İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mkambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan neden A takıma alınmıyor ? Futbolu hakkında bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
ligin en iyi oyuncusu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye göre Douglas'tan iyi?Douglas'ta bizim stoperimiz olamaz bu arkadaşta.
yan mevkisi ön libero
Yorum
-
akakpo yanlıs hamle degil.
Ama mbia nın yeri bombos.Ortasaha merkeze mutlak suretle bir transfer sart.
Aytac-okay ikilisinin onune alınacak ndiaye eksik olan dişliyi tamamlamıs olacak.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 yaşında adam oynadığı en büyük kulüp 1461. Bu adam iyi adam . Oumar dieng gibi bi afrikalıdır en fazla. Teneke bağlar yollarız
Yorum
-
İlk olarak ilkeryasinz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulubede oturarak sana zarar mi verecek?
sadece şunu anlarım 1461 eğer genç stoper oynatacaksa stoperde o zaman gelmiş derim.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yönetim böyle birşey mi dedi? Eskisi dediyse ciddiye almayın onlar küçük iholardı.
(yanlış mı hatırlıyorum)“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkakpo yu Fransa dan bu fiyata aliyor olsaydik ooooo öyle iyi adam böyle iyi adam muhabbetleri gecerdi 1461 den olunca bakis acisi değişiyor tabi...Böyle bir mantik yok..
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Sadi dedi ya, Sadi aynı Sadi yani
(yanlış mı hatırlıyorum)Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bence Douglası ikiyle çarpar Mustafayla forma yarışına girer diye düşünüyorum
O maça bakarak konuşursak kapalı oyunda Akakpo sırıtmadı lakin açık oyunda çok fire veriyor.
Bence Aykut dışındaki tüm stoperlerimiz kötü.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuca Toni kaç yaşında nerelere geldi incelemek lazım.Yaşa takilmamak gerek Bilal Kısa örneği var saymakla bitmez ki Akakpo 4 aylığına alınmış idarelil bir oyuncu
Yorum
Yorum