Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ----------------------Onur--------------------
    Bosingwa-Yumli-Aykut----Güray
    --------------Okay-----Aytaç-----------
    Cavanda----------Ekici--------Yusuf
    --------------------M.Demir--------------

Tam kontra atak takımı
    yusufun yanına parantez içinde erkan yazarsak benim kadromda bunun aynısı. bosiyi stoper istemiyorum, hatta mevkisi stoper olmayan hiçbir adam stoper denenmesin. Erkanıda beğenen tek kişi benim sanırım forumda, dile getirmeye bile zorlanıyorum

Yorum

• Yko'nun sallamasyon falan olduğuna karışmıyorum da , cidden güçlü bir destekleri var bu belli baya fazla takipçileri var. Yönetimede Jajayı bildirmişlerdi , Usta performansını takip edecekmiş.

Az önce de Jaja konusunda biraz fazla baskı yaptık gibi yazmışlar.

Jaja şuan Belçikada nasıl bilen var mı ?
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Ganzilisin Barış videosunu Araplarla paylaşsak onu bile satarız

#11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Fatih Atik 400 Bin Euro kazanıyor.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence fark daha fazladır.. zira onlar 2 kişi aldılar .. biz de 4-5 kişi gönderdik..
            İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak var mı ?

Ndoye mbia soner alper bosingwa constant , indirimler de var filan derken baya bi azalmış olmalı giderimiz
            Kaynak KAP Constant ve Mbia listede kalmış nedense şimdi düzelttim. Dolayısıyla fark 6 milyon euro değil 11 milyon euro oldu. Buna revizeler de dahil. Tabii Muhammet ve Güray'ın yarım dönem alacaklarına göre bu rakam. Tam sezona vurulduğunda 10 milyon euro diyebiliriz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 55m55 minutes ago
              Size aylar önce bir haber vermiştim, yarın bakalım neler olacak ?

neden bahsediyor acaba?
              bir brezilyali oyuncudan bahsetmisdi
              İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi deme öyle İHO açıklama yapmıştı %100 zam istediği için yollar ayrıldı diye resmi siteden.
              onur hakkinda dedigi yalanlardan sonra ona inanmiyorum
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir brezilyali oyuncudan bahsetmisdi

onur hakkinda dedigi yalanlardan sonra ona inanmiyorum
                İHO Dedi diye demiyorum abi de bunu çoğu kaynak doğrulamıştı Sanırım Yunus Emre Selde doğrulamıştı.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaynak KAP Constant ve Mbia listede kalmış nedense şimdi düzelttim. Dolayısıyla fark 6 milyon euro değil 11 milyon euro oldu. Buna revizeler de dahil. Tabii Muhammet ve Güray'ın yarım dönem alacaklarına göre bu rakam. Tam sezona vurulduğunda 10 milyon euro diyebiliriz...
                  Bunun yanında sponsorluklarda bulundu yönetimi tebrik etmek gerekiyor
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    revize listeyi paylaşabilir misin?
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu soner aptal mi yıllardır yatıp para kazanıyor şimdi neden gitti ki

Ama iyi oldu hiç beklemiyordum bu kadar karlı olabileceğini bu transferin.

Yorum

• belkide ilk kez bir büyük takım, anadolu takımından sözleşmeli oyuncusunu para vermeden sadece takas yoluyla almış oldu. yönetimin başarılı hamlelerinden bir tanesi daha ve sözleşmeyi türk lirası cinsinden yapmaları da cabası.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İHO Dedi diye demiyorum abi de bunu çoğu kaynak doğrulamıştı Sanırım Yunus Emre Selde doğrulamıştı.
                          yes e bunu kim demisti sence
                          yes de onur hakkinda konusmusdu
                          dönünce oda ...
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Jaja diyor YKO bu kadar transfer gelecek sezonki yapılanmayı etkilemez mi, Ndiaye ile kapatalım bence bu serüveni..

Yorum

• Jaja söylnetileri var bence bomba haber odur

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu soner aptal mi yıllardır yatıp para kazanıyor şimdi neden gitti ki

Ama iyi oldu hiç beklemiyordum bu kadar karlı olabileceğini bu transferin.
                                Yaş 25'e geldi 1.5 sene sözleşmesi kalmıştı. Baktı kariyer 0'a iniyor az daha oynayıp 5 sene de başka takıma kapak atayım dedi heralde
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Çalışıyor...
                                X