Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Ndiaye ne de Umar. Visca bunlardan kat kat daha iyi.

Yorum

• visca çok iyi adam inşallah transfer edilir.

Yorum

• Viscamı kaldı daha beyler zamanında mırın kırın ediyodu millet şimdi ne değişti Bu saatten sonra Visca'yı Sevillada izlersiniz Bacambu'yu Villareal'de izlediğiniz gibi

Yorum

• biz de beşiktaşın şu mutluluğunu yaşayabilecek miyiz acaba
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• valla özendim yahu. visca yi hemen bitirmeli idik. sağlam olurdu
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Bilen takip eden var mı?
              Visca'yı alma ihtimalimiz nedir?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilen takip eden var mı?
                Visca'yı alma ihtimalimiz nedir?
                paramız olmadığı için %10 falan derim.o %10 ihtimalide başakşehirin kişilik yoksunu başkanının siyasi görüşünden veriyorum.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Visca iyi bir oyuncu ancak kapanan,iyi savunma yapan rakiplere karşı değerlendirmek gerekiyor.Başakşehirle oynadığımız maçta Viscayı takip ettim.Visca sistemi iyi işleyen bir takımın iyi bir oyuncusu olabilir.Visca şuan trabzonda olsa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü Viscanın üst düzey bir dribbling ya da çalım becerisi yok yani takımın durumu iyi olmadığında bireysel olarak ondan iyi performans beklemeniz imkansız.

Trabzonsporun kapalı oynayan takımlara karşı etkili olabilecek,önemli becerilere sahip iki kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Leon Bailey,Andrija Zivkovic,Hirving Lozano ve Rachid Ghezzal gibi oyunun kilidini açabilecek,her an tehlike yaratabilecek üst düzey kanat oyuncularına ihtiyacımız var.Trabzonsporun oyuncusu takım kötü oynasa bile bireysel anlamda tehlikeli olabilecek,rakibe tehdit yaratabilecek oyuncular olmalı.

Olcan Adının bizde ki performansıyla Gsde ki performansına baktığımızda büyük fark olduğunu görüyoruz dolayısıyla istatistiklere bakarak yorum yapılmasını doğru bulmuyorum.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Visca iyi bir oyuncu ancak kapanan,iyi savunma yapan rakiplere karşı değerlendirmek gerekiyor.Başakşehirle oynadığımız maçta Viscayı takip ettim.Visca sistemi iyi işleyen bir takımın iyi bir oyuncusu olabilir.Visca şuan trabzonda olsa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü Viscanın üst düzey bir dribbling ya da çalım becerisi yok yani takımın durumu iyi olmadığında bireysel olarak ondan iyi performans beklemeniz imkansız.

Trabzonsporun kapalı oynayan takımlara karşı etkili olabilecek,önemli becerilere sahip iki kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Leon Bailey,Andrija Zivkovic,Hirving Lozano ve Rachid Ghezzal gibi oyunun kilidini açabilecek,her an tehlike yaratabilecek üst düzey kanat oyuncularına ihtiyacımız var.Trabzonsporun oyuncusu takım kötü oynasa bile bireysel anlamda tehlikeli olabilecek,rakibe tehdit yaratabilecek oyuncular olmalı.

Olcan Adının bizde ki performansıyla Gsde ki performansına baktığımızda büyük fark olduğunu görüyoruz dolayısıyla istatistiklere bakarak yorum yapılmasını doğru bulmuyorum.
                    çok öyle değil. visca disiplinli bir kanat oyuncusu. düzgün sistemle oynayan takımda işini yapar. gayet akıllı pas oyununa uygun bir oyuncudur. sadece bizim maça bakarak karar verilmez. her iki kanatta da mahrez olmaz. bir tarafta işini yapan kendi çapında yetenekli, gol bölgelerine giren oyuncu da lazım. çabuk mu çabuk, gol vuruşu var mı var, ayağı düzgün mü düzgün. doğru görev verirsen verim alırsın. sol kanada çok iş yapan top kullanan oyuncuyu al istiyorsan.

Yorum

• Üst düzey yetenekli 2 adam olsun gerisi mümkünse Visca gibi oyun dsiplininden kopmayan belli kalitenin üstünde olan isimler olsun..

Ekici de insallah sakatlik kaza bela yasamaz..Önünde koşan topcularin olduğu bir takimda saglam bir Ekici resital sunar..

Yorum

• Visca iyi futbolcu, bitirici vurusları da iyi ancak Trabzonspor ' da oynayamaz görüşündeyim. Daha öncede söylediğim gibi şuana kadar süper lig takımlarından büyüklere büyük hayallerle giden topcuların %90 ' ı istenen performansı veremedi. Burda da gördüğünüz üzere acık oynayan bir takıma karşı iyi işler yaptı ancak kapanan takımlara karşı bu şekilde performans gösterebileceğini düşünmüyorum. Bize gelirse hayal kırıklığı olur.

Yorum

• ibb bu sene sistemini değiştirdi. öyle kapanarak değil daha fazla hücum ederek oynuyorlar. sadece daha güçlü takımlara karşı eski sistemine dönüyorlar.onu biz de yapıyoruz. osmanlıya kontradan yenildiler mesela. ezbere yorumlar. abdullah avcı bütün sene bunu anlattı çıktığı yayınlarda.

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne Ndiaye ne de Umar. Visca bunlardan kat kat daha iyi.
                            Çok doğru söylüyorsun.Visca bunlardan çok daha iyi futbol oynuyor.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Visca Ptt'de oynarken değersizdi

Büyük resme bakarsanız Visca'yı yıldız yapanın takım oyunu ve sistem olduğunu görürsünüz

Bizim öncelikli olarak Visca'ya değil, takım oyunu ve sistemi oturtabilecek gerçek bir teknik direktöre ihtiyacımız var...
                              22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Başkan çok koşan atletik bir takım kuracağız dedi. Yeterki öyle olsun, isimlere takılmayalım artık, sistem konuşsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X