İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok oyuncu almaya gerek. 1 forvet 3 ortasaha alınması kafidir. Tabii bunun yanında 6-8 kişi takımdan gönderilmelidir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Yarısı zorla ve kerhen; Onur, Esteban, Mehmet, Muhammet, Aykut, Okay, Güray, Cavanda. Kadro 23 kişi olmalı deseniz...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir adet çok sağlam stoper ,bir tane solbek alınmadan yola çıkılmaz.
ama bence öncelik selçuk-Colman-Jaja hattını layıkıyla oluşturmakta,
önce takım 2 orta saha ve 10 numara ile normale bi dönsün,
ligin en kötü futbolunu oynamayı bi bırakalım,
ondan sonra o rutuşları yaparız. (diye düşünüyorum)
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Buraya devre arasında Muhammet Beşir oynayabileceği bir takıma kiralanabilir yazdığım zaman herkes karşı çıkmıştı. Duyduğum en saçma fikir yazan mı ararsın 700dk süre alacak yazan mı ararsın ikinci devre 10 gol atar ne kiralanması yazan mı ararsın...
Ünlü bir atasözümüz vardır: Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi?"Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
Kaleci : Onur,Esteban,Yavuz(Uğurcan kira)
Sağ Bek : Cavanda,Bosingwa
Stoper : X,X,Aykut,Uğur,Akakpo
Sol Bek : X,Güray
Ön Libero : X,X,Okay,Aytaç,Ramazan
10 Numara : X,Mehmet
Sağ Kanat : X,Yusuf
Sol Kanat : X,X,Erkan
Forvet : X,Muhammet Demir,Beşir~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki şampiyonluk kovalayacak isek bu dediklerin olmazsa olmazımız,
ama bence öncelik selçuk-Colman-Jaja hattını layıkıyla oluşturmakta,
önce takım 2 orta saha ve 10 numara ile normale bi dönsün,
ligin en kötü futbolunu oynamayı bi bırakalım,
ondan sonra o rutuşları yaparız. (diye düşünüyorum)
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem scout ekibi kuruldu Visca-Scarione gibi isimleri manşetlerde görmek bile mantıksız.
skut ekibimizle alakası yok,
onlar da gülüyordur bu haberlere.
Bir an önce lig bitse de şu hoca işi bi netleşeydi,
her şey çok daha belirgin bir hal alırdı,
şu an için ne desek ya mantıksız,ya da yönetim tarafından yalanlanıyorŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem scout ekibi kuruldu Visca-Scarione gibi isimleri manşetlerde görmek bile mantıksız.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemantıksızlık nerede onu anlayamadım. mesela scarione'yi türkiye'ye getiren ekipten bazıları bizim için çalışıyor şuan. adam bonservissiz. yararlı olur diye rapor çıkması mantıksız mı oluyor? ya da visca için takasla alınırsa iyi olur kararı çok mu garip?
çünkü 1461 den oyuncu alır gibi kolay geliyor senin anlattığına göre,
alırsın her ikisini de denersin tutarsa 10 numara olur,
ama birisi imza parası ve 1.5 milyon euroya oynarım der diretirse,
öbürü ne oyuncu takası kardeşim 3.5 milyon euro tapusu derse ki mutlaka böyle olacaktır onun için mantıksız duruyor,
birde haberin servis edilme şekli sanki yeni keşifmiş gibi olunca skut işi amerikayı yeniden keşfetmek gibi duruyor o bakımdan garip oluyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bu konu başlığındaki en büyük sıkıntı, bir iki maçını izleyip, gerçekten iyi oynadığını gördüğümüz oyuncuları, Trabzonspor'un 50. yılının beyin kadrosunda düşünmemiz. Analiz edilmeyen durum ise, bu oyuncuların gerçek anlamda seneye organize edilecek mühendislikte geçerli vida çivi tuğla alçı sıva boya görevini görüp göremeyeceği... Bu açıdan bakılınca konuşulan tüm isimler anlamsız. Uyabilir de uymayabilir de...
Yorum
Yorum