Bosi Reis'in tecrübesi ve olgunlugu bu takim'da 2-3 haftada 11 'e girmeye yeter.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübümüz yeni destanlar yazacağı yeni yuvasına kavuşuyor. Yuvamızın tribün renklerine birlikte karar verelim.Yeni Yuvamıza Renk Ver
Katılımcı proje kapsamında sizin de yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyoruz. Sizin için hazırladığımız önerilere yorum yapabileceğiniz gibi örnek planı boyayarak bize iletip görüşlerinizi hazırlayabilirsiniz.
Hedefimiz sadece en çok beğeniyi alan değil yeni bir felsefe sunan, yeni bir teması olan tasarımları da seçme olanağı bulacağız. Yorum yapın, boyayın, gönderin hep birlikte karar verelim.
Hemen başlamak için tıklayınız.
harika bir uygulama bu yönetimi seviyorum. :9Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
miazgayi chelsea aldi
red bull full yetistirmeye devam ediyor, yakinda icecek satmalarina gerek kalmayacak adamlarin
seferovic td si veh len sorun yasadi, takimdan ayriliyor
ilk ilgi gösteren sampdoria
seferovic bence tam süper lig golcüsü, özellikleri tam buralik
her yil kralliga oynar bu ligde"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şuan takımda gereksiz diyebileceklerimiz ;
Esteban
Douglas
Musa
İshak
Fatih
Sefa
Deniz
İshak Eskişehireydi galiba olmaz ise başka bir takıma kiralanacak. Fatihin sözleşmesi son güne kadar beklenilecek teklif gelmez ise feshedilecek. Deniz için de Başakşehir , Eskişehir ve Gençler'in isteği var ama büyük ihtimal Başakşehire gidecek.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç etkilemesin seni buranın % 90 ı
beğenenler yanlış anlamasın,haklı olabilirler ama bizim çoğunluğun istediği topçular bize gelince evrim geçiriyor da o bakımdan diyorum.
Aşı bu, tutarsa oluyor,yoksa iyi olması ölçü değilen yakın örnek douglas, dedim heralde yılın transferini yaptık, adamın içinden bizim eski kazmalardan macit çıktı sanki
There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSesli güldüm.
Ben de 2005'te üye olmuş ama yıllarca hiç takip etmemiştim, aynı şekilde şike zamanı takip etmeye başladım. Sonuç: Bi master yaktım şimdi ikincisi de yolda"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
antrenman fotolarında Deniz Yılmazı görebilen var mı?ben göremedim de. sevinç ve umut duygularını bir arada yaşayarak burada sorayım dedimÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa + 2 milyon € = Ndiaye'ye muhabbeti dolasiyor beyler.
.
Abi bir hafta içerisinde bu kadar mutluluğu yüreğim kaldırmıyor yapma"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi mühendislik? Hangi üniversite?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç etkilemesin seni buranın % 90 ı
beğenenler yanlış anlamasın,haklı olabilirler ama bizim çoğunluğun istediği topçular bize gelince evrim geçiriyor da o bakımdan diyorum.
Aşı bu, tutarsa oluyor,yoksa iyi olması ölçü değil
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa + 2 milyon € = Ndiaye'ye muhabbeti dolasiyor beyler.
.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum