Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geleceğe dönük transfer listesi:
    zakaria el azzouzi-santrafor
    nikola vlasic- kanat
    milot rashica- kanat
    lucas romero- defansif ortasaha
    lucas andersen- kanat
    ramadan sophi- kanat
    yassine ayoub- ortasaha
    yamil asad- ofans ortasaha
    vincent koziello- ortasaha
    ergys kace- ortasaha
    bartosz kaputstka- sol açık
    isaac success- kanat
    ivan macinic- önlibero
    luis henrique- forvet
    guilherme arena- sol bek
    valdivia- kanat
    walace- önlibero-defansif ortasaha
    gabriel jesus

bonservisi elinde olanlar:
    pablo armero- solbek
    martin cesares- stoper
    leonel vangioni-solbek
    tom huddlestone- ön libero
    agger- stoper
    zapata-stoper
    kabore- önlibero

uyguna alınabilicek ve faydalı olabilecek oyuncular:
    gago- önlibero
    darlon pabon- kanat
    zambrano- stoper
    granquist- stoper
    a.cubas- önlibero
    paletta- stoper
    marlone- sol açık

Yorum

• baskanin ndiayeyi bende medyadan okudum demesi ndiaye Transfer olmayacak anlamina gelmiyormu
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• gençlerden yazıcı, ramazan, abdülkadir ve cafer tosun, mehmet yeşil a takımla antremanlara çıkarlar ve altyapılarda maçlara çıkmaya devam ederler diye düşünüyorum. beşir dahil diğerlerinin iyi bir değerlendirmeden geçmesi ihtiyaca göre takıma dahil edilmesi gerekir.

Yorum

• Gabriel Obertan ➤ 1 Ara 2024'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 26 Şub 1989, Pantin, Fransa

Obertan boşta düşünülebilir aslında.Aranılan kanat oyuncusu tarzında.
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Başkan Bonservis+ Yıllık ücret için 55 milyon tl (Yani ortalama 16 milyon avro) para ayrılacağını söyledi. Ayrıca 5 ila 8 futbolcu alınacağını da ekledi ortalama maliyeti 2 ile 3 milyon avro arası olabilecek futbolcular alacağız demek ki.bonservis bedeli ödenmeyecek ve taraftarda heyecan yaratabilecek bir oyuncu için 3 milyon avro ayırabiliriz örneğin Seydou Doumbia(1 milyon avro kiralama bedeli 2 milyon avro yıllık ücret vererek getirebiliriz) veya Lisandro Lopez (1+1 yıllık 2 milyon yıllık ücrete gelebilir)

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yazılanlardan anladığım Başkan Ndiayeyi yalanlamış sanırım.
              Basinda duydum dedi gecistirdi.
              Yalanlamadi direk. Aldik da demedi.

Yorum

• yanlız 55 mio. TL çok az..tava ücret bu bütçe için 1.5 mio. € yu gecmemeli...Bence Onur giderse kimse sasirmasin...Onur Ekici cardozo Ndoye Erkan zaten 35 Mio TL Ye yakın para aliyorlar... Çok zor bu bütçele iyi bir takım yaratmak..Nasıl olcak merak ediyorum. ...heralde para edenler gidecek. cavanda gibiler

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Başkanın söylediklerinden satır başlıkları:

- her ne olursa olsun Trabzon spor camiası bize ve takıma tam destek vermeli, aksi halde başarı bir hayal(6-7 kere tekrarladı bunu ara ara)
                  - Ersun Yanal ile konuşulabilecek herşeyi defalarca kez konuştuk
                  - Avrupa kulüplerinde olduğu gibi sağlık-kondisyon-diyetisyen üçlememiz gelecek yıl kesinlikle olacak. Bu sene olduğu gibi her futbolcunun defalarca sakatlanması kabul edilebilir bir durum değil
                  - 105 Milyon TL olan gideri UEFA kriterleri gereği 55 Milyon TL'ye düşürecek ve sonrasında oradan da boşluklar oluşturup anca o şekilde transfer yapacağız
                  - Kadromuz 25 kişiyi aşmayacak
                  - Ersun Yanal bizden bile daha heyecanlı. Kendisi bize 'yarım kalan işi tamamlamak için geldim' dedi.
                  - Takımın bu halinden kurtulması için radikal kararlar alacağız. Başarıya engel olan herkesi, herşeyi silip atacağız.
                  - 25 kişilik kadroda 15 banko oynayacak oyuncu olacak. Diğerleri yedek kalabilecek ve gençlerden oluşabilecek isimlerden olacak.
                  - Takım içerisinde hizip/gruplaşma yapan herkesi ama herkesi gönderirim.
                  - Teknik ekibin bir kısmı sadece oyuncu satma işleri ile uğraşacak.
                  - Amacımız tüm transferleri kampa yetiştirmek.
                  - Kamp dönüşü yeni stadın tesislerine geçilecek ve orada sadece teknik kadro olacak. İdari kadrodan kimse yeni tesislere giremeyecek.
                  - Trabzon spor menfaatine olan tüm transferleri değerlendireceğiz. Onur da dahil satılamayacak oyuncumuz yok.
                  - 5-8 arası direk ilk 11'de görev alacak oyuncu transfer edeceğiz
                  - Önümüzdeki 40 gün içerisinde tüm oyuncu alma/satma işleri bitmiş olacak
                  - Ndiaye ve Umar isimlerini buraya gelirken ben de radyodan duydum
                  - Kulübün kesinlikle taraftara ihtiyacı var. Biz seyirci değil, takımı sahiplenecek taraftar istiyoruz
                  - Firma çalışanları dahil yeniden yapılanmaya gideceğiz
                  - Tolunay ve diğer birçok isim ile Sadi hocanın ayrılması sonrası görüştüm fakat kimse sezon arası takıma gelmek istemedi
                  - Loca fiyatları çok yüksek olacak. Tabiri caizse loca değil Trabzon sporun geleceğini satacağız bu yıl.
                  En son Tzameti tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 16:05.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Basinda duydum dedi gecistirdi.
                    Yalanlamadi direk. Aldik da demedi.
                    bedel artırımı olmasın dye bu yolu seçmiş olabilir o zaman
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• başkanın konuşmasından yorumlayarak kimse yıldız transferi beklemesin yıldız adayı adamlar bulunacaktır

Yorum

• elimizdeki futbolcuların ismine cismine bakmadan takasta kullanmalıyız mesala özer sefa yumlu yu osmanlya iteleyip ndiaye ve umar alınabilir aykut ve yusfu kasımpaşa ya iteleyip eren derdiyok alınabilir.

Yorum

• bence takımda kalacaklar onur -cavanda-güray-esteban-mehmet ekici-okay-aytaç-erkan zengin -uğur demirok ve muhammet demir etti 11 adam alınacak 8 transfer etti 19 ve 4 tane genç etti 23 geriye 2 tanede kiralıklardan adam alınr diye tahmin ediyorum kadro 25 oluyor .

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okay o bölgeyi dolduramaz mı?
                            İmkansız okay çok kötü çokkkk
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Madem Paramız yok tolganın bjk ile sözleşmesi biiti heralde ..Tolgayı alalım ya da antebin kalecisini.Onuruda 6-7 milyon avroya felan satarsak 2 iyi adam alabiliriz .yoksa onuru felan satmadan o bütçeyle bu iş olmazzzzzzzzzzz.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• constant Trabzonda
                                menajerinlen parasinin pesinde...
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X