Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fifa efsanelerinden bir tanesi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Fifa99 mu ?

Bu nerden baksan 35 yaşında vardır çünkü.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav niye inanmiyosun adam yalanmi konuscak iyi önümüzdeki hafta isimleri açıklanınca da inanma
      Başkana inanmıyorum demedim yani planlı programlı scout işinin Türkiyede başarılı olacağına inanmıyorum,düşünsenize scout ekibi Şiliden şu vatandaşı alın bonservisi 5 milyon euro ama parlatıp 15 milyona satarsınız dedi peki bizim camiamızda bu olayı anlayacak kadar ilerigörüşlülük ve sabır varmı bence yok.Şiliden 20 yaşında bir adama verilen 5-6 milyon euro sonucu yerel basının manşetlerini azçok tahmin edebiliyorum.Bu olaylardan sonra başkanda ne heyecan kalır ne şevk kaldırır scout olayını başlamadan biter.

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fifa99 mu ?
        En son oynadığım fifa14 ve orada hep alıyordum onu, baya iyi gelişiyordu

İyi ki fifa kemik yaşını belirlemiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu adamın amacı avrupa turu yapmak, hocalık falan değil.gezerken de yüklü miktarda para alıyor
          teknik direktör olarak ortalama ciktigi her 20 macda 1 kupa kaldiriyor adam

389 macta 19 kupasi var
          varmi ötesi

Managers in last 20 years:
          Real Madrid 21
          Chelsea 16
          Barcelona 13
          Bayern 12
          Liverpool
          8
          Man Utd 4
          Arsenal 1
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 15:44.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Guardiola'nın gerçek sınavı şimdi başlıyor,dünyanın en zor liginde bakalım neler yapacak?
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Son 8 saat 15 dk...
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                teknik direktör olarak ortalama ciktigi her 20 macda 1 kupa kaldiriyor adam

389 macta 19 kupasi var
                varmi ötesi
                bu konuda ahmet çakar shaq adamsa miami'yi şampiyon yapar demişti zamanında şaka yapıyorum abi, severim pep'i.

Yorum

• Bu Kap bozuk felan olmasin ne tıkırtı var ne sıkırtı
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Dünyanın en iyi teknik direktörüdür şuan Pep Guardiola.

Hem taktik varyasyon çeşitliliği ve yenilik anlamında hem de kazandığı sportif başarılar çerçevesinde.

Bu sene Şampiyonlar Ligini yine Barça kazanamazsa o alacak.

3. alternatif yok benim nazarımda.
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bari mbianın kap ı gelseydide biraz hesap kitap yapsaydık

Yorum

• Bugün Deniz ve İshak'ın Kap'ı ve 1461'den Batuhan'ın kadroya katılmasını bekliyorum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Batuhanın takıma katılması konusundaki haberler kesildi.son durum ne acaba.

Mbia,deniz,ishak kap'ları da gelse de bir rahatlasak.resmi açıklama olmadıkça deniz ve ishak konusunda insan emin olamıyor.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu konuda ahmet çakar shaq adamsa miami'yi şampiyon yapar demişti zamanında şaka yapıyorum abi, severim pep'i.
                            seni sucladigim tek konu asiri yumlu fani olman
                            gerisi sadece güzel sohbet
                            ama yumlu tutumun hic saglikli degil, yakinda adami kütügüne yazdiracagiz
                            bilesin
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Deniz ve İshak zamana oynuyorlar, bunlar galiba gitmek istemiyorlar ve son dakikada başımıza iş çıkaracaklar. Ömer Şişmanoğlu, Emre Güral kadar özgüveni olmayan adama 2m euro ya yakın bonservis verdik 2 senedir golünü hatırlamıyorum şaka gibi. İshak ın zaten kazık olduğunu söylemiştim, Holebas Roma ya 2m euro ya giderken 2.3m euro verip Karabük ün sol bekini alan kafanın 150 milyon olan borcu 2 senede hatta 3 ayda 400 milyona çıkarması...

Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. İho dönemine ait hiçbir şeyi takımda görmek istemiyorum, alayı gitsin. Ekici hariç. İyi para veriyorlarsa o da gitsin...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• dün de yazdım sabahta yazdım giderse deniz ve ishak gider gelen transfer olmaz diye düşünüyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X