İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde mutlaka alınması gereken ilk futbolcu şüphesiz Ndiaye. Hem kontra oyununu biliyor hem savunma yapmayı. Dirençli, hırslı, mücadeleci bir karakteri var. Ayrıca baskı altında tabiri caizse dan dun oynamayıp top saklamayı, aklıyla hareket etmeyi de biliyor. İnşallah almışızdır. Lakin Umar hususunda şüphelerim var. Umar mı Visca mı deseler Visca derim.
KEY PASSES :
Nani : 41
Oğuzhan Özyakup : 40
Wesley Sneijder : 39
Edin Visca : 37
Aminu Umar : 33
Oscar Scarione : 33
Jose Sosa : 32
Quaresma : 30
Diego Ribas : 32
Orkan Çınar : 29
Lukas Podolski : 28
Selçuk İnan : 27
Volkan Şen : 19
Not : İstatistikler Squawka sitesinden alıntıdır.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarla ilgili yorum yapamam çünkü yeterince izlediğim bir oyuncu değil ama süper ligdeki istatistiklere bakarsak iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz.
KEY PASSES :
Nani : 41
Oğuzhan Özyakup : 40
Wesley Sneijder : 39
Edin Visca : 37
Aminu Umar : 33
Oscar Scarione : 33
Jose Sosa : 32
Quaresma : 30
Diego Ribas : 32
Orkan Çınar : 29
Lukas Podolski : 28
Selçuk İnan : 27
Volkan Şen : 19
Not : İstatistikler Squawka sitesinden alıntıdır.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yapmamız gereken zaten o. Ucuz veya bedava oyuncuları bulmak. Ağzımızı sulandıran Ndiaye 300 bin €'ya, Visca yine o civara alınmış. Onlar buluyorsa sen de bulacaksın. 1-2 tane de maksimum 3-4 milyon €'luk oyuncu aldın mı tamamdır.
ndiayesi olan klüp bizim tarihimizin en kötü sezonu dediğimiz sezonda bizden 3 puan fazla almış durumda. Biz yarışmacı klüp olacaksak daha iyi oyunculara ihtiyacımız varki bu tarz transferlerin 10 tanesinden belki 1-2 tanesi tutar biz o riski alabilecek kadar küçük klüp degiliz bence 10 tane ndiaye alacagına bir tane mbia veya cavanda alırsın verim alma ihtimalin çok daha fazla olur
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee,evet evet hatırladım,hayırlısıyla sezon açılsa da o kıvama bi geleydik
Sağol Kasto hatırlattığın için.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
biz Umarın 2 üst versiyonu olan Warisi yedik. ikisi de aynı tip oyuncu.
warisin oyun zekası son vuruşu vs daha iyi bence 2 kat daha iyi ondan. waris bizde yapamadı. çünkü bir oyun sistemimiz yoktu. waris eğer osmanlıda oynasaydı eminim ki daha iyi katkı yapacaktı. fransada coşturuyor.
bu sene çok akıllı yapılanma yapılacak gibi. işte tamda waris burada lazımdı. açık alan topcusu. ben warisi ilk 3 maç beğenmiştim takım özgüvenli oynuyordu. hele hele fener maçında döktürmüştü. pire gibiydi. sonra oynama isteği kalmamış gibi sefa yılmaz a döndü koşmadı pozisyon bulamadı o atiklik olmadı. fransada kolu kırılmasına rağmen adam yardırmaya devam ediyor. seneye çok daha iyi bir takıma transfer olacak waris.
bizim %20 pay var mıydı ondan yoksa sadece 4m euro ya mı sattık ?
warisin bulduğu pozisyonlar
dikkat ederseniz kaç kişi atağa çıkıyorlar forveti yanlız bırakmamak için kanatlar nasıl yardıma geliyor ? veya o yardıma gidiyor..
peki bizde nasıldı ?
bizdeki kanatlar kendini çizgiye hapseder.
ilerde cardozo tek kalır. orta sahadan 1 Allahın kulu gelmez ekici olmadığı için sakattı.
3 kişi ile mi atak yapacak koskoca Trabzonspor ?
adamın bulduğu pozisyonları gördünüz ben her zaman warisin kalmasından yanaydım.
Umar Warise göre oyun zekası biraz düşük ve hız konusunda geride kalır. waris açık alanda yaptığı koşuları gördünüz Umarın öyle koşabileceğini sanmıyorum o yüzden bizde bayağı küfür yer gibi umar. ancak iyi bir yedek olur. warisi 4.5 a yollayıpta umarı bu yabancı bolluğunda 2-3 vermek saçmalık olur gibi geliyor banaEn son CasTo tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 14:41.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz Umarın 2 üst versiyonu olan Warisi yedik. ikisi de aynı tip oyuncu.
warisin oyun zekası son vuruşu vs daha iyi bence 2 kat daha iyi ondan. waris bizde yapamadı. çünkü bir oyun sistemimiz yoktu. waris eğer osmanlıda oynasaydı eminim ki daha iyi katkı ypaacaktı. fransada coşturuyor.
bu sene çok akıllı yapılanma yapılacak gibi. işte tamda waris burada lazımdı. açık alan topcusu. ben warisi ilk 3 maç beğenmiştim takım özgüvenli oynuyordu. hele hele fener maçında döktürmüştü. pire gibiydi. sonra oynama isteği kalmamış gibi sefa yılmaz a döndü koşmadı pozisyon bulamadı o atiklik olmadı. fransada kolu kırılmasına rağmen adam yardırmaya devam ediyor. seneye çok daha iyi bir takıma transfer olacak waris.
bizim %20 pay var mıydı ondan yoksa sadece 4m euro ya mı sattık ?
