Süper Lig'den alınacak bir tane bile oyuncu yok. Yönetim Muhammet ve Güray transferlerini yaparak hata yaptı, bir daha aynı hataya düşeceklerini zannetmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sefa Yılmaz
Aykut Demir
Erkan Zengin
Oscar Cardozo
Douglas
Özer Hurmacı
N'doye
Yatabare
İshak Doğan
Bu adamların sadece maaşlarından kurtulsak kulüp düzlüğe çıkar, seneye şampiyonluğa oynayacak kadro kurulur. Sponsorlar, yeni stat derken kulübün 2 sene sonra değil, önümüzdeki sezon da şampiyonluğa oynaması lazım. İş bilen bir yönetim bunu başarır. Başarısızlığa hiçbir bahane sunulmamalı. Muharrem Usta başkanlığa talip olduysa bunu başarmak zorundadır.
Aslında Güray Vural ve Muhammet Demir'e bile aşırı fazla para verildi. İki oyuncu da 500 bin Euro'dan fazla almamalıydı. Ayrıca başkan maç başı ücretleri eleştirirken, kendisi Muhammet Demir'e maç başı ücret verdi.
Mbia'nın gönderilmesi ve oyuncu maaşlarındaki indirim çok başarılı hamlelerdi. Gelecek için umut vericiydi. Darısı diğer transferlere.
Yorum
-
S04'un bu isimlerle yollarını ayırması bekleniyor(Bild) Huntelaar Di Santo Neustadter Sidney Sam Kaan Ayhan Avdijaj
Herhangi biri olabilir hatta birkaçı da olabilir
En son mesaced1967 tarafından düzenlendi; 27.04.2016, 23:28.
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS04'un bu isimlerle yollarını ayırması bekleniyor(Bild) Huntelaar Di Santo Neustadter Sidney Sam Kaan Ayhan Avdijaj
Herhangi biri olabilir hatta birkaçı da olabilir
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDi Santo Cardozoyla birlikte nasıl olur ?
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence birlikte olmazlar ortalama olarak aynı tip oyuncular yani takımda 2 tane Ruud Van Nistelrooy olmuş olacak ama 1 Nistelrooy 1 Rooney daha efektif olabilir Muhammet Demir - Di Santo daha mantıklı (tabi kendi fikrim)bence türkiyede bu sistemi doğru hoca ve doğru teknik direktör ile oynarsak 50.yılı domine edebiliriz
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan ayhan fmde defans sağ bek defansif ortasaha oynuyordu schalkede ne oynuyordu ?
kaan ayhani sergio ramos gibi bekte yetistirmek gerek
seneye tasci- sulu tandemi tas gibi olur
yedekleride koray günter , ogulcan gökce ve kaan ayhan
geridende mehmet yesil yetisiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
belkalem,medjani,mbia,waris,cavanda,cardozo gibi TSL nin uzerinde isimler transfer ettik ama bunları birarada oynatacak hocayı bulamadık,yada kaliteli hocada ısrar etmedik.
-----------------onur---------------
cavanda---belkalem---medjani---*****
------ekici-----mbia----**--------
waris-------cardozo--------*****
su iskeleti kacırdık.TSL yi domine edecek kadroydu malesef.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Scoutlar Arjantin'de futbolcu bakıyorlarmış şu arkadaşın transfermarkt değeri 75.000 avro görünüyor http://www.transfermarkt.com.tr/nico...spieler/333923 https://www.youtube.com/watch?v=Pn9de4qvdt4
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'ın sözleşmesi feshedilmis deniyor.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'ın sözleşmesi feshedilmis deniyor.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum