Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok doğru söylüyorsun.Visca bunlardan çok daha iyi futbol oynuyor.
    Visca iyi topçu ama yurt içine 6 milyondan aşağı fiyata bırakmazlar o yüzden daha makul ücrete alınabilecek Milot Rashica, Bilal Başaçıkoğlu, Florian Kainz(gerçi bize yedirmezler), Nicolae Stanciu, Ramadan Sobhi, Nadir Çiftçi, Yoric Ravet vs oyuncuları 2 ile 4 milyon arası bedelle kadromuza katabilriz

Yorum

• Çok gol atacak takım yerine çok koşan gol yemeyen attımı işi bitiren takımı tercih ederim . Takım disiplini ve takım oyunu en sevdiğim

Yorum

• bu sezon gerek trabzonspor gerek 1461 trabzonsporda yasadığımız hüsrandan sonra tek yüzümüzü güldüren şikebahçenin sampiyonluğu kaçırması. sivsla eşkişehir küme düşerse biraz daha teselli oluruz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok öyle değil. visca disiplinli bir kanat oyuncusu. düzgün sistemle oynayan takımda işini yapar. gayet akıllı pas oyununa uygun bir oyuncudur. sadece bizim maça bakarak karar verilmez. her iki kanatta da mahrez olmaz. bir tarafta işini yapan kendi çapında yetenekli, gol bölgelerine giren oyuncu da lazım. çabuk mu çabuk, gol vuruşu var mı var, ayağı düzgün mü düzgün. doğru görev verirsen verim alırsın. sol kanada çok iş yapan top kullanan oyuncuyu al istiyorsan.
          Leicester Cityin kanat oyuncuları Mahrez ve Albrighton.İki oyuncuda oyun disiplinine sahip,teknik kapasitesi yüksek,dribbling ve çalım becerileri iyi oyuncular.Bu stilde iki oyuncu trabzonda neden olmasın.Pas oyununu bildikten sonra ve oyun disiplinine sahip olduktan kenarda iki tane mahrez gibi oyuncuyu da oynatabilirsin.Gökhan Töre gibi oyun disiplininden kopan oyuncu tipleri olsa ozaman söylediğinde haklısın.

Visca iyi bir oyuncu ama daha iyi oyuncular bulabilirsek onları alırız,viscayı da yedek olarak rotasyonda kullanmak için alırız

Viscanın iki tık üstünü görmek istiyorum.Benim favorim Pachucanın kanat oyuncusu Hirving Lozano.Her iki kanatta oynar.Çok süratli,disiplinli,pas oyununa yatkın,orta açmasını bilen,çalım becerileri olan ve golcü bir kanat oyuncusu.Viscanın iki tık üstü denilebilecek bir oyuncu.
          En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 09.05.2016, 23:38.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Leicester Cityin kanat oyuncuları Mahrez ve Albrighton.İki oyuncuda oyun disiplinine sahip,teknik kapasitesi yüksek,dribbling ve çalım becerileri iyi oyuncular.Bu stilde iki oyuncu trabzonda neden olmasın.Pas oyununu bildikten sonra ve oyun disiplinine sahip olduktan kenarda iki tane mahrez gibi oyuncuyu da oynatabilirsin.Gökhan Töre gibi oyun disiplininden kopan oyuncu tipleri olsa ozaman söylediğinde haklısın.

Visca iyi bir oyuncu ama daha iyi oyuncular bulabilirsek onları alırız,viscayı da yedek olarak rotasyonda kullanmak için alırız
            albrighton ile mahrez profili aynı mı şimdi? visca'yı da semih karadeniz yaptınız ya helal olsun size. gayet yetenekli, becerikli. fazla koşunca defansa yardım edince hemen damgalanıyorsun işte bu hayatta artist olacaksın değişik hareketler yapacaksın ki, herkes peşinden koşsun. öyle oluyor demek ki bu işler. sessiz sakin olunca kontra atak oyuncusu muamelesi görüyorsun.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok gol atacak takım yerine çok koşan gol yemeyen attımı işi bitiren takımı tercih ederim . Takım disiplini ve takım oyunu en sevdiğim
              İçi boş bir yorum. Neye göre çok gol atan takımla "çok koşan gol yemeyen attımı bişi bitiren takım" karşılaştırması var ?

Çok koşup gol yemeyen takım Başakşehir-Konya
              Çok koşup gol yemeyen attımı da çok atan Beşiktaş örnekleri var bu sezona bakılınca. Yeni Konya veya İBB mi olalım ?

Detay piliz ...
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                albrighton ile mahrez profili aynı mı şimdi? visca'yı da semih karadeniz yaptınız ya helal olsun size. gayet yetenekli, becerikli. fazla koşunca defansa yardım edince hemen damgalanıyorsun işte bu hayatta artist olacaksın değişik hareketler yapacaksın ki, herkes peşinden koşsun. öyle oluyor demek ki bu işler. sessiz sakin olunca kontra atak oyuncusu muamelesi görüyorsun.
                Visca ile ilgili yazdıkların konusunda sana katılıyorum ben sadece daha iyi bir oyuncu görmek istiyorum.Ben disiplinli,zeki ve yetenekli oyuncular arıyorum Viscada bu profile uyuyor ancak bu profilde yetenek olarak daha iyi bir oyuncu alabilirsek bizim için çok daha iyi olur diyorum.

