Şu sezon hayırlısıyla bitse Luce yahut Favre - Foncesa gibi birisi açıklansa hemen akabinde de şöyle zıpkın gibi 5-6 tane genç topçu (ki hodziç'i çok önemsiyorum) 3-4 tane de yıldız niteliğinde iş ahlaklı (tercihen alman ya da doğu avrupa'lı) adam alınsa işte o zaman gelecek sezon namına ümidim olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1436403_Trabzonspor.jpg
Basa ne kadar yaslı olursa olsun Erdal Abinin de dediği gibi akil stoper ihtiyacımızı fazla fazla görür.
Holebas da yaslı olabilir ama yıllardır kan ağlayan bölgeye ya tutarsa transferi yapacağıma gözüm kapalı holebası yazarım, eliseu da olabilir.
Samedov ilerdeki iqlu adam ihtiyacımızı karşılar ama, yüksek maaş isteme riski var.
Vukcevic Castro ikilisi taş olur, tabanca olur.
Rybus'ı hiç izlemedim, biraz videolardan baktım sadecebizle adı geçtiği için ve videoda beğendiğim için yazdım
Ndiayeye de başkanın aspordaki açıklamalarından sonra aldık gözüyle baktığım için yazdım.
Basa= 1/1.5
Holebas&Belkalem = 2/3
vukcevic&Castro = 6/7 + castro için takas gidebilecek oyuncular olabilir
rybus&samedov = 2 imza
Ndiaye = 3
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]9022[/ATTACH]
Basa ne kadar yaslı olursa olsun Erdal Abinin de dediği gibi akil stoper ihtiyacımızı fazla fazla görür.
Holebas da yaslı olabilir ama yıllardır kan ağlayan bölgeye ya tutarsa transferi yapacağıma gözüm kapalı holebası yazarım, eliseu da olabilir.
Samedov ilerdeki iqlu adam ihtiyacımızı karşılar ama, yüksek maaş isteme riski var.
Vukcevic Castro ikilisi taş olur, tabanca olur.
Rybus'ı hiç izlemedim, biraz videolardan baktım sadecebizle adı geçtiği için ve videoda beğendiğim için yazdım
Ndiayeye de başkanın aspordaki açıklamalarından sonra aldık gözüyle baktığım için yazdım.
Basa= 1/1.5
Holebas&Belkalem = 2/3
vukcevic&Castro = 6/7 + castro için takas gidebilecek oyuncular olabilir
rybus&samedov = 2 imza
Ndiaye = 3BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6-7 vermez yönetim diye düşünüyorum ama diğer hepsi olabilir.
Castro için de yine en az 2/3 çekerler bence.
6-7 yazarak az bile demiş olabilirimkritik bölge, gerekirse mbiadan gelecek parayı direkt bu ikiliye harcasınlar
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVukcevic için 3/4 söyleniliyor. seneye sözleşmesi bitmeseydi belki de çok daha büyük paralar söz konusu olabilirdi.
Castro için de yine en az 2/3 çekerler bence.
6-7 yazarak az bile demiş olabilirimkritik bölge, gerekirse mbiadan gelecek parayı direkt bu ikiliye harcasınlar
Kişisel tahminim sözleşmesi biten stoper ve ön liberolardan bağlamışlardır yabancı olarak.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bildiğim kadarı ile ön sözleşme yapılan isimler var, yerli de yabancı da, ancak isim sızdırmıyorlar şu an için.
Kişisel tahminim sözleşmesi biten stoper ve ön liberolardan bağlamışlardır yabancı olarak.
Hoca belliyse transfer de bellidir zaten
Yorum
-
vukcevic burda çok konuşulduğu için pahalı geliyor olabilir ama portekiz'de hava nasıl bilmiyorum. o kadar yüksek profilli bir oyuncu değil aslında.daha yeni braga b takımından gelmiş.bu sene çok yüksek bir çıkış yaptı ama. braga orta sahada onun üzerinden oyun başlatıyor.iyi bir oyun görüşü var.formdan düşerse ağırlaşır mı bilmiyorum ama izlediğim maçlarda top taşıdığını da gördüm, hızlı dönüşler yaptığını da gördüm.ama buraya gelince değişiyorlar işte.
