Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lan kufrettircekler bana mertin kurtardigi penalti sezonun kacinci haftasi cocuk mu kandiriyosunuz anlamiyorum ki

Yorum

• engin verelin kuş beyni anlamamak için direniyor.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• su sikecilere bak te allahim sen bana sabir ver bu kitapsizlara nasil konuk oldu

Yorum

• bak ya turkiyede birlik beraberlikmis ne yapmis trabzon ya valla cildiracam kapadim yayini bosu bosuna sinirlendiriyolar adami.

baskan sen de birak bunlardan adam olmaz insan yerine koyuyosun. hepsi satilmis.

aziz yildirim sike savunmasinda gsnin avrupa macini ornek gosterirken kuyusunu kazmadi da biz hakkimizi arayinca biz kuyu kaziyoruz

Yorum

• bu ulkede futbol falan konusulmaz arkadaslar bosuna hevesleniyoruz yine bana tekrar ulkenin durumunu hatirlatan bir yayin oldu.

bu ulkede 3 takim var geri kalani figuran. 3 takimli lig kursunlar aralarinda oynasinlar bosuna bukadar para emek harcaniyor

Yorum

• başkanı,bu tür programlara çıkarken hukuki konularda bilgilendirmek gerekmektedir.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Gözlüklü yavşak Engin Verel ibnesi..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu Telegol ekibinde bir tane akıllı adam yok başkanın dediklerini ya anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.

Adam aynı şeyleri 28 kez tekrar etti yine anlamıyor kaz kafalılar ben burada sinirlendim ya.
                  2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İnternet yayını bi tek bende mi gitti?
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Mbia için 4 ten fazla dedi bakalim kaç merak ettim

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnternet yayını bi tek bende mi gitti?
                        Bende devam ediyor. http://www.tv360.com.tr/CanliYayin
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İşlerine gelmiyor. Hırsızlığı yüzüne vurulunca sinirlendi sokak ağzıyla konuşmaya başladı.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnternet yayını bi tek bende mi gitti?
                            bendede gitti

Yorum

• Spiker ve yancısı tam şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bendede gitti
                                İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeniden başlattım bilgisayarı düzeldi
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Yükleniyor...
                                X