Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bosi Reis'in tecrübesi ve olgunlugu bu takim'da 2-3 haftada 11 'e girmeye yeter.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni Yuvamıza Renk Ver

Kulübümüz yeni destanlar yazacağı yeni yuvasına kavuşuyor. Yuvamızın tribün renklerine birlikte karar verelim.
      Katılımcı proje kapsamında sizin de yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyoruz. Sizin için hazırladığımız önerilere yorum yapabileceğiniz gibi örnek planı boyayarak bize iletip görüşlerinizi hazırlayabilirsiniz.
      Hedefimiz sadece en çok beğeniyi alan değil yeni bir felsefe sunan, yeni bir teması olan tasarımları da seçme olanağı bulacağız. Yorum yapın, boyayın, gönderin hep birlikte karar verelim.
      Hemen başlamak için tıklayınız.

harika bir uygulama bu yönetimi seviyorum. :9
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• miazgayi chelsea aldi
        red bull full yetistirmeye devam ediyor, yakinda icecek satmalarina gerek kalmayacak adamlarin

seferovic td si veh len sorun yasadi, takimdan ayriliyor
        ilk ilgi gösteren sampdoria

seferovic bence tam süper lig golcüsü, özellikleri tam buralik
        her yil kralliga oynar bu ligde
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Troisi'de Çin'e gitmiş.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Şuan takımda gereksiz diyebileceklerimiz ;

Esteban
            Douglas
            Musa
            İshak
            Fatih
            Sefa
            Deniz

İshak Eskişehireydi galiba olmaz ise başka bir takıma kiralanacak. Fatihin sözleşmesi son güne kadar beklenilecek teklif gelmez ise feshedilecek. Deniz için de Başakşehir , Eskişehir ve Gençler'in isteği var ama büyük ihtimal Başakşehire gidecek.
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç etkilemesin seni buranın % 90 ı
              beğenenler yanlış anlamasın,haklı olabilirler ama bizim çoğunluğun istediği topçular bize gelince evrim geçiriyor da o bakımdan diyorum.
              Aşı bu, tutarsa oluyor,yoksa iyi olması ölçü değil
              biraz da o yüzden tedirgin oluyorum, bize gelen adamlara birşeyler oluyor anlamıyorum en yakın örnek douglas, dedim heralde yılın transferini yaptık, adamın içinden bizim eski kazmalardan macit çıktı sanki
              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sesli güldüm.

Ben de 2005'te üye olmuş ama yıllarca hiç takip etmemiştim, aynı şekilde şike zamanı takip etmeye başladım. Sonuç: Bi master yaktım şimdi ikincisi de yolda
                Hangi mühendislik? Hangi üniversite?
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bosi sağ beke Güray sol beke güzel olacak,Douglas-Serdar takası da olsa şampiyon defans hattı oluşur bana göre
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Erkan yada Yusuf' u kanatta izleyeceğime Yumlu' yu stopere, Bosi' yi beke, Cavanda' yı kanada çekerim. Marin ile.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Sefa + 2 milyon € = Ndiaye'ye muhabbeti dolasiyor beyler.

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• antrenman fotolarında Deniz Yılmazı görebilen var mı?ben göremedim de. sevinç ve umut duygularını bir arada yaşayarak burada sorayım dedim
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sefa + 2 milyon € = Ndiaye'ye muhabbeti dolasiyor beyler.

.

Abi bir hafta içerisinde bu kadar mutluluğu yüreğim kaldırmıyor yapma
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hangi mühendislik? Hangi üniversite?
                            Mesaj kutunu boşaltırsan yazacağım ama?
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç etkilemesin seni buranın % 90 ı
                              beğenenler yanlış anlamasın,haklı olabilirler ama bizim çoğunluğun istediği topçular bize gelince evrim geçiriyor da o bakımdan diyorum.
                              Aşı bu, tutarsa oluyor,yoksa iyi olması ölçü değil
                              Transfer ettiğimiz futbolcuda Trabzonspor ruhu paradan ağır basıyorsa gelen futbolcu başarılı olur aksi durumda yine hayal kırıklığı.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sefa + 2 milyon € = Ndiaye'ye muhabbeti dolasiyor beyler.

.
                                Sefa+uğur+1,5=Ndiaye olarak anlaşalım melihle
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X