Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ak ümit karan kim de çıkmış futbol yorumluyor şerefsiz utanmaz

her şey tamam da başkanın şu haysiyetsizin konuştuğu programa katılmaması çok doğru olurdu
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Gerçekten şükrediyorum böyle bir başkanimiz olduğu için. Başkana güvenim tam. Renkdaslar böyle başkanı Türk futbol tarihi görmedi kıymetini bilelim ve destek olalım. Herkes elinden geldiği kadar kulüp ürünü alsın ne bileyim üye olsun kulübe kombine alsın. En azindan bi eldiven olur bere olur ama bir şey olur. Bizim üzerimize de bu düşüyor. Gerçekten aydınlık günlerimiz yakın biraz destek.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      TRABZON SPOR

Yorum

• Transfer olmayacak daha ortasahasiz mücadele edecegiz
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bir ihoya bakıyorum, bir de şu ustaya, bu nedir arkadaş? Böyle bir fark olabilir mi?

Birisi Zinedine Zidane, birisi Baki Mercimek.

Bir kulübün iki ardıl başkanı arasında böyle fark olabilir mi arkadaş ya?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gözlüklü yavşak Engin Verel ibnesi..
            Takılmayın bu adamlara arkadaşlar.Ne söylemesini bekliyoruz ki.Önceden neyi savunmuşlarsa şimdi de aynısını yapıyorlar.Papağan misali...
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir ihoya bakıyorum, bir de şu ustaya, bu nedir arkadaş? Böyle bir fark olabilir mi?

Tum yazdiklarin dogru da, Baki mercimek nerden geldi aklina?
              Alem adamsin vesselam
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu cek haricinde de daha onceleri kulupten para almis.
                Bu paralari vermismidirler diye sordular.

Iho boyle bir adam iste.
                Belki de birilerinden yardim adi altinda toplamistir.
                Sonra kendi vermis gibi geri almistr.
                Aynen öyle yaptı zaten.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şu yorumcuların hiç biriyle karşılaşamadım ya İstanbulda ona yanarım. Görsemde yüzüne sövme fırsatını elimi geçirsem.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Bir ihoya bakıyorum, bir de şu ustaya, bu nedir arkadaş? Böyle bir fark olabilir mi?

Bu cok iyidi...

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tum yazdiklarin dogru da, Baki mercimek nerden geldi aklina?
                      Alem adamsin vesselam
                      Bakiciğimin adı bende baki kalacak

Yorum

Her serde bir hayır var diye bosa dememişler. Haciosmanoglu dönemini yasamasaydik Muharrem Ustanın değerini anlayamayacaktik. Bilmiyoruz tabi Celil Hekimoğlu neler yapabilirdi ama şahsi görüşüm Muharrem Usta kulübu çok yukarılara taşıyacak doğru isimdir.

TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          douglas'ın bu kadar kötü olacağını kim bilebilirdi ? zaten bilsek elimizde uğur varken douglas alınmaz derdik.
                          orası doğru adamın kötü olacağını kimse bilemezdi benim demek istediğim Uğur'u kiralık yollayıp yerine Douglas'ın alınması

Yorum

• Sonunda konu 1461'e geldi
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her serde bir hayır var diye bosa dememişler. Haciosmanoglu dönemini yasamasaydik Muharrem Ustanın değerini anlayamayacaktik. Bilmiyoruz tabi Celil Hekimoğlu neler yapabilirdi ama şahsi görüşüm Muharrem Usta kulübu çok yukarılara taşıyacak doğru isimdir.

Ben ihodan çok çektim, çok üzdü beni. Ne kendime ne Trabzonuma böyle bir adamı yediremedim konduramadım.

Hekimoğlu da belki aynı etkiyi yapabilirdi, eminim ileride görev alacaktır o da.

Allah bir daha bize iho gibi adamlar göstermesin lakin bırakır gideriz.

Yorum

• İstanbul ve Almanya'da pilot takımlar geliyor...
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X