Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 52 sn.52 saniye önce
    Erkan Zengin'in sözleşmesi alacaklarına karşılık feshedildi

Yorum

• Kan uyuşmadı yolu açık olsun,

Sent from my iPhone using Tapatalk
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1.1 milyon euro alacağı ve başka takıma transfer olduğunda 500 bin euro ödeme yapma şartıyla fesih gerçekleşmek üzereymiş.

Bu başka takıma transferi ifadesi ligin kalan son 4 haftası için mi?

Yani eninde sonunda nasıl olsa transfer yapacak bu adam.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• mevcut takımdan kim giderse gitsin zerre kadar düşünmem üzülmem geriye bakmam. giden herkesin yolu açık olsun.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu başka takıma transferi ifadesi ligin kalan son 4 haftası için mi?

Yani eninde sonunda nasıl olsa transfer yapacak bu adam.
            Böyle maddeler genelde gelecek transfer sezonu icin gecerli. Diyelim Erkan kendi yaptigi idmanda veya Avrupa Sampiyonasinda agir sakatlandi ve bu yüzden 1 eylül'e kadar bir takimla anlasamadi. Bu durumda o 500 bin euro onun icin bir garanti olacak. Yarim sezon kulüpsüz kalma ihtimali var cünkü. Ama 1 eylül'den önce bir kulüple anlasirsa o 500 bin euro bizde kalir
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Neşteri vurdu diye haberler yapılıyordu ya yalan dolan. Galiba bu sezon usta harbiden neşteri vuracak.

Alacak olayına karşılık bonservis çok mantıklı arkadaşlar. Zaten bu parayı o adama ödeyecektik. Düzenli ödeme yapsak zaten Erkan en fazla 1 Milyon ederdi. Onu kazandık şimdi gitsin.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Süper Lig'den alınacak bir tane bile oyuncu yok. Yönetim Muhammet ve Güray transferlerini yaparak hata yaptı, bir daha aynı hataya düşeceklerini zannetmiyorum.
                Yönetim o oyunculari sadece saha performansi icin almadi, ayni zamanda baska oyunculari takasta kullanarak giderleri azaltmak icin aldilar. (Muhammet ve Guray'in maaslari giden oyunculardan daha dusuk) Bu aciyi da degerlendirmek gerekiyor.

Yorum

• tamam takım kötü, hoca kötü, motivasyon sıfır, tff karşımızda, puan cetvelinde geride kalmışız, taraftar isyanda hepsi kabul. biz taraftarlar ne istedik takımdan oyunculardan bu süreçte. gidip her maçı alınmı dedik, tek kale oynayın her maçta 3 farkmı atın dedik. sadece sahada görmek istediğimiz 90 dakika koşsunlar mucadele etsinler, aldıkları paranın formanın hakkını versinler taşıdıkları formayı hakkıyla terletsinler hepsi bu. bizim futbolcu tayfası ne yaptı bu süreçte. paraları cukka edip keyiflerine baktılar. hatta o kadar rahat batti ki takım olup bir olacaklarını gruplaşıp birbirlerinin arkalarından dedikodu fitne fesat takımı mahalle pazarına çevirdiler. ben takımda yenilgiyi kabul eden yenilince üzülmeyen hırsı sadece para kazanmak olan futbolcu topluluğu görmek istemiyorum. bize isim yıldız lazım değil. gerekirse 3.lig topçusu olsun takımda ama adam olsun can olsun candan olsun gerisi lazım değil.

Yorum

• Çağlar'ın röportajını okudum çocuk Bundesliga istiyor bjk zor alır.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Biri gitti, kaldı bilmem kaçı.

Yorum

• Sezon basi birseyler yapacak gibi oldu oda yarida kaldi, butun takim gibi.

Ben pek begenmiyordum, yinede yolu acik olsun.

Seneye gs'de oynar

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle maddeler genelde gelecek transfer sezonu icin gecerli. Diyelim Erkan kendi yaptigi idmanda veya Avrupa Sampiyonasinda agir sakatlandi ve bu yüzden 1 eylül'e kadar bir takimla anlasamadi. Bu durumda o 500 bin euro onun icin bir garanti olacak. Yarim sezon kulüpsüz kalma ihtimali var cünkü. Ama 1 eylül'den önce bir kulüple anlasirsa o 500 bin euro bizde kalir
                          eyvallah.
                          Oscar CARDOZO
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• erkan zengini heryerde övüyordum lakin son maclarda isteksiz tavirlari benide delirti resmen ...

marko marin ilede hemen yollari ayirmaliyiz son maclarda Kücük cocuk gibi tavir yapiyordu kosmak yok calim yok büyük bir sifirsin marin ..hic bir takimda bisey yapamiyordu böylede devame der..

erkan zenginin oynama sekli cok agir ve yavas bu takima yansiyordu sanirim cok agir oyuncularimiz var marinde hizli gibi gözüküyor ama sahada yoktu isteksiz mi desek ?

okayi hic ama hic begenmiyorum yanindaki takim arkadasina pas veremeyecek Kadar aciz bir oyuncudur ( olabilir dedik yeni geldi dedik alisma dedik cok genc dedik ama yartik yeter yani) yinede bir yil sabretmek gerekiyor belkide bu kadro disi olaylari takimin icindeki ruhu geriye getirir belkide gidecekler bu ruhu yok ediyorlardi dört duvar arasinda neler yasaniyordu bunu bilemeyiz ..

erkan zengini ilk gönderdiklerine göre yerine Saglam biriyle anlastilar sanirim ..

muarrem Usta baskan eger mbia gibi gönderelim yerine fatih atik oynar derse veya alt yapidan bir oyuncu oynatiriz diyorlarsa iste o Zaman ayikla pincirin tasini
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hami ah hami ahh

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kontraatak frenlerinden biri gitti, hayırlı olsun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X