Attamah'tan emin değilim. 1461 için düşünülmesi daha uygun. 1461 trabzon'un da iddialı bir takım oluşturup kupaya odaklanması ligde güzel futbol oynaması lazım. Fatih tekke'den neden vazgeçildi onun başkana sorulması gerekiyor. Ciddi bir yapılanma olacaksa beşir ve abdulkadir oynasın bir sene orda. Bu seneki gibi olacaksa hiç gitmesinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenk enes unalin sozlesmesini iptal etmis.
Bursanin futbolcularini sisirmeye devam etsinler.
Ozan tufan, volkan sen, sercan yildirim, enes unal,ozan ipek aklima gelenler bunlar.
Tamami da fatih terim tarafindan milli takima alinmistir.
Bursa nin futbilculari hep biyle sisiriliyor.
Sonra birilerinin ellerinde patliyor.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Atik 400 Bin Euro kazanıyor.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperde en az bir uzun iyidir.rakip santrafor uzunsa çok sıkıntı oluyor.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok değil en fazla 1 hafta sonra Sonerin Rodellaga ya attığı ara pasları konuşup '' aslında '' lı cümleler okuyacağız bu sayfalarda
1-2 asist yapacağı muhakkak ama eski parladığı günlerine dönüp iç geçirtemez artık. Ne hali varsa görsün.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski futbolcularımızı getirmeye başladıysak lee young ile sommerside getirelim mademşaka bir yana umarım her transfer hayırlı olur
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bu Brezilyalı ?
ipucu samba"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisim yazmadi hic
ipucu sambaŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim naçizane bir sorum var: bu iki ismi kaç maçında izlediniz? yani 4 büyüklerle oynadıkları maçlar hariç.. zira bu maçlar aldatıcıdır.. çünkü bizim osmanlı maçımızda da cinconun maçında da MRA kompakt futbolun kitabını yazdı adeta.. biz bu düzende oynayabilecek bir takım değiliz ..
ndiaye topla iyi birisi ve ince paslar da atabilen topla adam eksiltebilen gökdeniz tarzı birisi.. bizde iş yapabilir belki ama ben nakoulma için farklı düşünüyorum.. rakip defans yerleşik vaziyetteyken nakoulmanın yapabilecekleri sınırlıdır.. bizde iken genelde gömülmüş bir defansa karşı oynayacak..En son ToyerSefa tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 23:02.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok karel de haenekimler geldi geçti bu takımdan
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Yko nin tweetene baktim siz jajayi yazinca adam takipci toplamak adina duyumlarini süslü agizdan yaziyor.jajaya 590 bin euro teklif etmisiz en son diye son tweet atmis acaba yonetime yakin saglam kaynakmi yoksa delinin biri bir tas atmis kuyuya hesabi gibi deliyimi oynuyor???
Yorum
-
aga ne Jajası Allah aşkına?
Bosingwa hem kişiliği hem de kontrat durumu nedeniyle dönmesi gerekiyordu döndü. Medjani de alacakları -verecekleri denk getirilip geri dönebilir. Daha fazlası yok Constant yok Lee yok bilmem ne söylemesi bile kabus
.....
Başkanın taraftarla şu diyalogunu mutlaka kullanmalıyız kendisini olumlu yönlendirmek lazım. İşe yarar isimler üzerinden sıkıştıralım.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum