les'ler gider
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Başkan haklı olarak scout raporları olmadan dışarıdan transfer istemiyor ama hazır bu mevki konuşuluyor "Kapustka" ismini almak için öyle raporlara falan gerek yok şu an. 19 yaşında a milli takıma yükseldi, bu seneki istatistikleri ortada, peşinden koşan devler ortada.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce arkadaşın verdiği sitede Rize'nin Ali Adnan'ın yerine aldığı sol bekten bahsedilmiş.

http://outsideoftheboot.com/2015/12/...ars-of-2015-2/
                  Acayip bir sayfa. Kendi haliyle bir Scout ekibi bu sayfa. Bir cok genç ve yetenekli oyuncular Hakkı'nda detaylı raporlar var.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ulutaş tarafından gönderildi
                    Ben eleştirmek için söylemedim, dün helalleşti herkesle. O bakımdan yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sebep şurda adam bırakmıyoruz arkadaş

ondan sonra gelsin jajalar

usta gibi bir adam jajayı alır mı

Yorum

• Eyvallah, gözümden kaçmış belli ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Neden ndiaye? Muhammet gezgin bir forvet. Tam anlamıyla merkez santrafor değil. Orayı bosalttiginda arkadan gelip dolduracak bir oyuncu lazım. Öyle ki kimin forvet olduğu belli olmayacak bir düzen getirir bize. Bu hareketlilik kabus olur türk takımlarının defanslari için. Iki tane yüzü ve sırtı dönük oynayabilen hücum oyuncusu ile etkili kanat eksikligimizi daha az hissederiz. Yusuf sefa ozer gibi futbolcular yararlı olur.takim savunmasina katkilari on plana cikar. beklerimizi de oyunu sokabiliriz. Oyunu daha çok merkezden sekillendiririz. Bir transfer domino etkisi yaratır.

Yorum

• bence bu saatten sonra transfer olmaz diye düşünüyorum fazla beklentiye girmemek lazım

Yorum

• iki haftada bir transfer yaptık

usta öyle bas parayı al adamı yapmıyor

bencede transfer zor

berki attamah olur

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan haklı olarak scout raporları olmadan dışarıdan transfer istemiyor ama hazır bu mevki konuşuluyor "Kapustka" ismini almak için öyle raporlara falan gerek yok şu an. 19 yaşında a milli takıma yükseldi, bu seneki istatistikleri ortada, peşinden koşan devler ortada.
                              Transfer etmek atom parçalamak gibi zor birşey değil. Bir oyuncunun kalitesini öğrenmek icin bir sürü ip ucu var, oyuncuyu tanımasan bile.
                              - kaç yaşında profesyonel oldu ve kaç maç yaptı birinci ligde.
                              - A milli takıma yükselebildimi?
                              - istatistikleri iyi mi?
                              - oyuncu Hakkı'nda büyük takımlar ilgileniyor diye haberler varmı?

Örnek olarak bir sezon başında buraya yoshinori mutoyu buraya yazmıştım.
                              19 yaşında profesyonel olmuş, bir sürü gol atmış, A milli takıma kadar yükselmiş, Chelsea transfer içim teklif yapmıştı. Sonuç? Yeni transfer olduğu Bundesliga da yarim sezon 7 gol 4 Asist ile oynuyor.
                              Bu oyuncunun kötü çıkma ihtimali yol demiştim ve haklı çıktım. Oyuncuyu bir dakika bile seyretmeden.

Cok bilmişlik yapmak istemiyorum, ama bazen oyuncuyu izlemeden bile onun Hakkı'nda yeterince bilgi edinebiliyorsun. Kapustka oyuncusunu yakından tanımıyorum, ama bu yaşta bunu başarmış bir oyuncu mutlaka yetenekli olması lazım.

Yönetim transfer konusunda gayret göstersin ve menajerlere kanmasın, mutlaka makul fiyatlara takımı ileriye taşıyacak oyuncular bulacaktır. Buna inanıyorum, aşırı zor bir iş değil.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• iki gün kaldi Transfer kapaniyor
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Çalışıyor...
                                X