Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız adam Belçika da her maç 90 dk oynuyor, pek göbek möbek yok son 1 aylık videolarına baktım bildiğin Jaja yani, 2011 deki Jaja işte.

Bu adam daha 29 yaşında. Taraftara bundan iyi sürpriz olamaz, Muharrem beye yazın Lokeren fakirdir 1m euro atsak verirler Jaja da gelmek ister zaten, düşünsenize şu takımda Jaja yı ?
    İmza - yorum uyumu Şaka bir yana ucuza gelirse gelsin.2-3 maç alsa zaten kâr bile etmiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      jaja istemiyorsanız sene sonu bunu alsak bari
      Jonathas zaten hayvan gibi adam. Bu sezon performansını takip etmedim, ama bu tip oyuncular süper ligde genelde cok başarılı oluyor.

Jaja başarılı olacağını bilsem de istemem. Eski oyunculara karşıyım.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bosingwa'nın ücreti eski sözleşmesine göre. Yönetim bu rakamı mı ödeyecek yoksa Bosingwa eski alacağından feragat edip yerine 1.5 yıllık yeni ücretle sözleşme mi imzalayacağız soru işareti...
        marin ile salihin de yıllıklarını düşmek lazım
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hızlı düşünen ve hızlı oynayan adamlar lazım.Ligde en yavaş oynayan takımız

Yorum

• isten yeni geldim arkadaslar ndiaye yoldami neler oldu
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jonathas zaten hayvan gibi adam. Bu sezon performansını takip etmedim, ama bu tip oyuncular süper ligde genelde cok başarılı oluyor.

Jaja başarılı olacağını bilsem de istemem. Eski oyunculara karşıyım.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              ya taraftar olarak yani en azından ben dikine çalım atarak gidebilen topçu istiyorum. Bu ligde dikine çalım atıp bir yerlere gelemeyen bir tek hurşit var onuda sanki biz bir ara alıyor gibiydik

Yorum

• sayfaları okuyarak geldim de ne jajası.yapmayın etmeyin.bizim için bir hatıra olarak kalmalı artık jaja.
                güray transferi süper olmuş sonerden temelli kurtulduk.oradan Barçaya gitse bile ahlanıp vahlanmam
                kadro maaş yükü sene sonu daha güzel hale gelecektir muhakkak
                En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 23:36.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 2-3 tane kreatif adama ihtiyaç var. takım hücuma çıktığında ben tuvalete gidiyorum nasıl olsa gol atamayız diye. deniz gibi kazmalardan bıktım...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Szymkowiak,Yattara,Lee Young ile eksiklerimizi tamamlamış oluruz

Yorum

• Muharrem Usta gibi bir adam Jaja'yı tekrar getirmez.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş bu kadro gol yeme manyağı olur her maç en az 2 gol yeriz
                        Kadroyu takım hücum oynasın, önümüzde ki sezona önde oynama hücum oynama alışkanlığı olsun,zevkli maçlar izletsin, gollü maçlar izleyelim, bazı oyuncularımız istatistik kassın diye yazdım. Maçlar genel de gollü geçer ama gol yeme manyağı olmayız. Zayıf takımlara karşı daha rahat oynarız. Zaten Hami Hoca'dan büyük maç performansı beklemiyorum. Bence bu takım 4. lüğe götürür bizi.

Yorum

• Jaja değil de Teofilo'yu isterim

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2-3 tane kreatif adama ihtiyaç var. takım hücuma çıktığında ben tuvalete gidiyorum nasıl olsa gol atamayız diye. deniz gibi kazmalardan bıktım...
                            Takımda birebirde etkili kanatlarda kimse yok.Göbekte de tek ekici vardı.O da bu sene kafa olarak iyi değil.Sağ ve sol kanata yattara benzeri adamlar şart.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              29 yaşın nesi var onuda anlamadım. En verimli döneminde işte. Takımdaki bütün hücumcuları toplasan bir Jaja etmez, şu pasa bak. En son ne zaman şöyle pozisyondan gol attık ? Araya bu kadar temiz bırakan kaç topçu var, bütün defansı bug a sokmuş resmen.
                              Şimdi baktım da bir maçına Dk 5 sonrası çalım efsane

Yorum

• Ofansta birebirde etkili önüne top atildiginda yardiracak topu aldiginda saga sola bakmadan dikine gidecek 2 adam sart...Ileride Erkan Marin gibi adamlar istemiyorum..Fisek gibi adamlar lazim..

Biri Ndiaye olabilir. ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X