İlk olarak special one tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Akakpo solak dimi ? Yani sol stoper.
____cavanda___aykut___akakpo____güray
______________okey___aytaç
Şöyle bir şey olabilir. Belki 28 inden sonra yıldız stoperimiz olur ne dersiniz ? Umut fakirin ekmeği.))) Douglas ı Çin e yollamalıyız.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 de stoper sorunu olacagını bende dusunuyorum.Mutlak suretle bir stoper transfer edilmeli.
En kotu batuhan o bolgede kullanılır ikinci devrede.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkakpo solak dimi ? Yani sol stoper.
____cavanda___aykut___akakpo____güray
______________okey___aytaç
Şöyle bir şey olabilir. Belki 28 inden sonra yıldız stoperimiz olur ne dersiniz ? Umut fakirin ekmeği.))) Douglas ı Çin e yollamalıyız.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Aykut - Akakpo ikilisinin yüksek toplarda sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum özellikle son Bursa maçını gördükten sonra. Akakpo kısa boyuna rağmen zamanlaması iyi olan bir oyuncu ama işte biraz kısa kalıyorlar. Onun dışında itirazım yok.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
1 mac azandirsin mac kaybetirmesin misli ile maasi primi cikar.primler icin kendini göstermek icin bir taraflarini yirtar biz her daim kazancliyiz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer yasağı gelirse ayvayı yeriz. seneye garanti küme düşeriz.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePilot takıma bonservis ödeyecek halimiz yok ya
sen pilot takıma para vermezsen
sonra adamın biri çıkar ve borcumuz çok küme düşmeliyiz derse ben ağzıma geleni söylerim“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
Yorum