Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetim ne yapmaya çalışıyor bosingwa iyi hoştu ama o sakatlıktan normal dönemez bu yaştan sonra,medjani de sıradan topçu bunlarla olursun sen . yılda şampiyon he he
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• şu #yko sayfasının reklamını yapmayın burada lütfen,
      adamlar bir yerlerinden uydurup uydurup yazıyor, millet da inanıyor bunlara.
      sayfaya bir baktım günde 10 civarı transfer yapıyoruz maşallah.
      ayda yılda bir tutarsa da bu yazdıklarından biri, bakın yine bildik diye böbürleniyorlar.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Güzel hamle.İçimizde bir yara olarak kalacaktı reis

Yorum

• Medjani ile Jose gelirse 22 ve 10 ne yapacak?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu yönetim ne yapmaya çalışıyor bosingwa iyi hoştu ama o sakatlıktan normal dönemez bu yaştan sonra,medjani de sıradan topçu bunlarla olursun sen . yılda şampiyon he he
            Bu adamlar zaten senin takımındaymış gibi çatır öatır alacak parayı fena mı olur güzel güzel anlaşılsa ona göre devam edikse ya da yollar ayrılsa

Sent from my iPhone using Tapatalk
            trabzonspor

Yorum

• 8. Kuşatma

Yorum

• Romantizmi bırakalım şu transferler olursa rezalet olur usta da beni hayli şaşırtmış olur. Gereksiz hamleler yapıyoruz hani feda?

Yorum

• saka mi bu...cavanda ve mbia niye gidiyor....tmm ikisinde is ahlaki yok ama medjani ve bosingwa la doldurmazsin yerlerini....
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    saka mi bu...cavanda ve mbia niye gidiyor....tmm ikisinde is ahlaki yok ama medjani ve bosingwa la doldurmazsin yerlerini....
                    Kalite olarak kesinlikle ikisi de şu an var olan oyuncuların yerini dolduramaz.. Ancak kafa olarak burada olmayan 2 oyuncu yerine Trabzonspor'u benimsemis ve sahada her şeyini veren karakterli oyuncuların vereceği verim çok daha fazla olur diye düşünüyorum..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Güray i kotuleyenler neye gore olumsuz yorum yapiyorlar merak ediyorum. Yillik ucreti yuksek olmazsa cok faydali olacak oyuncu.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güray i kotuleyenler neye gore olumsuz yorum yapiyorlar merak ediyorum. Yillik ucreti yuksek olmazsa cok faydali olacak oyuncu.
                        Eğer bahsedilen 1 milyon Euro yıllık ücret değil de daha uygun bir ücret olursa bence de başarılı bir transfer olur.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• M'Bia'nın yerinin Medjani ile dolması tartışılırda Bosingwa Cavanda'yı bek diye cebine koyar öyle top oynar.Adamın bir Beşiktaş maçı dışında ve hızı dışında hiç bir özelliği yok.Hücuma katkısı zayıf,savunmada konstrasyon sorunu fazlasıyla yaşıyor,çok laubali ama hızlı o kadar.

Yorum

• Yusuf Özer sizin oynadığınıZ topun dicem sonra ceza alacağım
                            Bu nedir arkadaş bu nasıl bir rezil oyundur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sahadaki oyuncuların tamamı takasta kullanılmalı genç Yusug da buna dahil ben futbol zekası bunkadar düşük adamlarla devam edilmesin istiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                              X