Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futboldan anlayan başkanının olması muthis.
    Yarın gelen olur muymuş başkan bir sey söyledi mi?

Yorum

• Yalnız şöyle 2-3 güzel cümle duyar duymaz 10-15 gün içerisinde olsun istiyoruz. Başkanın anlattığı Trabzonspor en az 5 yıllık bi süreç geçirmek zorunda.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        HAHA Eski futbolcular mı diyor vizyonsuz cahil
        vizyonsuzluk böyle bişey olsa gerek aahahhahah

Yorum

• belki başlığı değil ama başkana twiterdan yüklenmek lazım.. yıllık üye aidatı 60 tlden 250 tlye çıkarılmalıdır.. ve tüm üyelere de üyelik aidatını ödediklerinde sezon forması hediye edilmelidir..

böylelikle 10 bin üye temmuz , ağustos ayında kredi kartıyla aidatını yatırsa kulübe 1-2 ay içinde 2,5 milyon tl para girdisi sağlanmış olur..
          üstelik piyasaya yeni çıkmış olan formalarımızdan da 10 bin adet satılmış olur..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Köln akademisini bitirmis birisi herhalde scout ekibin basi olacak.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Baskanin Bosingwa konusunda "anlasmasaydik/indirime gitmeseydi fifa cezâsi gelecekti" demisti sanirim... zerre inanmiyorum... tam da hatirlamiyorum, transfer yasagi falan demis miydi cezâ olarak ? tam hatirlayan varsa yazabilir mi ??

Ayrica, 10-11 için niye lafi o kadar dolandirdi anlamadim, deseydi ya "mâdem aklandilar, 3 sene avrupa'ya gidememenin maddi mânevi zararinin tahsili için dâva açsaydilar ya" ....... yâni bu basit cevabi veremeyip degisik degisik cümlelerle o hiyarlara laf anlatmaya çalismasi gereksizdi...
              Ama , "hukuk karar verse karari taniriz ama düsüncemiz degismez" tarzindaki cümlesi güzeldi

Bazi konularda da çok düzgün çok fazla kibar konusuyor, az biraz daha net az biraz daha sert olsa çok daha iyi olur
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baskanin Bosingwa konusunda "anlasmasaydik/indirime gitmeseydi fifa cezâsi gelecekti" demisti sanirim... zerre inanmiyorum... tam da hatirlamiyorum, transfer yasagi falan demis miydi cezâ olarak ? tam hatirlayan varsa yazabilir mi ??

Ayrica, 10-11 için niye lafi o kadar dolandirdi anlamadim, deseydi ya "mâdem aklandilar, 3 sene avrupa'ya gidememenin maddi mânevi zararinin tahsili için dâva açsaydilar ya" ....... yâni bu basit cevabi veremeyip degisik degisik cümlelerle o hiyarlara laf anlatmaya çalismasi gereksizdi...
                Ama , "hukuk karar verse karari taniriz ama düsüncemiz degismez" tarzindaki cümlesi güzeldi

Bazi konularda da çok düzgün çok fazla kibar konusuyor, az biraz daha net az biraz daha sert olsa çok daha iyi olur
                real ve atleticoya gelen geçici transfer yasağının aynısının bize de geleceğini , son anda yapılan düzenlemelerle kurtarıldığını söyledi . ben böyle anladım en azından

Yorum

• Bence TS tv kurulup başkan sadece oradan açıklama yapsın yoksa bu tvdeki istanbul sığırları bizim üstümüze oynuyor.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Kulüp kesinlikle emin ellerde artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim...

Yorum

Baskanin Bosingwa konusunda "anlasmasaydik/indirime gitmeseydi fifa cezâsi gelecekti" demisti sanirim... zerre inanmiyorum... tam da hatirlamiyorum, transfer yasagi falan demis miydi cezâ olarak ? tam hatirlayan varsa yazabilir mi ??
                      Hayır dediki 2.5 milyon euro ödencekti.1.5 milyon eurosuda yakın zamanda ödencekti eğer ödenmeseydi 1.5 milyon eurosu GEÇİÇİ transfer cezası gelcekti

Yorum

• Bundan önce Kasımpaşaspor'da Scoutluk yapmış olan Murat Karataş başkanın bahsettiği ekip başı olabilir

Video 1

Video 2

https://www.youtube.com/watch?v=sGUUlkQ0CK0Oldukça bilgili bir Trabzonlu hemşerimizdir
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bizde yattigi yerden para alan futbolcu cok bu programda yattigi yerden para alan yorumcu bollugu var baskan konusuyor yorumcular dinliyor Konus be baskanim 10 numara konusuyorsun
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futboldan anlayan başkanının olması muthis.
                            Yarın gelen olur muymuş başkan bir sey söyledi mi?
                            Transfer kapandı gibi sezdim ben hocam.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Bence de 4 temmuzla ilgili ya davalar suruyor sonuc netlesene kadar aciklama yapmiyorum desin ya da konuscaksa net bi sekilde tokadi yapistirsin.

boyle arada kalinca bu istanbul medyasi daha da sikistiriyor. demiyim diyorum ama iho orda olsaydi boyle soramazlardi sanki iho gelisine dumduz bastan assagi sivardi onlari. ha iyi mi kotu mu olurdu bilmiyorum.

bizde bir uctan diger uca baskan sectik arasi yok mu bunun kardesim.

Yorum

Kardesim o cümleleri kuran o altyapisi olan adam o uslupla da cevap verir ama adam polemiğe girip o kisir döngü icersinde sürüklenmek istemediğinden yumusak yumusak laf sokuyor..

Yorum

Çalışıyor...
                                X