Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• WALACE: GREMİO TAKIMININ 20 YAŞINDAKİ 1.88 BOYUNDAKİ DEFANSİF ORTA SAHA YILDIZ ADAYI.. OYUN STİLİYLE SPORTİNG LİZBONUN YILDIZ ADAYI WILLIAM CARVALHOYU ANDIRAN BU GENÇ STAR ADAYI DEFANSİF YÖNÜNÜN GÜÇLÜ OLMASININ YANINDA HÜCUMUDA ETKİLİ OYNAYABİLEN, TOP TEKNİĞİ YÜKSEK VE UZUN BOYUNA RAĞMEN FORVETE HIZLI DRİBLİNG YAPABİLME ÖZELLİKLERİNE SAHİP..TOPSUZ OYUNUDA ÇOK İYİ OYNAYABİLEN BU STAR ADAYI EĞER BİKAÇ LEVEL DAHA ATLAYABİLİRSE AVRUPA FUTBOLU BİR TANE DAHA BREZİLYALI YETENEK KAZANIR..

BAŞKAN BİZE WALACEYİ GETİRSİN 10 YIL ÖNLİBERO ARAMAYIZ.20 YAŞINDA 5 MİLYON EURO BONSERVİSİ VAR.

VİDEO : https://www.youtube.com/watch?v=5coKVEfHgi4
    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 00:59.

Yorum

• Teo da gelsin bari.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi oynadığı ligde şu ana kadar çok olumlu işler yaptı diyebilirim. Ama süper lig seviyesi ne olur bilmiyorum. Böyle oyuncular iç piyasadan transfer ediliyor diye öyle gözü kapalı alınmamalı hep aynı hataları yapmayalım. En azından sezon sonuna kadar izlenmesi gerekiyor. (transfer gündemine devre arası düştü çünkü)
        renktasim okaydan cok daha kaliteli nereye topu atigini biliyor
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teo da gelsin bari.

bunlar hayal renktasim teo nerde suan biliyormusun ve kac milyon euro
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            jajayı çok seven biri olarak NDiayeyi tercih ederim
            tam isabet kardeş

Yorum

• Olgun renktasimiz bügün yok sanirim
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• şimdi gördümde Güray transferınde para vermemişiz galiba bence muthiş bi yönetim başarısı
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ndiaye konusunda tereddutlerin var dogru muyum?
                  Fazla izlediğimi söyleyemem, genelde ani patlama yapan oyunculara karşı tereddütlerim var, ama onun tipinde oyuncular bizim ligde cok faydalı be etkili oluyor. Bana biraz açık alan futbolcusuna benziyor, kapanan takıma karşı bu kadar etkili görünebileceğini sanmıyorum.

Yinede onun tipinde bir oyuncumuz yok ve sefa artı 2m teklifi doğruysa olumlu bir hamle olur diye düşünüyorum. Bazi arkadaşların düşündüğü gibi bulunmaz hint kumaşı değildir bence.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özevlat grubu Zeki Yavru'yu öve öve bitiremiyor. Peki Zeki Trabzon'lu olmasa ve başka takımda olsa bonservis ödeyip transfer eder misiniz diyorum susuyorlar. Sorunumuz biraz da bu...
                    Tayfun Cora'dan kurtuldugumuza sevinemeden geldi coreklendi.
                    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Yaşı musait olanlar hatırlar. Ankaragucu'nde harikalar yaratan bir Augustine vardı. Dünyanın parasını verip aldık. 1 gol bile atamadan gitti.
                      Nedense bu Ndiaye sevdasini buna benzetiyorum
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar tamam jaja gelmesin lakin mbia gitmis ortasaha okay ve aytacami emanet edilecek simdik ??

okayin son bes mactaki perfomansini begendinizmi ??

hemen saldirmayin bana ama ben okayla on kisi oynuyoruz sahada diyorum kesinlikle okay yeterli degil
                        Jaja ile M'Bia'nın boşluğunu dolduramazsın.

Sen Attamahtan devam et hocam
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bosingwa hazırsa eğer 3-5-2 de oynayabiliriz..
                          Takımda zaten adam gibi kanat yok, o bölgeleri Güray ve Cavanda kapatır..
                          Boss-Douglas-Aykut
                          Cavanda-Aytaç-Ekici-Okay-Güray
                          Cardozo-Demir

Hatta Aytaç-Okay ikilisi çok defansif olur, orta sahaya yazılcak isim de yok..
                          Nasil bir kadrodur ya, ne kanat var ne orta saha..

Yorum

• --------------------------------------------------------------onur-------------------------------------------------------------------

cavanda--------------------------------bosingva------------------daoglous-----------------------------------------güray--------

-------------------------------------------------attamah-----------------okay--------------------------

marin-----------------------------------------ndiaye---------------------------------mehmet ekici---------------------

--------------------------------------------------------------eren derdiyok-------------------------------------------------------

benim bu sezon için aklımdaki ideal kadro

Yorum

• Ndiaye alınıp geleceğe yatırım yapılmalı Jaja bu saatten sonra olmaz disiplinsiz adam, hiç bir zaman bir Bosingwa olamaz.
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• pazar gunu 2/3 futbolcu daha yollamalıyız...

almasakta olur....!!!
                                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                                --------------------------Novalis--------------
                                ------------

Yorum

Yükleniyor...
                                X