Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lawal'dan adam olmaz.Hiç bir takımda tutunamaz

Yorum

• Mental problemleri olan bir futbolcu Lawal.
      .

Yorum

• Arkadaşlar Lawal`ı Adana DemirSpor`dan biliyorum disiplin problemi aşırı düzeyde alınırsa başımıza bela olma ihtimali yüksek. Ağzımız zaten yanmış bize yaramaz. Bu arada Hakan ARIKAN Adana DemirSpor ile görüşüyor. Süper Lig`den teklif almamış Haziran ayına kadar olan 6 aylık süreç için 1.000.000 TL talep etmiş tüm şartlar zorlanıyor imza atabilir.

Yorum

• IMG_20160108_190211.jpg

Özer ücretinde indirime gider çok fedakardır kendisi (!)
          .

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen neye göre degerlendiriyorsun sende sevdigin icin her haraketi olumlu iyi niyetli ve sempatik gelmiyor mu sen sabki cok mu objektiv sin????

Tabiki kendi 250 gram egosuna satti kime satacak, kaptanlik icin birilerine gönderme yapma niyetinde olan bir Adam akli sira maci provoke Edip emeline ulasacakdi, Iho gibi biri bile yemedi buda baska bir komedi zaten
            mantık ve vicdan değerlerine göre. tanıdık geliyor mu bunlar sana? hangi futbolcu olsa savunurdum bu durumda. egosu varmış da hoca gonderecekmis. senaryolar dedikodular. topu taca atmamak = maç satmak = maçı kaybetmek = hocanın gönderilmesi. muhis bir ihanet plani gercekten. iho bile yutmadi ha.bak bu komik ışte. başkan oldu diye kafasına göre adam koyabileceğini sanan vicdansiz ve akilsiz bir adamın yutmadığı şey bir veri degildir.yuttuklari yuzunden bu haldeyiz. başlığın anasını ağlattık.sen cevap yazmadan durmazsin. mesajların tahrik edici olduğu için ben de cevap yazmak zorunda kalırım.en iyisi sonra devam edelim.

Yorum

• Tüm transferler beyaz ırktan mümkünse sarı ırktan olsun. Irkçılık olarak demiyorum kesinlikle. Bizim disipline ihtiyacımız var, canı istediğinde oynayıp en ufak sorunda bayrak sallayan adamlarla gitmez bu iş. Ben hiç sürekli aynı çizgide oynayan bir siyahi oyuncu görmedim. İstisnasız tamamı 3 maç iyi 5 maç kötü.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• [MENTION=24325]Tayfun[/MENTION] Bu adam bizim kadromuzda ya gerçekten şaka gibi.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Hadi Hayırlısı

http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/esclusiva-tmw-sampdoria-contatti-col-trabzonspor-per-n-doye-776546
                  Kumral Bir Çocuk
                  Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mantık ve vicdan değerlerine göre. tanıdık geliyor mu bunlar sana? hangi futbolcu olsa savunurdum bu durumda. egosu varmış da hoca gonderecekmis. senaryolar dedikodular. topu taca atmamak = maç satmak = maçı kaybetmek = hocanın gönderilmesi. muhis bir ihanet plani gercekten. iho bile yutmadi ha.bak bu komik ışte. başkan oldu diye kafasına göre adam koyabileceğini sanan vicdansiz ve akilsiz bir adamın yutmadığı şey bir veri degildir.yuttuklari yuzunden bu haldeyiz. başlığın anasını ağlattık.sen cevap yazmadan durmazsin. mesajların tahrik edici olduğu için ben de cevap yazmak zorunda kalırım.en iyisi sonra devam edelim.

Müthis Yumlu fetisizmin yüzünden forumun ve benim, Feng Shumizi kacirdigin icin ne ben nede forumun diger sakinleri seni hicbir zaman affetmeyecegiz yani simdi forumun Feng Shui sini yeniden saglamak icin bakalim kac gün beklemek zorunda kalacagiz, bozulan Feng Shui den etkilenen bir cok üye ceza yiyecek ve bunun müsebbipi de sensin ne yazik ki
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [MENTION=24325]Tayfun[/MENTION] Bu adam bizim kadromuzda ya gerçekten şaka gibi.
                      Seveni çok, öz evlat candır bizde can .
                      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özer ücretinde indirime gider çok fedakardır kendisi (!)
                        Bi de şike yapsak üstüne para bile verir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Müthis Yumlu fetisizmin yüzünden forumun ve benim, Feng Shumizi kacirdigin icin ne ben nede forumun diger sakinleri seni hicbir zaman affetmeyecegiz yani simdi forumun Feng Shui sini yeniden saglamak icin bakalim kac gün beklemek zorunda kalacagiz, bozulan Feng Shui den etkilenen bir cok üye ceza yiyecek ve bunun müsebbipi de sensin ne yazik ki
                          hayir kardeşim sizin sınırsız gereksiz nefret edebilme yeteneğiniz yüzünden oluyor bunlar. sağlığa zararlı bu kadarı yemin ediyorum. yarın birgün adam yeni sözleşme imzalayacak.kendine hakim olamayıp ceza alacaksın.ona üzülüyorum
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 19:23.

Yorum

• Bu arada, bir aralar gündemimizde olan Cristian Tanase sivas'a transfer olmuş.
                            .

Yorum

• N doye ingiltereye kiralik gitmis kaynak twitter
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayir kardeşim sizin sınırsız gereksiz nefret edebilme yeteneğiniz yüzünden oluyor bunlar. sağlığa zararlı bu kadarı yemin ediyorum. yarın birgün adam yeni sözleşme imzalayacak.kendine hakim olamayıp ceza alacaksın.ona üzülüyorum
                                Dalay Lama affetsin seni ne deyim baska
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Çalışıyor...
                                X