Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlaşılan o ki yönetim kadroda ciddi bi revizyona gidecek. Ts Kulis Mustafa ve Aykut'un bile gönderileceğini yazmış.

Onur
    Okay
    Aytaç
    Ekici
    Güray
    Muhammet

dışındaki isimlerinden kesin kalır dediğim bi isim yok, en güzel kısım bu zaten

Umar, Ndiaye hatta Visca da görünene göre alınacak. Kadrounun sıfırdan kurulacağını düşünürsek bu üç isim yine fena olmayan bi harç. Atıyorum 2 tane kanat alır arkalarına da Umar/Visca'yı yedeklersek fena bi kadro olmaz. Ama Visca ve Umar'dan ilk 11 oyuncusu çıkarmaya bakarsak "gözümde canlanır koskoca Vahid hedefler nerede ben neredeyim" durumu olabilir

Yorum

• Ben Ndiaye Umar Visca Nakoulma transferlerinden sadece Ndiaye'yi isterim zaten bence en çok bunlardan 1i gelir.

Yorum

• Çok fazla yerli gidecek, bunları bedava gönderemeyiz, o yüzden Ndiaye-Umar-Visca gibi adamlar karşılığında 3er 5er dağıtmak mecburiyetindeyiz.

Hadi bu üç isim yine bütün şartları göz önünde bulundurduğumuzda okey, ama 3ten fazlası haram. Bu ligden alınacak başka oyuncu yok. 3ten fazlası İHO'nun yaptığını tekrarlamak olur ki onun da ne sonuç doğurduğunu 3 yıldır yaşayarak tecrübe ediyoruz.

Umar/Visca yedek olur, Ndiaye 11 zorlar ya da duruma göre oynar.

Yorum

• Wolsburg güzel oynuyor. Adamlar alman liginde 8. alman ligi uçmuş.

Yorum

• Umar samsundan kaçmamışmıydı osmanlıya? Yanılıyor muyum? Visca umar falan uğraşmaya değmez bence

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umar samsundan kaçmamışmıydı osmanlıya? Yanılıyor muyum? Visca umar falan uğraşmaya değmez bence
              hocam ben isterim visca ndiaye nakoulma umar gelsinler bunlar kendilerini ispatlamislar süperligde bizim kalitesiz yerli bir kac oyuncudan cok daha iyiler ..

simdik baska yabanci alacaksin gelecek topa vuramicak sonra alisma süreci denilecek aradan gececek dört veya bes ay sabir diyecegiz sezon bitecek ..

hayal görmeye gerek yok alin umari ndiaye viscayi nakoulmayi rahat sekilde mac izleyelim ...bu dört yabanci bizi ucurur tahminimce
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• hoca olarak en iyi kim olur sizce

lucescu
                ersun
                mazarri
                sampoili
                garcia
                favre
                bielsa
                murat yakın
                tesbihli
                fonseca
                hami (1 oy çıkmıştı geçen )

Yorum

• Takasla olursa alalım da bonservis verdiğimiz ligin yıldızlarını bedavaya gönderiyoruz Deniz,Emre,Serdar gibi sonra gittikleri yerdede iyi oynuyorlar avrupadaki gözden düşmüş genç oyuncularsa ucuza alınıyor ve daha iyi oynuyor Mehmet gibi..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocam ben isterim visca ndiaye nakoulma umar gelsinler bunlar kendilerini ispatlamislar süperligde bizim kalitesiz yerli bir kac oyuncudan cok daha iyiler ..

simdik baska yabanci alacaksin gelecek topa vuramicak sonra alisma süreci denilecek aradan gececek dört veya bes ay sabir diyecegiz sezon bitecek ..

hayal görmeye gerek yok alin umari ndiaye viscayi nakoulmayi rahat sekilde mac izleyelim ...bu dört yabanci bizi ucurur tahminimce

muhtemelen uçurumdan aşağı uçurur . içlerinde bir tek ndiaye büyük takım futbolcusu olur.umar iyi bir yedek olur ama kabul edelim ki yedek transferi yapacak lüksümüz yok.direk 9 transfer en az 8 i yurt dışından olmalı.

