Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim takımda boyu ufak olan fiziği sağlam olmayan hiç kimse iş yapamaz. Taraftar dayanamaz. Alanzinho-Marin bir sonraki hedefte Visca olur. Boşu boşuna ibb'ye para vermeyelim derim. Gitsin Real Madrid'e transfer olsun umrumda değil. Lakin ben bir türlü beğenemiyorum Visca'yı ...
    Viscada oyun disiplini,zeka,orta ve şut özellikleri var.Çalışkan bir oyuncu olduğu için defansa da yardım ediyor.Dribbling konusunda üst düzey bir oyuncu değildir.Ortalama bir tekniği vardır.Ortalama bir hızı vardır.Tek başına topu alıp 3-4 kişiyi çalıma dizecek ya da inanılmaz bir depar atarak etkili olabilecek bir oyuncu değil.Takım oyunu nekadar iyi oynanırsa Visca okadar faydalı olur.Visca ya da Umar gibi oyunculara her zaman ihtiyacımız var şampiyonluk için ise önemli mevkilere 2-3 tane üst düzey adam almak şart.

Boyla güç doğru orantılı değildir eğer öyle olsaydı makalele en iyi önliberolar arasında olmazdı.Alanzinho ve Marin güçsüz diye kısa boylu oyuncuların hepsi güçsüz diyecek halimiz yok.Gökdeniz Karadeniz 1.68 lik boyuyla harikalar yarattı.
    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 16:22.

Yorum

• visca sağbek bile oynadı ibb'de. oyun disiplini iyi. önde yer bulamazsa sağ bek oynar yine de girer kadroya. visca ndiaye umar uygundur.sonrasında görürüz yıldızları. visca'ya izin verirler gibi geliyor.takas da kabul ederler.yurt dışından teklif gelmezse alabiliriz makul fiyata.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umar'ı buraya Samsun'da oynarken defalarca yazdım ama 2. lig topçusu bizde iş yapmaz diyerek geçiştirildi. Müthiş bir potansiyeli var kendisini sürekli geliştiren bir oyuncu. Şu an transferinin zor olduğunu düşünüyorum en az 4-5 milyon ister Osmanlıspor.
        Çalışkan mıdır ? Disiplinli midir ?
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ben Visca, Umar ve Ndiaye transferlerinin olacağını hiç sanmıyorum.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Umar gibi oyuncuları biz Türkiye Ligi'nde değil bulup 1461 oynayıp almakti. Bizim çok bilmiş bıyık başkan ne kadar yaşlı oyuncu varsa manajerinden transfer etti
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Viscada oyun disiplini,zeka,orta ve şut özellikleri var.Çalışkan bir oyuncu olduğu için defansa da yardım ediyor.Dribbling konusunda üst düzey bir oyuncu değildir.Ortalama bir tekniği vardır.Ortalama bir hızı vardır.Tek başına topu alıp 3-4 kişiyi çalıma dizecek ya da inanılmaz bir depar atarak etkili olabilecek bir oyuncu değil.Takım oyunu nekadar iyi oynanırsa Visca okadar faydalı olur.Visca ya da Umar gibi oyunculara her zaman ihtiyacımız var şampiyonluk için ise önemli mevkilere 2-3 tane üst düzey adam almak şart.

Boyla güç doğru orantılı değildir eğer öyle olsaydı makalele en iyi önliberolar arasında olmazdı.Alanzinho ve Marin güçsüz diye kısa boylu oyuncuların hepsi güçsüz diyecek halimiz yok.Gökdeniz Karadeniz 1.68 lik boyuyla harikalar yarattı.
              Kadroda bulunsun ona eyvallah. Dediklerinin büyük bölümüne de katılıyorum. Visca gibi yabancı statüsündeki oyuncular bu ligde olsaydı zaten 50 kere sınıf atlamıştık. Lakin bizim takımda kanatlar önemli.

Gökdeniz örneği vermişsin. Benim için Gökdeniz bu iddiamdan geçirecek bir örnek değil malesef. Kişisel olarak çok sevdiğim bir isim değildi Kaldı ki devir Gökdeniz'in yıldızlaştığı bir devir de değil. Tamam Messi demiyoruz ama en azından gelişiminde bir "Mertens kadar ilerleme gösterebilsin" diyeceğimiz bir isim de değil Visca. İsimler uçukta gelebilir fakat zaman geçirecek vaktimiz olduğunu da zannetmiyorum.

