Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orada Yusuf olacaktı bee
    Geç dalganı
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şikebahçe atacak birazdan. Gs çok kötü.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tolunay'da da ne kin varmış. ntvspor yayınında mra'yı gömdü. osmanlıspor'un oyuncu kadrosuna göre çok tek düze bir oyun anlayışı varmış. tolunay'ın oynattığı oyunu bilmesek inanacağız.
        kinini biraz anlamak lazım aslında. sen kovulduğunu öğrendiğin ana kadar 1461'den kimi kadroya katabiliriz, oradan daha fazla nasıl faydalanabiliriz diye istişare içinde olduğun birinin birden pat diye yerine geldiğini bilsen ve bizzat başkan tarafından söylendiği üzre 3 aydır da bu mevki için hazırlık içinde olduğunu öğrensen kendini kandırılmış ve hançerlenmiş hissedersin. olay teknik taktik değildir...
        There is no spoon...

Yorum

• Ğs bu kafayla ne 10 kişi bitirebilir ne de berabere bitirebilir bu maçı.

Yorum

• aha da yediler ğs'nin golünü.

Yorum

• yan hakem şikeci.

Yorum

• Urfa golü yedi. Urfa:0 - Alanya:1, Erciyes: 0 - Malatya:1. Maçlar böyle biter inş.

Yorum

• Malatya mükemmel bir gol attı. 0-2.

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ndiaye nin alınmasını en fazla isteyenlerden birisiydim ama son zamanlarda fikrimi değiştirdim çünkü ndiaye boş alan bulup süretli bir şekilde kontraya çıkabilen bir oyuncu, kapanan takımlara karşı iş yapamıyor. bize takımı sahiplenecek alex tarzında komple bir 10 numara lazım, ekiciden bu yönde ümitliydim ama ne yazık ki egosu yüzünden takım oyunu oynamıyor

birde m.demir şampiyonuğa oynayacak bir takımda en fazla 3. forvet olabilir, beşiri oynatsak daha iyiydi
                    buna dikkat etmek lazım kuskusuz.

bize dar alan topcusu lazım. geniş alanda süratli olan her topcu iyi gözükebilir.

n'diaye dar alanda kötü ise istemem.

Yorum

• Seneye büyük ihtimalle yabancı hoca ile devam edeceğiz. Çılgın fantezilere hazır olun derim. Vahid dönemini hatırlayın, sikebahcenin başındaki hocada sacmaliyor bazen. Gs nin başındaki adam 3 tane sağ bek yedek kulübesinde beklerken Semihi sağ bek oynatiyor. Yabanci hocanin ligimizde isicok zor. Ülkeyi, kulübü, oyunculari taniyayim derken kendini kovulmus buluyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Inter'le anlaşmış sol bek için tavan ücreti vereceğimizi hiç sanmıyorum zaten
                        inter dodo'nun da satın alma opsiyonunu kullanacak transfermarkt'a göre. caner'in inter haberi futbolcu temsilcisinin servisi gibi geliyor bana. inter transferine çok ihtimal vermiyorum.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Dodo Inter'e kiralik olarak gitti ve sözlesmesine mecburi satin alma opsiyonu koydurttu Roma. Bu yüzden transfermarkt'ta öyle gözüküyordur. Roma döneminde vasat bir oyuncuydu simdi pek degisen birsey yoktur. Nagatomo zaten iki senedir ayrildi ayrilacak Inter'den. Telles'in satin alma opsiyonu tam ne kadardi hatirlamiyorum ama Telles icin verilecek bonservis bedeli yerine bedava'ya caneri alirlar mantikli geliyor
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• Ashkan Dajagah daha 29 yasinda.
                            Su piyasa degri 3mil. Bence güzel bir Transfer olur

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• İyi transfer yapmanın yollarından biri de bir takımdaki aynı kalibredeki oyunculardan birini almak

Yorum

• şayet Taşçı-Douglas takası doğruysa çok cüzi miktarlara iyi bir 4lü oluşturulabilir.
                                Cavanda Tasçı Belkalem Eliseu/Holebas

Taşçı-Belkalem ikilisi ağır kalabilir ama
                                En son Murathan tarafından düzenlendi; 14.04.2016, 00:26.

Yorum

Çalışıyor...
                                X