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülendiayesi olan klüp bizim tarihimizin en kötü sezonu dediğimiz sezonda bizden 3 puan fazla almış durumda. Biz yarışmacı klüp olacaksak daha iyi oyunculara ihtiyacımız varki bu tarz transferlerin 10 tanesinden belki 1-2 tanesi tutar biz o riski alabilecek kadar küçük klüp degiliz bence 10 tane ndiaye alacagına bir tane mbia veya cavanda alırsın verim alma ihtimalin çok daha fazla olurTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk cümle kilit cümle kesinlikle katılıyorum. Benim için ölçü şudur Anadolu takımından biri bize gelecekse takımında çok iyi oynamışış olması lazım ki bizde anca iyi kıvamında oynayabilsin. Çünkü kimi alırsak alalım bir tık aşağısı performans gösterecektir bizde.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen hocam. umarda extra özellik göremedim ben. tek artısı 21 yaşında oluşu
Yorum
-
bir tane kontra atak tehdidi lazım. maçlar çok boyutlu.golü atıp belli mesafeye çekildiğinde rakibin defansını rahatsız edecek bir oyuncu ekstra rahatlık demek. umar ilk etapta böyle oyuncu.ama bunun çok üzerine çıkabilecek bir potansiyeli var.daha 21 yaşında olduğunu düşünerek söylüyorum.oyun disiplini iyi. kesinlikle kafayı kaldırarak takımla bağlantılı oynamaya çalışıyor.ekstra gol vuruşu veya çok iyi bir tekniği yok. ama sağlam fiziği ve hızı var. önemli özellikler.
her zaman daha iyisi lazımdır ama takım o seviyede değil. takımla büyüyecek genç oyuncular bolca bulunmalı. yüksek kaliteyi topu kullanan oyunu yöneten oyuncularda aramalıyız. bu oyuncuların attığı paslara koşacak ekstra mücadele edecek fizik kalitesi yüksek genç umar gibi oyuncular takım bütünlüğü, oyun sadeliği açısından önemli. daha iyisi bulunur tabi ama bulamıyoruz bir türlü. bütün büyük takımlar önce kendi liginde yüksek performans gösteren oyuncuları alırken bizde niye böyle bir algı var anlamak zor. şart değil ama kötü de olmaz. maliyet önemli.
Yorum
-
WARİS MAJEED VE AMİNU UMAR KARŞILAŞTIRMASI YAPILIRSA ;
WARİS MAJEED İSTATİSTİKLERİ
Oynadiği maç : 19
Attiği gol : 10
İsabetli şut : 21
İsabetsiz şut : 20
TOTAL CHANCES CREATED
Asist : 3
Key Passes : 13
AVERAGE PAS ACCUARY
General : 266
Long Ball : 2
Headed : 3
DEFENSİVE ACTİONS
Clearances : 1
İnterceptions : 4
AVERAGE DUELS WON
Tackle : 8/19
Fouls : 38/53
Take On : 20/55
Headed Duel : 8/29
AMİNU UMAR İSTATİSTİKLERİ
Oynadiği maç : 22
Attiği gol : 6
İsabetli şut : 13
İsabetsiz şut : 16
TOTAL CHANCES CREATED
Asist : 3
Key Passes : 33
AVERAGE PAS ACCUARY
General : 449
Long ball : 18
Headed : 16
DEFENSİVE ACTİONS
Clearances : 13
İnterceptions : 41
Blocks : 2
AVERAGE DUELS WON
Tackle : 34/68
Fouls : 34/73
Take On : 41/57
Headed Duel : 14/44En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 15:19.
Yorum
-
Ndiaye'nin içinden Sow tarzı bir forvet çıkaramaz mıyız? Bu adam çalımlarıyla, koşularıyla, şutlarıyla, hızıyla komple bir forvet adeta. Tam da aradığımız tipte bir forvet. Hızlı, dirençli, mücadeleci.
...............xxxx....xxxxx...............
Visca..............Ekici...............xxxx
...................Ndiaye....................En son ToyerSefa tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 15:17.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
Bizim takımda boyu ufak olan fiziği sağlam olmayan hiç kimse iş yapamaz. Taraftar dayanamaz. Alanzinho-Marin bir sonraki hedefte Visca olur. Boşu boşuna ibb'ye para vermeyelim derim. Gitsin Real Madrid'e transfer olsun umrumda değil. Lakin ben bir türlü beğenemiyorum Visca'yı ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Umar'ı buraya Samsun'da oynarken defalarca yazdım ama 2. lig topçusu bizde iş yapmaz diyerek geçiştirildi. Müthiş bir potansiyeli var kendisini sürekli geliştiren bir oyuncu. Şu an transferinin zor olduğunu düşünüyorum en az 4-5 milyon ister Osmanlıspor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
Yorum