Yorum

• Ziyech ve Vincent Janssen'i unutun beyler. Birak Trabzonu, Turkiyeye bile adim atmazlar bunlar. Özellikle Ziyech, bu cocugun büyük hayalleri var. Bence gelecek sezon Almanyaya gider. Hollanda'dan alinacak topçu Iliass Bel Hassani'dir. Daha oncede yazmistim galiba. Basaksehirdeki irkçinin stiline benziyo futbol stili. Boyu ufak ama kuvvetli, teknik, tempolu, seri ve solak bi oyuncu. Kesinlikle isimize yarar bu cocuk.
                      Iliass Bel Hassani ➤ zonder club sinds 1 jul. 2024 ➤ Aanvallend middenveld ➤ Marktwaarde: 250 dzd. € ➤ * 16 sep. 1992 in Rotterdam, Nederland

Yorum

• Arkadaşlar Kweuke iş yapar mı seneye sizce iyi bi takımda. En azından maliyeti düşük , Karadeniz bölgesine ve lige aşikar. 2-3 tane gereksiz topçu karşılıklında alınabilir düşüncesindeyim.

Yorum

• Bide ben stuttgart'ta oynayan filip kostic'i çok beğeniyorum. Tabiki almak , kadroya katmak imkansız en azından o oyuncu ayarında oyuncular arayışında olmalıyız. Rol model olmalı

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Kweuke iş yapar mı seneye sizce iyi bi takımda. En azından maliyeti düşük , Karadeniz bölgesine ve lige aşikar. 2-3 tane gereksiz topçu karşılıklında alınabilir düşüncesindeyim.
                            Kweuke bizlik bir santrafor değil bana kalırsa. Zaten sakatlandı artık. Daha gencini gelişmeye açık olanını bulabiliriz.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aminu Umar ve Edin Visca çok iyi alternatif olurlar bu sezon kilit pas konusunda süper ligin en iyi oyuncuları arasındalar bu ayrıntı dışında Aminu Umar Tackle(Top Çalma) ve İnterceptions(araya girerek top kazanma) konusunda süper ligdeki diğer kanat oyuncularına fark atmış durumda yani defansif olarak da iyi durumda.Edin Visca ise top çalma konusunda çok iyi durumda değil ama çalışkan bir oyuncu.

KEY PASSES :

Nani : 41
                              Oğuzhan Özyakup : 40
                              Wesley Sneijder : 39
                              Edin Visca : 37
                              Aminu Umar : 33
                              Oscar Scarione : 33
                              Jose Sosa : 32
                              Quaresma : 30
                              Diego Ribas : 32
                              Orkan Çınar : 29
                              Lukas Podolski : 28
                              Selçuk İnan : 27
                              Volkan Şen : 19

Not : İstatistikler Squawka sitesinden alıntıdır.
                              En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 00:07.

Yorum

• Wonderkid peşinde koşmak zorunda değiliz ki zaten almamız da pek mümkün değil. Parlayamama durumları da var. Bize Colman gibi hazır belli yetenekleri olan lig yapısına uygun oyuncular lazım. İlla wonderkid olmak zorunda değil. Sonuçta gökhan töre oguzhan gibi oyuncular da aman aman oyuncu değildi. Gökhan in profesyonel golü dahi yoktu. Bir veli kavlak bir atiba bulmak büyük isler değil veya sosa. Bir iki lider oyuncu bir tane de yıldız bu iş biter. Planlama işi bu iş birbirine uyumsuz veya çok benzer oyuncular ile oynuyoruz kaç yıldır sonuç ortada. Ayrıca abartilan anlık yildizlar oyuncularimiz.
                                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 00:18.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X