direk selçuk görevini vereceksin.ondan daha iyi ön libero performansı gösterir çünkü fiziği sağlam, kafa topu da alır. pasa dayalı bir oyun sisteminde başarılı olur, öne doğru da iş yapar. en önemlisi hücumu sağlıklı bir şekilde başlatır.En son artvints tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 03:16.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevukcevic burda çok konuşulduğu için pahalı geliyor olabilir ama portekiz'de hava nasıl bilmiyorum. o kadar yüksek profilli bir oyuncu değil aslında.daha yeni braga b takımından gelmiş.bu sene çok yüksek bir çıkış yaptı ama. braga orta sahada onun üzerinden oyun başlatıyor.iyi bir oyun görüşü var.formdan düşerse ağırlaşır mı bilmiyorum ama izlediğim maçlarda top taşıdığını da gördüm, hızlı dönüşler yaptığını da gördüm.ama buraya gelince değişiyorlar işte.
direk selçuk görevini vereceksin.ondan daha iyi ön libero performansı gösterir çünkü fiziği sağlam, kafa topu da alır. pasa dayalı bir oyun sisteminde başarılı olur, öne doğru da iş yapar. en önemlisi hücumu sağlıklı bir şekilde başlatır.
Simeone giden herkesin yerini dolduruyor mesela, Dortmund neler kaybetti, yerleri doluyor. Bize gol makinesi gelen intihar eşiğine gelip ayrılıyor son 3/4 yıldırBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Cudcak'ı göndermek istiyor, taraftarla bağının uyuşacağını düşünüyorum. dolayısıyla akyazı için iyi bir transfer olabilir.
kiralık da gelebilir, bursa maaşından kurtulmak isteyecektirEn son karahanbakar tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 08:48.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Cudcak'ı göndermek istiyor, taraftarla bağının uyuşacağını düşünüyorum. dolayısıyla akyazı için iyi bir transfer olabilir.
kiralık da gelebilir, bursa maaşından kurtulmak isteyecektir
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon gelen haberlere göre Uefa Trabzonspor'a büyük bi ceza vermeyecek transfer yapmama veya men cezası gibi ama transferde kısıtlama getirecek.. Önümüzdeki sezon şampiyonluk falan çok zor iş hayal kurmaya gerek yok.. 17-18 sezonunda anca toparlayabilir Trabzonspor..
Örnek , 5 Milyon Euroya oyuncu satmadan 5 Milyon Euroluk oyuncu alamazsın diyecek Uefa , bizimde para eden oyuncu sayımız bir elin parmaklarına ulaşmadığı için işimiz yaş.. Scout ekibinin izlediği beğenilen ama ucuz olanlardan transferler yapılacaktır , başka da çare yok..
Elde ortlama para eden oyuncuları satalım,
skut ekibinin bulduğu ucuz cevahirlere parayı basalım,
eldeki yerli yabancı trilyonlara mal olan,trilyonlar alan oyunculardan kötü olmaz,
tabi bir de mali yapı da düzene girmiş olur,
ben bu cezayı istiyorum arkadaş
Bu ara da,
Bayern in hocası M.Siti ye gitmiş,Bayern e Ancelotti insanı gelmiş,
oralarda aylar öncesinden açıklanıyor sıkıntı olmuyor,
biz Hami hoca ile işkence görüyoruz ahanda gelecek sene hocamız şu sıdalanmayın denmiyor,
nedir bu çektiğimiz arkadaş,gerçekten TS li olmak zor işŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
kiralık da gelebilir, bursa maaşından kurtulmak isteyecektir
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ederiz,ediyoruz da,
etmeyenler üstte de bahsettiğim fosiller ve kan emiciler.
Sorunun cevabı böyle olunca hayır çıkıyor ama insan umut ediyor işte,
şaka maka uçurumun kenarına geldik,
aklı başında tüm TS lilerin sabretmesi lazım,
önce düzlüğe çıkıp sonra yavaş yavaş başarılara ulaşmak lazım ama dönüyoruz dolaşıyoruz,
senin soruya geliyoruz ve o üzücü cevapla yüzleşiyoruz
Abi öyle bir paradoksun içindeyiz ki. Umarım gelecek olan hoca en azından göze hoş gelen futbol oynatır da, taraftarın gazını alır. Maçlar kaybedilse bile umut asla kaybedilmez bu sayede. Bizi bu çıkmazdan kurtaracak kahramanlar şuan kulübü yönetiyorlar. İnşallah yıkmazlar hayallerimiziUğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Yorum
Yorum