Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mbia gitti ortasaha yok...ekicide sakat ....ah vah demeye ne luzum...
    ......
    Orta ikili nin sagi solu...kanatli desek....

......
    Okay....aytac....ozer.....marin....erkan....yusuf. ..
    6 eder.....
    1 ay sonrada ekiciyle....7....
    Yetmezmi....bjk de kac tane var...
    Yada gs de...

Sade kupa kaldi yeterde artar bile....
    Ndiayeyi benn olsam alirdim o baska tabi...
    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
    --------------------------Novalis--------------
    ------------

Yorum

• Gamsız ya da durağan oyuncu sayısı azalmadığı sürece işimiz zor. Umarım bizim de bir gün makine gibi bir takımımız olur
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ulan senin gibi spikerin, amed lige degil kupaya agirlik veriyormus, yalanini sevsinler senin
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi oyuncularına baktım alayı Diyarbakır, Mardin, Siirtli. Bilerek toplamışlar galiba. Doğulu olmayan 1-2 oyuncuya denk geldim biri de Trabzonspor altyapısından Rahman Oğuz Kobya.
          Deniz Naki Şehmus hepsinin pkk lilarla fotolari var hesaplarini inceleyin gorursunuz zaten takim malum orgutun elinde.

Bu arada bjk Milosevic ezigini verip Hannover in stoperini almis. Aldiklari oyuncu mu kotu yoksa bjk yoneticileri transfer yaparken para ve vizyon disinda cok baska konulari mi masaya yatiriyor da kolayca is bitiriyor. Milosevic bizde olsa tazminat verip yollayamayiz, bjk bundesligadan stoperle takas yapiyor. )))
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonlu hakem de saçmaliyor ha, amed ne istiyorsa veriyor neredeyse... abartti
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Deniz Naki Şehmus hepsinin pkk lilarla fotolari var hesaplarini inceleyin gorursunuz zaten takim malum orgutun elinde.

Bu arada bjk Milosevic ezigini verip Hannover in stoperini almis. Aldiklari oyuncu mu kotu yoksa bjk yoneticileri transfer yaparken para ve vizyon disinda cok baska konulari mi masaya yatiriyor da kolayca is bitiriyor. Milosevic bizde olsa tazminat verip yollayamayiz, bjk bundesligadan stoperle takas yapiyor. )))
              Marcelo kazmanin teki...ama bazen böyle oyuncular is yapıyor bu ligte..çok kötü bir oyuncu
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• kirmizi olmaliydi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu bursada hiçbir şey yok ortasahası bekleri berbat. Nasıl yenildik vuracam kendimi
                  serdar azizi tutamadik o maçta

Yorum

• Bursa dağıldı, kırmızı doğru kart. Uzun stat açılış konuşmasında "Bursa daha iyi yerlere gelmeli, ikinci yarı da gelecektir" dediğinde kıllanmıştım, bizim maçtaki uyduruk penaltıda da iyice tiksinmiştim. Şimdi yenilmeleri, hele de Amed'e yenilmeleri çok hoşuma gitti.
                    En son atomantcum tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 15:50.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• ekici erkan marin cardozo...4 tane koşmayan oyuncuyla çıkarsan yenilirsin bursa ya....Yusuf olsa o maç farka giderfi....
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Hansel Batalla
                        İlk olarak special one tarafından gönderildi
                        .
                        Abi listene al : )
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bursa yeniliyor .. Yenilsinler. İyi oldu onlara..
                          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Transfer dosyasındayız
                            Ha gayret gönderilmek üzere sefa ishak deniz kaldı.

Yorum

• sene sonu rafaelov, jose ızquerdo, felipe gedoz, ibrahima conte ve defour gibi adamlardan en az dördünü almak lazım. bu adamların standardı var. ne diğü belirsiz constant gibi değiller. iho borca girerken bunları almış olsaydı şuan ilk 3 teydik..
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Beşiktaş nokta transferler yapıyor gerçekten...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X