Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mutlak surette adam eksilten kanat oyuncusu almamız lazım

diğer takımlara bakın

net eksiğimiz budur

adam geçemiyor oyuncular. e pas da yapıp gidemiyoruz. dolayısıyla kalakalıyoruz

yattara, jaja gibi oyuncular lazım ama biraz disiplinlisi

bu tanıma atıf uyuyor, ambrabat uyuyor

scout ekibi bu tür en az iki adam bulmalı bize

douglas aykut iş yapacak adamlar bana göre

Yorum

• mevcut kadrodan en az beş oyuncu gönderilmeden transfer yapılamaz
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• bayern münih ligindeki en iyi oyuncuları transfer etmeye çalışarak buraya geldi.

adamlar hem onların karşı performansından kurtuldu hemde çoğu onlarda tuttu bunu bir tv programında izlemiştim.
        bizde böyle bir yöntemi kaldıracak ekonomi yok malesef.

fakat maliyet ve görev açısından baktığımızda benim en çok beğendiğim isim daglao.

bana kalırsa işini gerektiği gibi yapıyor. topu oyuna fazla sokamıyor o ayrı birazda yavaş bir isim ama en kötü yedek olur. bizdeki douglas gibi olacağını sanmıyorum hani en kötü belkalem gibi verim alırız.

aatıf ı beğeniyorum ama düşündüğümde takımı zor durumda bırakır gibi. sadece ileride duracak bir isim yani bizim sol bekimiz hayli fazla yorulur. bu seneki davranışındanda umursamaz olduğunu anladım.
        aatıf bana kalırsa biraz poh poh futbolcusu. yani tüm toplar ona olacak ilgi onda olacak her golu o atacak falan. bu sene 2 3 yuhladılar diye adam hiç takmadı takımı.
        edin visca yıllardır ibb de oynadı ben 1 kez sorun duymadım ondan. ikiside benzer tip ama önde kalan cinsten.

hem yaşı itibari ile hemde karakteri ile bence viscadan yana kullanmalıyız. gerekirse sevilladan daha fazla vermeliyiz bence.

amini umar. yaşı itibari ile güzel performans sergiledi bu yıl. visca nın alternatifi büyük ihtimal umardır. o olmazsa onu alacaklardır bence.

n diaye ligin son haftalarına doğru biraz bocalasada ilk başlarda çok iyiydi. buda mental sorunları olduğunu gösterir. hani bir zaman sonra salar kendini. sezon boyunca aynı performans bekleyemeyiz. atıyorum 10 maç iyiyse 3 maç kötü oynar.

şuan gündemde olanları değerlendirmek istedim.
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• tamam ortada enkaz vardi da, bunu asgari düzeyde, makul Kabul edilebilecek kayiplar ile atlatabilirdik. fakat tarihimizde yasamadiginiz rezillikleri yasayarak bu süreci sonlandirdik. kim ne derse desin bunun en büyük sorumlularindan biri de maalesef Baskandir.
          En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 11:31.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• MBengue nasil biridir arkadaslar taniyan varmi solbbek icin nerdeyse anlasmisiz diolar

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              MBengue nasil biridir arkadaslar taniyan varmi solbbek icin nerdeyse anlasmisiz diolar
              Her sene bize yaziyorlar onu. Iyi olsa coktan transfer edilmisti biryerlere...

Yorum

• Trabzonspor'da gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı. Bordomavili yönetim Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile anlaşmaya varırken, sözleşmeleri sona eren Fatih ve Marin'in yanı sıra Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor.

Karadeniz ekibinde geride kalan sezonda performansları tartışılan ve kulüple icralık olan Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz ile ilgili olarak da tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. Gelecek sezonki bütçenin oldukça düşük seviyede tutulacak olması nedeniyle yılda 2 milyon 500 bin euro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak. Bu arada devre arasında pilot takımdan kiralanan Akakpo'nun ise takımda tutulması bekleniyor.

