Nazar değdirmeyelim diye yazmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamba sow be mbiala gercekten saglam savunma oyuncuları.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisi de kariyerli Topçular zaten çok beğeniyorum ikisini...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Olgun kardesim mbianin aciklanmamasi ndiaye ile baglantisi ne anlayamadim.birde bosingwa ile 490 bin euro ya anlasmisiz eger anlasma yapmasaydik 1.5 milyon euro + faiz odemek zorunda kalacakmisiz.peki medjani levanteye gitti onun durumu ne oldu kulubumuzle ilgili?
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArti en cok istedigimiz oyuncu ndiaye.melih gokcektende oyuncu almak zor is uyanikspor.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi elin zenci ndiayesi 300 bine norveç liginden gelmiş neyini beğenmiyor bizim kulübün teklifini mi yoksa hırbo osmanlı yüksek para mı istiyor?
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dedigin
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Herkes Ndiaye diyor da Osmanlı kontra oynayan bir takım orda top kaptırsa da arkasında dünya kadar hatayı telafi edebilecek adam var. Biz ise oyunu rakip alana yıkıp oynamaya çalışan bir takımız bu durumda ben Ndiaye nin bize faydası olacağını düşünmüyorum.
Yorum
Yorum