Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi yazıları Sercan?
    Paylaştığın haber sitesinde Burak Zihni olarak
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mönchengladbachdan Ibrahima Traore iyi gider bize. Yeni antrenör pek fazla sans vermiyor. Hem sag hem sol kanatta oynayabiliyor bize ilac olabilecek bi oyuncu.
      oynadimi cok iyi

mac sectigini düsünüyorum
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Avrupadan potansiyelli türk gençlerini kadroya katmamız lazım bunlardan biri Emre Morda olabilir.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avrupadan potansiyelli türk gençlerini kadroya katmamız lazım bunlardan biri Emre Morda olabilir.
          olabilir
          +onur bulut...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paylaştığın haber sitesinde Burak Zihni olarak
            Evet ben yazıyorum. Hata varsa düzelteyim.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• braga shakhtar maçı

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam ben Dortmund - Liverpool macini izliyorum

hic beli olmaz belki bu takimlardan bir iki oyuncu aliriz 10 dakika oynandi hic birini begenmedim suana Kadar
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• dortmunda oynayan Mchitarjan cok iyi oyunkurucu keske bizde olsaydi ortasaha sorunu yasamazdik süperligde
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dortmunda oynayan Mchitarjan cok iyi oyunkurucu keske bizde olsaydi ortasaha sorunu yasamazdik süperligde
                    ermeni diye çan takardı bizim çok bilmişler.
                    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Orta saha adam gibi olmadıktan sonra aminu olur waris, göbeğin hallolması gerek kilit açacak ofansif ortasaha gerek
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Takima alinan golcu atletik olsun lutfen boyle ucsun kafa topuna rovasata ceksin ama olsun (eger ki alinacaksa)
                        2 yildir kanattan bosingwa ile goturduk ki adam bek alinacak kanatlarin sut tehdidinden once orta yetenegine bakilmali ayrica su takima oyuna yon verecek 1 adam suanlik yeterli oyunun ritmini belirlemesi acisindan cok yararli olabilir.boyle ara pas yapabilicek ince isci olacak orkestrayi yonetecek.
                        Bordo-Mavi

Yorum

• Weigl mükemmel topçu

Yorum

• fonseca trabzon haberi ile ilgili birşey dedi spiker anlamadım. braga'dan kaleci, oynayan iki stoper, vukcevic, rafa sılva ve hassan gönül rahatlığıyla alınabilir.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet ben yazıyorum. Hata varsa düzelteyim.
                              Güzel yazıyorsun renktaş takip edelimde reytingin artsın. İnşallah daha yüksek yerlere gelirsin.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim Vukcevic nasıl oynuyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X