Eren ve Aatif'i istiyor

Yönetim ise Ersun Yanal'ın takımdan göndermek istedikleri oyuncuları, yapılacak transferlerde ilk etapta takas formülü ile elden çıkarmayı deneyecek. Güçlü bir forvet hattı kurmak isteyen Yanal'ın Muhammet ile beraber Eren Derdiyok'u da sisteminde düşündüğü belirtildi. Yanal'ın bir başka talebi de Sivas ile sezon sonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Aatif... Yiğidolar'da daha önce gol krallığı da yaşayan deneyimli futbolcu için Ersun Yanal'ın devreye gireceği ve görüşmeleri yürüteceği belirtildi.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Oh be Yumlu, Salih, Özer, Sefa, Atik, Douglas gibi yeteneksizlerden kurtuluyoruz.

Dün akşam maçtan sonra Sn. Kazım Ersun YANAL, umutvari konuştu, uzun süre sonra sayesinde huzurlu bir uyku çektim.

Hayırlı Cuma'lar kardeşlerim....
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Aatif 600 bin euro falan alacaksa gelebilir 2 yıllık sözleşmeyle. MBengue nasıl oyuncudur fikrim yok ama bonservisi elinde tam bize uygun.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eren DERDİYOK'u 3 sene almayı niyetlendiğimiz halde alamamıştık.

Aatıf ise bizde iş yapar, hem de ucuza gelir.

Gerçekçi olmak lazım, bu sezon devasa bütçeler ayıramayız kulüp olarak ama Başkan, Hoca ve Scout ekibinin bu işten tatmin edici bir yapılanma ve oluşum ile çıkacaklarını düşünmüyorum.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İşte yeni Jaja!

Bordo-mavili yönetim, aradığı Jaja'yı Bundesliga 2'de buldu... Geçen sezonu kiralık olarak 1860 Münih'te geçiren Avusturya Wien'li Rubin Okotie'yle prensip anlaşmasına varıldı. Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen 28 yaşındaki forvet ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı iddia edildi..
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Eren DERDİYOK'u 3 sene önce almayı niyetlendiğimiz halde alamamıştık.

Gerçekçi olmak lazım, bu sezon devasa bütçeler ayıramayız kulüp olarak ama Başkan, Hoca ve Scout ekibinin bu işten tatmin edici bir yapılanma ve oluşum ile çıkacaklarını düşünmüyorum.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boşuna isim felan yazmayın eren ndiaye felan bu takıma gelmez.Her hafta 6-7 yiyen takıma kimse gelmez Trabzonsporu imaj olarak yerle bir ettiler.Düşen Sivas ve Eskişehir bile bu kadar gol yemeden gitti.Bu takımda oynamak gelecek futbolcuya ne kazandıracak? Paran yok düşük maaş vereceksin, Avrupada yoksun,takımın bir ağırlığı ve saygınlığı kalmamış niye bize gelsin bu oyuncular.Sizin yazdığınız hiçbir oyuncu bize gelmez belki konyaya bile giderlerde bize gelmezler.
                            Ersun geliyorda onlar niye gelmesin. Yeni bir takım kurulacağına inanırlarsa hepsi gelir
                            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Eren DERDİYOK'u 3 sene önce almayı niyetlendiğimiz halde alamamıştık.

Gerçekçi olmak lazım, bu sezon devasa bütçeler ayıramayız kulüp olarak ama Başkan, Hoca ve Scout ekibinin bu işten tatmin edici bir yapılanma ve oluşum ile çıkacaklarını DÜŞÜNÜYORUM

Kusura bakmayın, 2 kez yanlış yazdım bu yazıda, ama bu kez doğrusu budur.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                MBengue nasil biridir arkadaslar taniyan varmi solbbek icin nerdeyse anlasmisiz diolar
                                Ben de bunu söylemek ve tanıyan var mı demek için gelmiştim.

Geldiği lig,yaşı,tapusuz olması olumlu,
                                Afrikalı olması kesinlikle olumsuz benim gözümde,
                                ama yine de izleyen bilen birileri yorumlasa da az çok fikir sahibi olsak ne güzel olur.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X