Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahaha İHO ne hale getirdin bizi.

Yorum

• Ak akokpo kara gün içindir

eyvallah izleyenler yorum yapanlara sesleniyorum

douglasa 3 me verdik

bu adamın maliyeti 600 be yazıyor

habu nasıl iştir nasıl olacak

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ortasaha fena halde zayıfladı.Ndiaye transferi cok kritik ama yapılmıyacak gibi duruyor.

Mbia dan gelen parayı kullanarak takas + para ile Ndiaye yi alsak yasak masak gelmez, o adam yarım devrede parasını çıkartır.

2.5m euro + Uğur a Osmanlı masaya oturur. 3 civarına biter, Mbia dan gelecek parayla çok rahat Ndiaye yi alırız. 2 yıl oynat 10m euro ve üzerine sat tam o tarz oyuncu. Hiçbir şekilde zarar etmeyiz, en son bu kadar Jaja da iddaalıydım. Geldi oynadı kazandırdı gitti. Bu tarz oyunculardan zarar etme ihtimalimiz yok.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• akakpo>mbia....
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• kadro yazamaz oldu ellerim

gerçi 1461 maçında seyretmiştim

yumluyu aratmaz idare eder bence de

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam daha şahin aygüneş gelecek esra ceyda kardeşlerle fotoğrafı çıkacak. onu bekleyelim.
              Yahu Barış Başdaş'ı alacaktı adam ya Akakpo gelmese böyle de akılsızlık olmaz ki..

Yorum

• Takımda şiddetli bir şekilde orta saha ihtiyacı var. Fatih Atik ilerleyen zamanlarda orta saha olarak denenir benden söylemesi.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

akakpo>mbia....
                  yav he he
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle buna karşıyım
                    sen pilot takıma para vermezsen
                    sonra adamın biri çıkar ve borcumuz çok küme düşmeliyiz derse ben ağzıma geleni söylerim
                    Öyle birşey diyemezler 1461'in 80-100 bin tl civarı komik bir rakamlarda borcu var.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeryüzü'ne düşmüş en rezalet transfer yapan Hoca(!) Hami Mandıralı'dır..
                      Kulüp borç içinde. Stoperlerimiz sakat. Ligde galibiyet başına 1.3 Milyon var. Asgari ücretle iyi oyuncu kiraladık. Bunu transfer anlayışı saymak yersiz.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ak akokpo kara gün içindir

eyvallah izleyenler yorum yapanlara sesleniyorum

douglasa 3 me verdik

bu adamın maliyeti 600 be yazıyor

habu nasıl iştir nasıl olacak
                        Douglas'ta kompakt futbola yatkın Akakpo'da.İkiside Trabzonspor'un stoperi olamaz.

Yorum

akakpo>mbia....
                          Başladık yine.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• arkadaş biz ndiaye bekliyorduk akokpo nerden çıktı

bizim başkanda bizizm kurumun rizeli muhasebecisi gibi çıktı

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle birşey diyemezler 1461'in 80-100 bin tl civarı komik bir rakamlarda borcu var.
                              Neden bonservis versin ki Trabzonspor, kulübe gider göstermekten başka bir şey değil. Biz harcamaları kısıt giderleri düşürüyoruz.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hami mandıralı Şahin Aygüneşi kazandırmış adamdır raahat olun..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X