Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja kayseride iken yürüyecek hali yoktu umarım ndiaye için taktik icabı haber sızdırılmıştır.

Yorum

• Artık şu Jaja'dan falan sıyrılmak gerek

Eskiye bağlı yaşamak hoş olmuyor. Jaja bizden gittikten sonra bir daha belini doğrultamadı ve şu anda 29 yaşında. E, bu adamlar da elektrikle çalışmıyor sonuç olarak. Gerçekten planlı hareket etmek gerek.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bosingwa'nın ücreti eski sözleşmesine göre. Yönetim bu rakamı mı ödeyecek yoksa Bosingwa eski alacağından feragat edip yerine 1.5 yıllık yeni ücretle sözleşme mi imzalayacağız soru işareti...
        Erkan, Marin, Douglas, Sefa, Aykut ve hatta Cardozo hak ettiğinden fazla kazanıyor. Bu oyuncular da ücretlerinde indirime gitse bayağı rahatlayacağız...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ne Jaja'sı Allah aşkına. Yanıbaşımızda gül gibi Ndiaye var al gel işte geç olmadan.
          Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah aşkına ne Jaja'sı ya
            Yok artık. Mantık dışı olur. Abartmasinlar.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              jaja kayseride iken yürüyecek hali yoktu umarım ndiaye için taktik icabı haber sızdırılmıştır.
              Haber sızdırıldığını felan sanmıyorum sallamak bedava nasılsa...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Sag kanat almayi niye düsünmüyoruz kime güveniyoruz? Isim bile gecmemesi ilginc. Bence en gec sezon sonu saglam 2 kanat oyuncusu lazim.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• 3 milyon euro helaldir ndiaye için. 25 yaşında tümüyle transfer oldugu takıma odaklanacak fiziği çok iyi bir oyuncu. Maaşı da yıldız seviyesinde olmaz ama öyle oynar.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bosingwa'nın ücreti eski sözleşmesine göre. Yönetim bu rakamı mı ödeyecek yoksa Bosingwa eski alacağından feragat edip yerine 1.5 yıllık yeni ücretle sözleşme mi imzalayacağız soru işareti...
                    Muhammet ve Güray 6 aylık maaşı listede...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• beyler jaja deyip duygularımla oynamayın, mantıklı düşünemiyorum bu konuda

jaja'nın bizde olduğu dönem benim ankarada öğrenci ve en çulsuz zamanıma denk gelmiş olup hiçbir macta onu canlı kanlı stadda izleyemedim. icimde çok çok büyük yaradır.
                      There is no spoon...

Yorum

• Bu listeden 10 11 oyuncu gonderilmeli.3 4 oyuncu da maasinda baya indirim yapmalı.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yıl olmuş 2016, jaja futboldan ümidini kesmiş hala jaja diyorsunuz
                          Belcikada toparladi.
                          Istatistikleri iyi.

Yorum

• Cardozo 4-5 milyon euroluk teklif gelir, kendisi de gitmek isterse satılır. Marin zaten 4 ay sonra yolcu. Douglas'ın da bu performansıyla kalma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Sefa'nın işi çok zor başkan haklı olarak taraftarın önüne de attı artık kendisi karar verecek. Aykut'un maç başı ücreti olmadığı için biraz fazla gözüküyor ama 800 bini garanti 400 bini maç başı olsa bu kadar göze batmaz.

İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammet ve Güray 6 aylık maaşı listede...
                            Belirttim zaten onu. Bu şu anki güncel tutar. Gelecek sezon hem bazı oyuncuların rakamlarında artış var hem de kiradan dönecek isimler. Uğur Demirok her fırsatta döneceğini söylüyor. Keza Yatabare ve N'Doye'nin de opsiyonlarının kullanılma ihtimali yok ama muhtemelen başka takımlara satılacak ya da kiralanacak...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 22:30.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 12 Maçta 3 Golü 2 Asisti varmış 10 Numara pozisyonunda oynuyor.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

Çalışıyor...
                              X