Viscanın bir-iki tık üstünü görmek istiyorum.Benim favorim Pachucanın kanat oyuncusu Hirving Lozano.Her iki kanatta oynar.Çok süratli,disiplinli,pas oyununa yatkın,orta açmasını bilen,çalım becerileri olan ve golcü bir kanat oyuncusu.Viscanın iki tık üstü denilebilecek bir oyuncu.

Visca profilinde daha üst seviyede bir oyuncu alabiliyorsak alalım alamıyorsak da Viscayı alırız sorun yok yani.
                En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 09.05.2016, 23:44.

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne Ndiaye ne de Umar. Visca bunlardan kat kat daha iyi.
                  Ndiaye ile Visca'nın durumu çok farklı. Visca ile Umar kıyaslanabilir.
                  Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İçi boş bir yorum. Neye göre çok gol atan takımla "çok koşan gol yemeyen attımı bişi bitiren takım" karşılaştırması var ?

Çok koşup gol yemeyen takım Başakşehir-Konya
                    Çok koşup gol yemeyen attımı da çok atan Beşiktaş örnekleri var bu sezona bakılınca. Yeni Konya veya İBB mi olalım ?

Detay piliz ...

Takım oyunundan kasıt Braga-İbb-Konya-Molde-Dnipro-Gent-Leicester falan filan

Az gol yiyen takımda bildiğin az gol yicek yani 3 yiyip 4 atmıcak basket maçı gibi olmicak alanı daraltıcak bol pas yapıcak yardımlaşıcak 1-0 2-0 işi bitirecek şans eseri gol atan anadolu takımlarını rahatlıkla durdurur bu sistem
                    En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 09.05.2016, 23:51.

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ndiaye ile Visca'nın durumu çok farklı. Visca ile Umar kıyaslanabilir.
                      üçünü rotasyon oyuncusu diye alırsın ilk onbir çıkarlar. çalışkan oyuncu oynar, altyapıdan yükselir. tembel oyuncu ise milleti kandırır, ben çok yetenekliyim zekiyim diye piyasa yapmaya çalışır, sonunda da kaybolur.

Yorum

• ndiaye türkiye'de her takımda 11 oynar. tempo, koordinasyon, alan bilgisi her şey mevcut adamda. biraz da o yüzden kimse mevki yakıştıramıyor. selçuk'un yanında colman'ı oynar, özer'den beklenip alınamayan her rolü oynar. 4-4-2'de iç oynar, üçlü ortasahada 8-10 oynar. iyi oyuncu adam yahu.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• ndiaye mi viscami ??

ikisini alalim
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ndiaye mi viscami ??

ikisini alalim
                            başkanın son demeçlerini bonservis maliyetinin altına girmeyeceğimiz, scout raporları doğrultusunda genç, potansiyeli yüksek yabancı oyuncularla takımın takviye edileceği şeklinde yorumluyorum ben. bu nedenle ne visca, ne ndiaye transferine pek ihtimal vermiyorum.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Maçın özetini izledikten sonra Viscaya daha sıcak bakmaya başladım son vuruşları çok iyiydi gerçekten

Yorum

• seneye 3. olup türkiye kupasını almak süper olur.o iskelet 2 yıl içinde zirveye oynar.kesinlikle atak futboldan ziyade lecister-atletico sistemi ile oynamamız lazım.sıkı bir takım savunması çok etkili duran toplar takım halinde ofans.oyunu rakip alana yıkmak bize uygun değil.bizim taraftar atak futbol ister lafı büyük bir yalan.bizim taraftar ruhuyla oynayan takım gib takımı sever.ben 2011 de çok zevk almıştım ama 2009 benim için daha keyifliydi.orda çok iyi bir takımımız yoktu ama ruhuyla oynayan takım oynu oynayan ofansı takım halinde yapan bir takım vardı.

4-4-2 belki riskli ama temel atacaksak bu sistemle atmalıyız bence.acaba ersun atletico-lecisterdan imrenip bu sistemi uygular mı.2009 da bunu oynatıyordu.sistem basit.defans sağlam fizikli oyuncular.beklerin biri ofansif biri defansı iyi.orta sahanın ikiside çift yönlü mesala atiba-mbia ikilisi tarzında.bir açık koke-josue tarzı orta saha devişirmeli diğeri mahrez tarzı yetenekli golcü kanat.forvetlerin biri koşucu yıpratıcı muhammed olurmu bilmem diğeri bitirici.bu sistem hem zevk verir hem kompackt oynar.

4-3-3 başarılı olur ama ezberlenmiş artık ligde.şenolun başarılı olma sebebi 4-3-3 te orta sahada salt defans içeren futbolcu kullanmaması hatta ileri ikiliyi direk ofansif orta saha seçiyor.ama bu sistem hakem manipilasyonuna çok açık bence.

Yorum

Çalışıyor...
                                X