Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trtsporda giray bulak ts nin asil borcu 830 milyon dedi.nasil olur boyle bir sey
    hikaye
    varsa böyle bir sey delillerini sergilesin
    kitaplar bagimsiz sirketler tarafindan inceleniyor sürekli
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunlardan bizim takımda çok var.. sadece atıf o da bedava olursa düşünülebilir..
      Aatıf boşa çıkarsa alınmalı demiştim zaten,Umara gelince yetenekli çok rahat çalım atabiliyor henüz 21 yaşında.Ben bizim takımda çok değil hiç o potansiyelde bir oyuncu göremiyorum
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hikaye
        Belki gelir yerine gelecek gelirlerleri yazip borcu dusuk gostermislerdir.neden adam canli yayinda yalan konussun
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4-4-2 benim de kafama yatmaya başladı. Bir çok mevki birbirine yardım ederek dengeyi sağlıyor. Forvet merkez ikili gibi noktalara çok net oyuncular gerekmiyor. Bugün tek başına forvetin yükünü çekecek santrafor bulmak zor ve pahalı mesela bu bütçeden de tasarrufu sağlayacaktır. 4-4-2'nin devri yeniden başlıyor gibi. 4-6-0 da büyük devrim ama yetenekle doğru orantılı bir taktik.
          doğru oyuncu yapısıyla doğru şekilde oynanırsa iyi bir taktik. forvet ikilisi önemli tabi.öyle cardozo muhammet olmaz. rakibe baskı yapacak sürekli aktif olacak, karambollerden gol çıkartacak hırslı oyuncular lazım. öyle inci gibi işleyerek pozisyon yaratmak kolay işler değil. bütün sezon boyunca çizgiye inmeden yapılan öylesine ortalar var. içeride tek forvet var orta sahadan hücumu desteklemeyi bilen yok. orada iki tane forvet olsa başka şeyler olur.

kanat oyuncularına çok yük bindirmiş oluyorsun türkiye'deki yaygın taktikle. gel bekinin önünü kapat, git forvetin yanına gol ara pozisyon sürükle.bunları yapamadıkları için taktik oluyor 4 5 1. bu kadar uzun bir alanda oyuncuları oynamaya zorlamak yerine engin tipinde merkeze yardım eden daha enine bir alanda oynayan bir oyuncu kullanılabilir. hareketli bir on numaran varsa kanata atarsın, gol atmıyor merkez zayıf kalıyor polemiklerinden kurtulursun.

en son gs bu taktikle sağlam bir takım çıkarttı.kanatlar engin, emre idi. baş roller, hücumu destekleyen oyuncular değişebilir ama genel prensipler, oyuncuların rolleri çok net. kaçak oynayan, aksayan oyuncu rahat tespit ediliyor.

Yorum

Belki gelir yerine gelecek gelirlerleri yazip borcu dusuk gostermislerdir.neden adam canli yayinda yalan konussun
            kap.gov.com.tr

her sey mevcut, belgeleriyle

ek borc varsa borsada bulunmayan bir sirketimiz adina olurdu
            300 milyon tl borcu olabilecek bir sirketimiz yok

durmadan masallar anlatiyorlar
            önümüzdeki 2 yilda tarihimizdeki en yüksek geliri elde edecegiz
            bu paralar onlardan uzak olmasi rahatsizlik yaratiyor tabiiki

__________________________________________________ ____

villareal al sadd´dan akram afif i satin aldi
            eupen de kiralik oynayacak

sanirim bu genc bu yolu giden ilk arap
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.05.2016, 12:00.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Trtsporda giray bulak ts nin asil borcu 830 milyon dedi.nasil olur boyle bir sey
              Borcun saklanması çok mümkün görünmüyor. Bence sallıyor giray efendi.

