lan kufrettircekler bana mertin kurtardigi penalti sezonun kacinci haftasi cocuk mu kandiriyosunuz anlamiyorum ki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bak ya turkiyede birlik beraberlikmis ne yapmis trabzon ya valla cildiracam kapadim yayini bosu bosuna sinirlendiriyolar adami.
baskan sen de birak bunlardan adam olmaz insan yerine koyuyosun. hepsi satilmis.
aziz yildirim sike savunmasinda gsnin avrupa macini ornek gosterirken kuyusunu kazmadi da biz hakkimizi arayinca biz kuyu kaziyoruz
Yorum
-
bu ulkede futbol falan konusulmaz arkadaslar bosuna hevesleniyoruz yine bana tekrar ulkenin durumunu hatirlatan bir yayin oldu.
bu ulkede 3 takim var geri kalani figuran. 3 takimli lig kursunlar aralarinda oynasinlar bosuna bukadar para emek harcaniyor
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet yayını bi tek bende mi gitti?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İşlerine gelmiyor. Hırsızlığı yüzüne vurulunca sinirlendi sokak ağzıyla konuşmaya başladı.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet yayını bi tek bende mi gitti?
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebendede gittiİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende devam ediyor. http://www.tv360.com.tr/CanliYayin"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
Yorum