Yine tekrarlıyorum sağ açıkta yedek Visca olsun. Müthiş olur hatta. Gerçi ilk söylediğimden dönmüş gibi olacağım fakat yine de olsun. Fakat bu 11'de 1 stoper, 1 orta saha,kanatlar,forvet çok önemli yer teşkil ediyor. Kale de çok şükür sıkıntımız yok.

İleri 3'lüyü ne kadar iyi seçersek başarı o orantıda iyi olur. Ne yazık ki Visca da onun olacağını düşünmüyorum. Neticede bizde taraftarız yani

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              visca sağbek bile oynadı ibb'de. oyun disiplini iyi. önde yer bulamazsa sağ bek oynar yine de girer kadroya. visca ndiaye umar uygundur.sonrasında görürüz yıldızları. visca'ya izin verirler gibi geliyor.takas da kabul ederler.yurt dışından teklif gelmezse alabiliriz makul fiyata.
              Takasa da varım. Sefa-Erkan-Özer verelim alayını. Seneye UEFA'da oynarsınız vs vs diye yollayalım. Ona da varım
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Scout biriminde calisanlar islerinin ehli insanlarsa zaten bir sekildr topcular bulurlar da eldekilerim nasil cikarilacagi soru isareti..

Erkan Douglas Ndoye Cardozo ...

Cardozo gibi üst düzey bir golcü ile şampiyonluğa oynayamamak cok üzüntü verici..Onu yedekte bekletip ekonomik kullanacak mali durumumuz olsa kalsin derim ama oyle de bir durum yok..4 5 gibi bir rakama gonderebilirsek cok iyi olur..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazıları yazan Burak sen misin renktaş ?
                  Hangi yazıları Sercan?
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• trabzonsporun 2 teknik direktör adayı kapışıyor bakalım kim galip gelecek. Turu geçen hocamız olaun Şaka bir yana umarım hakkımızda iyi şeyler olur artık sevinmek istiyoruz.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Scout biriminde calisanlar islerinin ehli insanlarsa zaten bir sekildr topcular bulurlar da eldekilerim nasil cikarilacagi soru isareti..

Erkan Douglas Ndoye Cardozo ...

Cardozo gibi üst düzey bir golcü ile şampiyonluğa oynayamamak cok üzüntü verici..Onu yedekte bekletip ekonomik kullanacak mali durumumuz olsa kalsin derim ama oyle de bir durum yok..4 5 gibi bir rakama gonderebilirsek cok iyi olur..
                      Şu haber doğruysa ben pek de işin ehli olduklarını düşünmem :
                      Yönetim scout ekibine ‘Bu oyuncuyu bordomavili renklere kazandırın’ emri verdi.
                      Trabzonspor’da Vincent Janssen için sıkı bir çalışma başlatıldı. Bu sezon Hollanda liginde harikalar yaratan ve AZ Alkmaar formasıyla ligde çıktığı 29 maçta 21 gol kaydeden 21 yaşındaki futbolcu için yönetim scout ekibine tam yetki verdi. Bu oyuncunun mutlaka Bordo-Mavili renklere kazandırılmasını isteyen yönetimin “Ne yapıp edip bu futbolcuyu almalıyız” dediği öğrenildi."

Yorum

• Emre Mor hakkında ne düşünüyorsunuz?
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor’da Vincent Janssen için sıkı bir çalışma başlatıldı. Bu sezon Hollanda liginde harikalar yaratan ve AZ Alkmaar formasıyla ligde çıktığı 29 maçta 21 gol kaydeden 21 yaşındaki futbolcu için yönetim scout ekibine tam yetki verdi. Bu oyuncunun mutlaka Bordo-Mavili renklere kazandırılmasını isteyen yönetimin “Ne yapıp edip bu futbolcuyu almalıyız” dediği öğrenildi."
                          Hocam bildiğim kadarıyla Scarione Castro Babel Campos gibi topculari bildiğim kadariyla bizim Scout Murat Karakas getirdi..Hadi Babel neyse de diğerleri güzel transferler...ben bu haberin dogrulul payina inanmiyorum baskan da buna benzer seyler acikladi zaten bugün. .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            janssen ismi yalanlandı.Bu tür haberlere fazla itibar etmemek lazım bence.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Günaydın herkese

Ooo Engin gereksizi.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Mönchengladbachdan Ibrahima Traore iyi gider bize. Yeni antrenör pek fazla sans vermiyor. Hem sag hem sol kanatta oynayabiliyor bize ilac olabilecek bi oyuncu.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Çalışıyor...
                                X