Yorum

• ligde hedef kalmadi korkulacak durumda yok artik fakat yeni gelecek hoca yok Scout ekibimiz mübarekler izin yapiyorlar medyalara yansiyan Transfer haberleri Dogru degil

büyük yöneticimiz büyükaydin herseyi yalanliyor uefadan haber bekliyoruz stad bitecek diyoruz ?

bir kac gün sonra büyükaydin avrupa sampionasini izlicez diyecek Scout ekibimizden yedi kisi avrupa sampionasini mercek altina aliacaklar denilecek

öyle böyle yavas hareketlerle sezon baslayacaktir transferin son gününü bekliyecekler ve olmadi diyerek ndoye ve yatabare geriye dönecek eldeki bir kac cöp oyuncu gönderilecek ..

ligde kalan son üc macta genclerimizden bir kaci iyi perfomans gösterecek ve onlarla yola devam edecegiz denilecek sezon baslayacak Transfer Zamani bitecek sezonun ilk yarisinda alt siralarda olacagiz devre arasinda Transfer yapariz bir iki oyuncu kurtulmak icin onlarda alisma süreci yasayacaklar ve yine ligde korku dolu anlar yasayacagiz ..

bu yazdiklarimi insallah yasamayiz ?? yasamamak icin simdiden paran yoksa az bir miktarla umar ve ndiaye alinmalidir hic olmuyorsa bu ikiliyi alin transferi kapayin simdiden anlasma yapilmali yazik Scout ekibi bu isleri cözmeli ..hoca konusuna gelince uefa Transfer yazagi bekliyoruz diyoruz bunun hocayla ne ilgisi var hoca dedigin korkusuz olur kendine güvenen hoca gelir ben geliyorum der ..belkide ben yanlis düsünüyorum günler gectikce yazdiklarim Dogru cikacak gibi görünüyor ..

büyük takimlar islerini coktan haletmislerdir göreceksiniz Transfer zamaninin ilk günlerinde neler olacak neler artik kimse transferin son saniyesini beklemez beklememeli..bügün rizeyi genclerin sayesinde yenersek iste o Zaman yandik diyorum ..
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bulaklar baliler çelikler hepsi nemalanmanin pesinde olan insanlar.
                  Bu kulüp ne çektiyse zaten önce kendini düsünen makam mertebe pesinde olan insanlardan çekti.
                  Usta'nin yaptigi gibi vereceksin bi plaket sonra ben sag sen selamet.
                  Yeter artik gina geldi bu insanlardan.
                  Mümkünse yöneticilerin maasli eleman olur isini yapmayinca kapiya korsun usulsüzlük varsada mahkeye verirsin olur biter.
                  Artik profesyonel olma zamani geldi de geçti.
                  En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 08.05.2016, 12:40.
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Giray Bulak'ın borç konusundaki açıklamasına canlı yayında denk geldim.Elinde veri falan yok.Muhabbet arasında Kaya'ya dönüp "öyle 400-500 denildiğine bakma borç 830 milyon" dedi başka konuya geçti.
                    Böyle bir iddia ortaya atan -hele ki yalan konuşulduğunu iddia ettiği Trabzonspor halka açık bir şirket ise- o iddiasını belgeler ile ispat etmeli.Ama tabi Giray Bulak ve onun gibi camianın sözde önde gelenlerinin işi bu.At ortaya bi laf sonra başka konuya geç gitsin. Nasılsa ondan ve onun gibilerden hesap soran yok.Şimdi bunun sözüne inanıp Yönetimide yalancı ilan edenler çıkar muhakkak
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hikaye
                      direk mahkemeye verip tazminat davası açılmalı. bu söylediği/yaptığı tetikçiliktir. borsaya kote bir şirketin hakkında öyle mabadından konuşamaz kimse. resmen manipülasyon ile borsada değeri artan trabzonspor hisselerini düşürüyor.
                      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ligde hedef kalmadi korkulacak durumda yok artik fakat yeni gelecek hoca yok Scout ekibimiz mübarekler izin yapiyorlar medyalara yansiyan Transfer haberleri Dogru degil

büyük yöneticimiz büyükaydin herseyi yalanliyor uefadan haber bekliyoruz stad bitecek diyoruz ?

bir kac gün sonra büyükaydin avrupa sampionasini izlicez diyecek Scout ekibimizden yedi kisi avrupa sampionasini mercek altina aliacaklar denilecek

öyle böyle yavas hareketlerle sezon baslayacaktir transferin son gününü bekliyecekler ve olmadi diyerek ndoye ve yatabare geriye dönecek eldeki bir kac cöp oyuncu gönderilecek ..

ligde kalan son üc macta genclerimizden bir kaci iyi perfomans gösterecek ve onlarla yola devam edecegiz denilecek sezon baslayacak Transfer Zamani bitecek sezonun ilk yarisinda alt siralarda olacagiz devre arasinda Transfer yapariz bir iki oyuncu kurtulmak icin onlarda alisma süreci yasayacaklar ve yine ligde korku dolu anlar yasayacagiz ..

bu yazdiklarimi insallah yasamayiz ?? yasamamak icin simdiden paran yoksa az bir miktarla umar ve ndiaye alinmalidir hic olmuyorsa bu ikiliyi alin transferi kapayin simdiden anlasma yapilmali yazik Scout ekibi bu isleri cözmeli ..hoca konusuna gelince uefa Transfer yazagi bekliyoruz diyoruz bunun hocayla ne ilgisi var hoca dedigin korkusuz olur kendine güvenen hoca gelir ben geliyorum der ..belkide ben yanlis düsünüyorum günler gectikce yazdiklarim Dogru cikacak gibi görünüyor ..

büyük takimlar islerini coktan haletmislerdir göreceksiniz Transfer zamaninin ilk günlerinde neler olacak neler artik kimse transferin son saniyesini beklemez beklememeli..bügün rizeyi genclerin sayesinde yenersek iste o Zaman yandik diyorum ..
                        giray sen misin ?
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Borc 830 trilyon olmus 50 yilda sampiyonluk cok zor bu butcelerle herkes baskana guvenmeli 3 yada 5 yil sonrasi hedeflenmeli her trabzonsporlu kulube maddi destekle bulunmali forma alarak ts store dan alisveris yaparak allah baskanin yardimcisi olsun.

Yorum

• Ligde kalmamız garantilendiğine göre satılcak oyuncular kalan maçlarda oynar piyasa yapsın diye o kalitesizlikle nasıl piyasa yapacaklarsa

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ligde hedef kalmadi korkulacak durumda yok artik fakat yeni gelecek hoca yok Scout ekibimiz mübarekler izin yapiyorlar medyalara yansiyan Transfer haberleri Dogru degil

İstanbul takımları gelecek sene yapacakları transferleri açıkladılarda ben mi kaçırdım?Biz açıklamayınca transfer konusunda hiç bir çalışma yok havası yaratıp, onlar açıklama yapmayınca senesonu açıklayacaklar havası yaratmak ne kadar hakkaniyetli oluyor?
                              Sizin bu açıklamanızla transfer konusunda yücelttiğiniz Gsnin T. Direktörü henüz belli değil, Fbnin hocası %99 gönderilecek yerine gelecek kişi belli değilken bu kulüpleri överek Kulübümüzü yermek ne kadar doğru?
                              Paran yoksa Umar ve Ndiayeye imzalat demişsinde, bu oyuncuların sözleşmelerimi bitiyorda bu kadar rahat imzalat diyebiliyorsun?Melih zaten bizim kara kaşımıza hayran olduğu için Sözleşmesi devam eden oyuncuları bize bedava verecek.
                              Hoca konusunda Uefa beklenmesinin nedenine gelince, Yönetim Uefaya sunduğu raporda Muhtemel hoca için ayrılan yıllık ücrete kadar bildirmiş durumda.Eğer ki bu plan Uefa tarafından kabul görürse uygulamaya koyulacak.
                              Ayrıca Başkan tüm açıklamalarında Kulüp Hocanın transfer politikasına uymayacak, gelen hoca kulübün transfer politikasına uyacak demektedir ısrarla. Scout ekibi ve yönetimde bu transferlere kaç aydır çalışmakta.O zaman transfer konusundaki bu yüklenme nedir.
                              Başkan 1 ay önceki programda gelecek ve gideceklerde anlaştıklarımız var demişken hala hiçbirşey yapılmıyormuş gibi bir hava yaratmak ne kadar doğru sence?
                              Son olarakda dikkat ediyorum her mesajında Yılmaz Büyükaydın çıkar yalanlar diyorsun.Tamam daa bir kaç kez dedin ama sürekli demenin anlamı nedir ki?
                              Henüz transfer sezonu açılmamışken yapılmadığını iddia ettiğiniz transferler üzerinden yönetime yükleneceğinize en azından Transfer sezonu bitene kadar az bir sabredebilseniz olmaz mı?
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sissoko imkansız biraz gerçekçi olalım
                                En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 08.05.2016, 13:16.

Yorum

Çalışıyor...
                                X