Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi
    o eleman başka forumlarda ben arfalar gansolar uçuyor he istiosanızki burada da birileri sallasın ben gönüllüyüm verin yetkiyi görün etkiyi )
    Burada da roninler, tonyalar havada uçuşuyor. Şu şikayetleri biraz ciddiye almak lazım. Sözüm sana değil bu arada.

Yorum

• Çok oyuncu almaya gerek. 1 forvet 3 ortasaha alınması kafidir. Tabii bunun yanında 6-8 kişi takımdan gönderilmelidir.

Yorum

• Hatta ortasaha forvet arkası1461 deki Abdülkadir Parmak denenebilir. Gidip dışarlara tonla para dökmeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok oyuncu almaya gerek. 1 forvet 3 ortasaha alınması kafidir. Tabii bunun yanında 6-8 kişi takımdan gönderilmelidir.
          Bir adet çok sağlam stoper ,bir tane solbek alınmadan yola çıkılmaz.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yarısı zorla ve kerhen; Onur, Esteban, Mehmet, Muhammet, Aykut, Okay, Güray, Cavanda. Kadro 23 kişi olmalı deseniz...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir adet çok sağlam stoper ,bir tane solbek alınmadan yola çıkılmaz.
              Tabi ki şampiyonluk kovalayacak isek bu dediklerin olmazsa olmazımız,
              ama bence öncelik selçuk-Colman-Jaja hattını layıkıyla oluşturmakta,
              önce takım 2 orta saha ve 10 numara ile normale bi dönsün,
              ligin en kötü futbolunu oynamayı bi bırakalım,
              ondan sonra o rutuşları yaparız. (diye düşünüyorum )
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Buraya devre arasında Muhammet Beşir oynayabileceği bir takıma kiralanabilir yazdığım zaman herkes karşı çıkmıştı. Duyduğum en saçma fikir yazan mı ararsın 700dk süre alacak yazan mı ararsın ikinci devre 10 gol atar ne kiralanması yazan mı ararsın...

Ünlü bir atasözümüz vardır: Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi?
                "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• önlibero almayın adamlar yavaş yavaş gözümüzün önünde ölüyor.
                  Bordo-Mavi

Yorum

• Kaleci : Onur,Esteban,Yavuz(Uğurcan kira)
                    Sağ Bek : Cavanda,Bosingwa
                    Stoper : X,X,Aykut,Uğur,Akakpo
                    Sol Bek : X,Güray
                    Ön Libero : X,X,Okay,Aytaç,Ramazan
                    10 Numara : X,Mehmet
                    Sağ Kanat : X,Yusuf
                    Sol Kanat : X,X,Erkan
                    Forvet : X,Muhammet Demir,Beşir
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tabi ki şampiyonluk kovalayacak isek bu dediklerin olmazsa olmazımız,
                      ama bence öncelik selçuk-Colman-Jaja hattını layıkıyla oluşturmakta,
                      önce takım 2 orta saha ve 10 numara ile normale bi dönsün,
                      ligin en kötü futbolunu oynamayı bi bırakalım,
                      ondan sonra o rutuşları yaparız. (diye düşünüyorum )
                      Yeni stad kozu varken bence riske değer diye düşünüyorum. Çünkü bjk dışında geçemeyeceğimiz takım yok. Yani bir şekilde ilk 2 e oynayabiliriz diye düşünüyorum. Tabi ekonomik şartlar çok önemli ki Ustanın izleyeceği her türlü yolu destekleyeceğim.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Madem scout ekibi kuruldu Visca-Scarione gibi isimleri manşetlerde görmek bile mantıksız.
                        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem scout ekibi kuruldu Visca-Scarione gibi isimleri manşetlerde görmek bile mantıksız.
                          Enes bu mantıksızlık haberciyim diye geçinenlerindir bence,
                          skut ekibimizle alakası yok,
                          onlar da gülüyordur bu haberlere.

Bir an önce lig bitse de şu hoca işi bi netleşeydi,
                          her şey çok daha belirgin bir hal alırdı,
                          şu an için ne desek ya mantıksız,ya da yönetim tarafından yalanlanıyor
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Madem scout ekibi kuruldu Visca-Scarione gibi isimleri manşetlerde görmek bile mantıksız.
                            mantıksızlık nerede onu anlayamadım. mesela scarione'yi türkiye'ye getiren ekipten bazıları bizim için çalışıyor şuan. adam bonservissiz. yararlı olur diye rapor çıkması mantıksız mı oluyor? ya da visca için takasla alınırsa iyi olur kararı çok mu garip?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mantıksızlık nerede onu anlayamadım. mesela scarione'yi türkiye'ye getiren ekipten bazıları bizim için çalışıyor şuan. adam bonservissiz. yararlı olur diye rapor çıkması mantıksız mı oluyor? ya da visca için takasla alınırsa iyi olur kararı çok mu garip?
                              Bu şekilde olursa garip değil,mantıksız da değil,
                              çünkü 1461 den oyuncu alır gibi kolay geliyor senin anlattığına göre,
                              alırsın her ikisini de denersin tutarsa 10 numara olur,
                              ama birisi imza parası ve 1.5 milyon euroya oynarım der diretirse,
                              öbürü ne oyuncu takası kardeşim 3.5 milyon euro tapusu derse ki mutlaka böyle olacaktır onun için mantıksız duruyor,
                              birde haberin servis edilme şekli sanki yeni keşifmiş gibi olunca skut işi amerikayı yeniden keşfetmek gibi duruyor o bakımdan garip oluyor.

Yorum

• Bu konu başlığındaki en büyük sıkıntı, bir iki maçını izleyip, gerçekten iyi oynadığını gördüğümüz oyuncuları, Trabzonspor'un 50. yılının beyin kadrosunda düşünmemiz. Analiz edilmeyen durum ise, bu oyuncuların gerçek anlamda seneye organize edilecek mühendislikte geçerli vida çivi tuğla alçı sıva boya görevini görüp göremeyeceği... Bu açıdan bakılınca konuşulan tüm isimler anlamsız. Uyabilir de uymayabilir de...

Yorum

Çalışıyor...
                                X