Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deniz'e garanti 2.000.000 tl vermek tam bizim kara cahile yakışacak bir yöneticilik örneği.

Alkışlarla tekrar anıyoruz sayın iho yu.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.01.2016, 16:54.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şu paralara bak ya yazık günah. Tam ahıra çevirmiş şimdi uğraş dur.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Muhammet Demir, Ndiaye, Serdar Taşçı. Bu 3 transfer beni gelecek sene için umutlandırır. İnşallah gerçekleşirler. İmkanı olan birisi başkana iletsin ya da hep beraber baskı yapalım birisi öncümüz olsun lütfen. Yazıyorum ama her hangi bir destek alamadım şu ana kadar.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Muhammet konusunda kardeşinden birkaç bilgi aldım ama burada paylaşmam doğru olmaz diye yazamıyorum. O yüzden bekleyelim hep beraber.

Yorum

• Yazılım mühendisiyim. Siber Güvenlik şirketim var, 2 üniversiteden mezunum, 5 tane programlama dili biliyorum, 2 yabancı dilim var vs. Deniz Yılmaz'ın yıllık kazancına ulaşabilmem için yemeden içmeden 20 yıl kadar çalışmam lazım.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhammet konusunda kardeşinden birkaç bilgi aldım ama burada paylaşmam doğru olmaz diye yazamıyorum. O yüzden bekleyelim hep beraber.
              sadece olumlu veya olumsuzmu bilgilerin, yazman sikinti yaratirmi senin acindan
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Muhammet Demir => Deniz Yılmaz + Alper Uludağ + Bir miktar para

Ndiaye => Soner Aydoğdu + Musa Nizam + Sefa Yılmaz

Serdar Taşçı => Douglas + Bir miktar para

Fatih Atik + Salih + Yumlu => Anlaşmanın sona erdirilmesi.

Şunlar yapılabilse ne güzel olurdu.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sadece olumlu veya olumsuzmu bilgilerin, yazman sikinti yaratirmi senin acindan
                  Yazmamamın sebebi kardeşi yakın dostumdur öyle muhabbet arasında geçti bu konu direk bilgi diye almadım ama şunu söyleyeyim Muhammet cephesinde hiçbir şekilde olumsuz durum yok.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazmamamın sebebi kardeşi yakın dostumdur öyle muhabbet arasında geçti bu konu direk bilgi diye almadım ama şunu söyleyeyim Muhammet cephesinde hiçbir şekilde olumsuz durum yok.
                    Gaziantep tarafında olumsuzluk vardır illa ki.Muhammet'in tavrı önemli umarım bizden yana tavır sergiliyordur.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Deniz efendiye bak sen ulan sana kulup bulduk bide ihanet ediyorsun ,sen kimsinde sana yılda 750 bin euro verecekler ,seni bu kulube getiren IHo kafasızına şükret ,bu kulubun parasını savurmuş resmen ,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhammet Demir => Deniz Yılmaz + Alper Uludağ + Bir miktar para

Ndiaye => Soner Aydoğdu + Musa Nizam + Sefa Yılmaz

Serdar Taşçı => Douglas + Bir miktar para

Fatih Atik + Salih + Yumlu => Anlaşmanın sona erdirilmesi.

Şunlar yapılabilse ne güzel olurdu.
                        Mustafa Yumlu 3 numaralı stoper. Bir sakatlık ceza olsa sahaya girecek oyuncu.
                        Salih ise ikinci sağ bek. Cavanda'ya bir şey olsa , yerine koyacak adam yok .

Her iki futbolcu sezon sonuna kadar takıma lazım. Ondan sonrası için çaresine bakılır. Her ikisinin toplam olarak ligin ikinci yarısı için alacağı ücret 350.000€ dolayında.

Diğer önermelere aynen katılıyorum . Ancak o tekliflere karşı kulüpler pek yanaşmaz . Özellile Ndiaye ve Serdar için " bir miktar" değil , epeyce bir nakite ihtiyaç var.

Yorum

• Serdar hocam, yazarken tamamının olamayacağını ben de biliyordum ama kalbimden geçen bunlar.

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mustafa Yumlu 3 numaralı stoper. Bir sakatlık ceza olsa sahaya girecek oyuncu.
                          Salih ise ikinci sağ bek. Cavanda'ya bir şey olsa , yerine koyacak adam yok .

Her iki futbolcu sezon sonuna kadar takıma lazım. Ondan sonrası için çaresine bakılır. Her ikisinin toplam olarak ligin ikinci yarısı için alacağı ücret 350.000€ dolayında.

Diğer önermelere aynen katılıyorum . Ancak o tekliflere karşı kulüpler pek yanaşmaz . Özellile Ndiaye ve Serdar için " bir miktar" değil , epeyce bir nakite ihtiyaç var.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Muhammet cephesinde olumsuz durum yok zaten de Gaziantep cephesi, işi çakallığa vurmaya çalışıyor. Nasıl fazla para koparırım derdindeler.

Artık istedikleri o 4,5 milyon euro'lar az paralar değil. Hele ki Türk futbolcular için...

Adam açık açık beyan etti bize gelmek istediğini, bizimkiler de Muhammet ile anlaştı zaten. Gaziantep şu keçi inadından vazgeçerse olacak bu iş.
                            En son B61 tarafından düzenlendi; 16.01.2016, 12:09.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Birakin elinde patlasin Muhammet.

Yorum

• Iho' nun kısa vadeli pisliklerini temizlemek 6 ay, uzun vadeli pisliklerini temizlemek 2.5 yıl sürecek anlaşılan.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X