Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fanatik de Hürriyet'i kaynak göstermiş ama rakamlar doğru abi bize komik gelebilir ama Reus gibi bi oyuncu yıllık 2,1 milyon kazanıyor.
    yukarda yazdigim gibi dortmundun rakamlarini biliyorum
    dortmund bizim gibi borsada islem gören bir sirket
    oyuncularin tamami performansa dayali maas aliyor
    kontratlarin %25 garanti ücret
    sakat oyuncuyada kurus ödemiyorlar, sigortalari var bu konuda

gecen sezon son 7 yilin en kötüsüydü dortmund icin, ondan maaslar düsüktü
    bu sene ayni reus 2 katini en azindan kazanmistir, ve bu rakamlar kesin nettir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Fanatik de Hürriyet'i kaynak göstermiş ama rakamlar doğru abi bize komik gelebilir ama Reus gibi bi oyuncu yıllık 2,1 milyon kazanıyor.
      Reus yillik 10 milyon euro aliyor Dortmund'dan, o 2,1milyon gercekton cok komik bir rakam.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        usta bu kadar kırılgan orta saha olur mu? hector canteros hariç alayı ciddi sakatlıklar yaşamış, hector'da 8 yılda 100 maç bile oynayamamış.
        Hocam dogrudur. Oyunculari arastirmadim, sadece kontratlari biten listesinden direkt uygun gozukenleri yazdim. Curuk elmalari elemek scout ekibinin isi olmali.

Fakat Huddlestone'i gecen sezon cok izledim. Turkiye ligine 2-3 gomlek ustun bir oyuncu. Muhtemelen bir Premier League takimi kapar kendisini.

Tettey'i de pek izlemedim ama uzaktan cok guzel goller atarak manset olmustu. Oyun icinde nasil bilmiyorum ve evet bu sezon iki kere sakatlandi ama onun haricinde pek sakatligi yok ve hep Norwich'de ilk 11'de olmus. Bu profilde bir oyuncunun bos olma ihtimali azdir diye dusunuyorum.

Chantome'a dair hic bir bilgim yok ama son 3 yildir ortalama 20-25 maca cikmis ve ciddi sakatligini da gormedim.

Sonucta demek istedigim, bu tur yabanci oyuncular uygun kontratlan alinabilirse, bizim kazma yerlilerden 2-3 kat daha ustun olur. Burda Samuel Holmen ve Badji isimlerine yazinca millet dalga geciyordu. Sonuc ortada.

Yorum

• Basına düşen net bir isim yok.
          Mesela birkaç duyumcunun üzerinde mutabakata vardığı.
          Bu iki anlama geliyor olabilir.
          Ya yönetim işi gerçekten çok ciddiye alıyor ve gizli yürütüyor ya da ortada transfer adına atılmış ciddi bir adım yok.
          Birinci ihtimale inanmak istiyorum.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            DORTMUND'DA OYUNCU MAAŞLARI!
            Marco Reus: 2.1 milyon Euro
            Roman Weidenfeller: 1.3 milyon Euro
            Lukasz Piszczek: 1.1 milyon Euro
            Neven Subotic: 1.1 milyon Euro
            Mats Hummels: 1.6 milyon Euro
            Sokratis Papastathopoulos: 1.3 milyon Euro
            Sebastian Kehl: 1.6 milyon Euro
            Sven Bender: 1.3 milyon Euro
            Henrikh Mkhitaryan: 1.7 milyon Euro
            Shinji Kagawa: 1.6 milyon Euro
            Pierre Aubameyang: 1.6 milyon Euro
            İlkay Göndoğan: 750 bin Euro
            Adrian Ramos: 1.4 milyon Euro
            Matthias Ginter: 1.3 milyon Euro

En fazla alan Reus o da 2.1 milyon euro. Almanya'da vergi çok yüksek olduğu için adamın elinde kalan para sadece 1.2 milyon euro.
            Bi de bizim piyasaya bak...
            [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
            Cok güldüm reus en az 7 milyon € arti prim aliyor buna göre digerlerinede ekleme yapabilirsiniz

Sakat olanlara kurus ödenmiyor diyorsun ilkay gündogan 1.5 sene sakatti, simdi bu adam hic para almadi mi yani??? Burasi almanya adam parasini kurusuna kadar aliyor
            En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 22.04.2016, 20:47.
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Fanatik gazetesi..
              Ve rakamlar gerçek.
              Rakamlar gercek degil, Marco Reus 2015'te sözlesmesini uzattiktan sonra primlerle birlikte yaklasik 8 milyon euro kazaniyor yillik.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Dzsudzsak muhtemelen yolcu bari biz alsak da yıllar sonra bir sağ açığımız olsa aslında gayet iyi adamdı bu bursada neden tutunamadı anlamadım sorun filan mı yaşadı pek takip edemedim bilgisi olan yazarsa sevinirim.
                En son Berk Ç. tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 10:33.

