Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetimden ne transfer konusunda ne de hoca konusunda ses seda yok. Ya herşey planlı bir şekilde isimler yayılmadan profesyonel bir şekilde devam ediyor ya da henüz atılmış somut bir adım yok. İlk söylediğim gerçektir diye ümit ediyorum.

Ayrıca, başkanın sezon arasında 'bir oyuncu aldık, bir de oyuncu sattık' söylemi hangi oyuncular içindi? Kimi aldık? Gitmesi için anlaşılan oyuncu Douglas mı?

Yorum

• Herta berlinde oynayan cigerci sakat diye biliyordum .. Bügün oynamis yenildiler ama ön libero olarak aytaca okaya futbol dersi verebilir
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şu an jony diye bir adama rastladım yutupta sportingde oynuyor, videoya göre canavar bir şey.
        ayağı, hızı çok iyi.
        sözleşmesi de bitiyormuş, ama sanmıyorum bize yar etsinler

lasse schöne'ün sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmış, tm verilerine göre eskisi kadar da şans bulamıyor.
        bordomavi çubuklu yakışır bu adama
        article-2488605-193C89B800000578-382_634x481.jpg
        bi de kadro yapıp çıkayım.

1440634_Trabzonspor.jpg
        Basa&Vukcevic iki karadağlı iskelette, Oliveira fonseca hocamın eski öğrencisi kirala portodan, dembele imkansız ama fotomaç haberine inandık diyelim, kaminski forumdan, jony canteros yutuptan derken iyi bir kadro oldu bence.
        En son Murathan tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 06:20.

Yorum

• Aytaç gönderilip Okay alternatif olarak kulübede tutulmalı.
          Okay yanında sağlam bir siyahi ön libero olmadan malesef yokları oynuyor.
          O kadar çok eksik bölge var ki saysam sabahı edeceğim.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Cezayirliler diğer Afrika ülkelerinden ayrı benim gözümde. Son senelerde de gördüğümüz üzere mental açıdan problemleri olmayan insanlar. Belkalem ve Medjani de bu tayfadandı. Sorun çıkarmadılar hiç. İşleri neyse onu yaptılar. Yeterli olup olmadıkları ya da verdikleri katkı farklı bir olay. Ama ilk etapta bu takıma sorun çıkarmayacak, gruplaşma yapmayacak, kulüpte çibanbaşlılığı üstlenmeyecek futbol karakterleri bulmalıyız.

Aissa Mandi ismini okudum yukarıda. Kendisi işçidir. Nerede görev verilirse yapar. Savunmanın her yerinde oynama özelliği de var. Gol yapar, gol attırır. Oyun zekası da iyidir. Yanında Roncaglia ballı börek olur ama iki yabancı stopere o kadar para verilir mi bilmiyorum. 31 Ağustos'ta elimizdeki en iyi stoper Mustafa olmaz inşallah.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Eldekileri güzelce satabilsek bi.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yatabare, N'doye, Sefa ve Özer'i elden çıkarabilecek miyiz acaba?

Teklif var mı bu oyunculara ?
                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Son zamanlarda gerçekten bir cezayir ekolü oluştu.Çalışkan hırslı ve mütevaziler.Bence bize en uygun tarafı da mütevazi olmaları.Uygun fiyatlara çok iyi isimleri kapatabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son zamanlarda gerçekten bir cezayir ekolü oluştu.Çalışkan hırslı ve mütevaziler.Bence bize en uygun tarafı da mütevazi olmaları.Uygun fiyatlara çok iyi isimleri kapatabiliriz.
                    fizikleri de çok iyi.güney amerikalılara benziyor.güçlü çevik biraz daha az hızlı.

Yorum

• Hep ayni seyleri söylüyoruz ama bu takımın büyük bölümünün gitmesi gerekiyor..

97 doğumlu cocuk oyuna girip o da topu ayağına istiyor topsuz koşu yapmaktan aciz..

Hakem evet hata yapiyor vs vs de bizimkiler oynamıyor kosmuyor arkadas ötesi berisi yok.

Yorum

• Hocanın Arnavut olma ihtimali çok yüksek
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanın Arnavut olma ihtimali çok yüksek
                          Su an bir takım calıstırıyor mu?
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• vukcevic ve ndiaye'yi isterim. gerisini scout ekibi halletsin yıldız diye istediğim oyuncular bunlar yani, fazla bir beklentim yok.

Yorum

• Teknik direktör hakkını aramaktan aciz bir görüntü sergiler, aman kötü görünmeyeyim diye yanlış insanları eleştirmekten imtina eder, sahada doğrayanlarla maç sonu tokalaşırsa, o halde futbolcuların bu hallerini kuvvetlendirir, bu umarsız tavırların önde gideni olur. Umarım yeni sezonda Trabzonspor'da çoğu futbolcu ve Hami görev yapmaz
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• onur,esteban,cavanda,ugur,akakpo,guray,ramazan,oka y,aytac,ekici,muhammet takımda kalmalı-11 oyuncu
                                1461 Trabzon : batuhan,abdülkadir,ugurcan-3 oyuncu
                                Alt yapı : savaş,abdulkadir-2 oyuncu

8 tane transfer yaparsak kadro tamamlanmış olur.Soru işareti olan hicbir oyuncu artık takımda kalmamalı.

yumlu,yusuf,aykut vesair yeterince sans buldu ama bir turlu istenen seviyeye gelemedi.Israr etmek anlamsız.

kiralıklardan sadece yatabare ucuncu santrafor olarak takımda kalabilir.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X