Yorum

DORTMUND'DA OYUNCU MAAŞLARI!
                  Marco Reus: 2.1 milyon Euro
                  Roman Weidenfeller: 1.3 milyon Euro
                  Lukasz Piszczek: 1.1 milyon Euro
                  Neven Subotic: 1.1 milyon Euro
                  Mats Hummels: 1.6 milyon Euro
                  Sokratis Papastathopoulos: 1.3 milyon Euro
                  Sebastian Kehl: 1.6 milyon Euro
                  Sven Bender: 1.3 milyon Euro
                  Henrikh Mkhitaryan: 1.7 milyon Euro
                  Shinji Kagawa: 1.6 milyon Euro
                  Pierre Aubameyang: 1.6 milyon Euro
                  İlkay Göndoğan: 750 bin Euro
                  Adrian Ramos: 1.4 milyon Euro
                  Matthias Ginter: 1.3 milyon Euro

En fazla alan Reus o da 2.1 milyon euro. Almanya'da vergi çok yüksek olduğu için adamın elinde kalan para sadece 1.2 milyon euro.
                  Bi de bizim piyasaya bak...
                  Reus 2.1 Alıyor, Ndoye 2.5 alıyordu.
                  Aubameyang 1.6 Alıyor, Erkanda 1.6 Alıyor.
                  Hummels 1.6 Alıyor,Douglas 1.550 Alıyor.
                  Subotic 1.1 Alıyor,Aykut 1.2 Alıyor.

Adalet mi şimdi bu
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Reus 2.1 Alıyor, Ndoye 2.5 alıyordu.
                    Aubameyang 1.6 Alıyor, Erkanda 1.6 Alıyor.
                    Hummels 1.6 Alıyor,Douglas 1.550 Alıyor.
                    Subotic 1.1 Alıyor,Aykut 1.2 Alıyor.

Adalet mi şimdi bu
                    Bu rakamlar eski...reus 9-10 mio. brüt alıyor...aubemeyang hummers miktharian yaklaşık 5 mio. €

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Berk Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dzsudzsak muhtemelen yolcu bari biz alsak da yıllar sonra bir sağ açığımız olsa aslında gayet iyi adamdı bu bursada neden tutunamadı anlamadım sorun filan mı yaşadı pek takip edemedim bilgisi olan yazarsa sevinirim.
                      Ben de onu merak ediyorum. Ligdeki en kaliteli oyunculardan biri

Yorum

• Ucreti bursa icin pahali 1750 net aliyor
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Fotomaç Dembele demiş. Fotoğrafta her ne kadar Tottenhamlı Dembele olsa da Fulham'ın Dembele'si de büyük takımları peşinden koşturuyor.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fotomaç Dembele demiş. Fotoğrafta her ne kadar Tottenhamlı Dembele olsa da Fulham'ın Dembele'si de büyük takımları peşinden koşturuyor.
                            söz konusu bu dembele http://www.transfermarkt.de/moussa-d...spieler/229004

resim bu dembele http://www.transfermarkt.de/moussa-d.../spieler/19368

masallah cok kaliteli is cikariyormus arkadaslar
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• orta saha makul fiyatlara onazi ve vukcevic'ten kurulabilir. braga ve lazio bizim ayarımızda bizden çok daha başarılı avrupa klüpleri. bizim için çok iyi oyuncular.yaşları da ideal.

Yorum

• İlk olarak Berk Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dzsudzsak muhtemelen yolcu bari biz alsak da yıllar sonra bir sağ açığımız olsa aslında gayet iyi adamdı bu bursada neden tutunamadı anlamadım sorun filan mı yaşadı pek takip edemedim bilgisi olan yazarsa sevinirim.
                                Ücreti çok geliyormuş ayrıca beklenenei verememiş. Sezon başında düzenli oynuyordu ancak Josue gibi o da Hamza'nın gazabına uğradı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X