Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seneye şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmak isteniyor.

Rakibin en önemli 3 isminin sözleşmeleri bitiyor.

Gökhan Gönül , Caner Erkin , Mehmet Topal.

Gökhan Gönül şikeyle ve fb ile özdeşleşmiş bir isim onu direkt eleyelim.

Elimizde böyle bir koz varken ; Caner Erkin ve Mehmet Topal gibi ligde mevkilerinin en iyi isimlerini kulübe kazandırmak müthiş bi ivme kazandırır kulübe.

Hem rakiplere gözdağı hem son yıllarda kaybedilen itibarı kazanma noktasında ciddi bir adım(yıldız oyuncuları istanbul takımlarına kaptırma imajının silinmesi) , hem de gerekli mevkilere uyum sorunu yaşamayacak kilit isimler kazandırmak.Böyle bir hamlenin yeni sezonda kazandıracakları şüphesiz tartışılmaz.

İşin maddi boyutuna gelinecek olursa ; kulüplerinde yıllık 2 milyon euro'ya oynayan isimler bunlar.Bu rakamı avrupa'dan elde etme imkanları yok.İtalya yada farklı bir avrupa ülkesi tercih ettiklerinde bu rakamın yarısını ancak alacaklar.Beşiktaşa imza atarsalar hemen hemen aynı ücret söz konusu olacak.

Bu isimleri yıllık 2 milyon euro teklif + 3 milyon euro imza parası ile kulübe kazandırmak ütopik bir hamle değil.

Performansı her türlü sürprize açık yıldız yada yıldız adaylarına 3-4 milyon euro civarında bonservis bedeli ödemektense ;

Performansıyla bizi gelecek sezonda şampiyonluk potasına sokabilecek tecrübeli ve uyum sorunu yaşamayacak Mehmet Topal ve Caner Erkin ikilisi için 6 milyon euro'yu gözden çıkarmak çok doğru bir tercih olur.

Vizyon anlayışından zerre kuşku duymadığım Muharrem Usta'nın böyle bir girişimde bulunmasını canı gönülden umut ediyorum.

Beklerde Cavanda , Caner ortasahada Topal, Ekici.

Neden olmasın ?
    öncelikle foruma hoşgeldin
    Caner bize hiç bir zaman gelmez.Neden dersen;
    -CSKAdan Gsye gelirken bile kendince bizi küçük görerek reddetmiş birisidir kendisi.O zaman reddeden Caner bu hali ile hiç gelmez.
    -Şike olayına girer isek emin ol o takımda şike konusunda başlarda gelir kendisi.Bu açıdan da bizim takıma uymaz.
    -İstanbuldaki yaşam tarzına alışmış bir Caner bizim buralara gelmez.
    -Şampiyonlar liginde oynayacak bir Bjkye gitmek varken Trabzonspora neden gelsin.
    Velhasıl Caner bize gelmez.He bana göre de gelmemeli zaten.Caner Transferinde ne yazıkki sadece futbol açısından getireceği yarara bakamıyorum.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Seneye şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmak isteniyor.

Rakibin en önemli 3 isminin sözleşmeleri bitiyor.

Gökhan Gönül , Caner Erkin , Mehmet Topal.

Gökhan Gönül şikeyle ve fb ile özdeşleşmiş bir isim onu direkt eleyelim.

Elimizde böyle bir koz varken ; Caner Erkin ve Mehmet Topal gibi ligde mevkilerinin en iyi isimlerini kulübe kazandırmak müthiş bi ivme kazandırır kulübe.

Hem rakiplere gözdağı hem son yıllarda kaybedilen itibarı kazanma noktasında ciddi bir adım(yıldız oyuncuları istanbul takımlarına kaptırma imajının silinmesi) , hem de gerekli mevkilere uyum sorunu yaşamayacak kilit isimler kazandırmak.Böyle bir hamlenin yeni sezonda kazandıracakları şüphesiz tartışılmaz.

İşin maddi boyutuna gelinecek olursa ; kulüplerinde yıllık 2 milyon euro'ya oynayan isimler bunlar.Bu rakamı avrupa'dan elde etme imkanları yok.İtalya yada farklı bir avrupa ülkesi tercih ettiklerinde bu rakamın yarısını ancak alacaklar.Beşiktaşa imza atarsalar hemen hemen aynı ücret söz konusu olacak.

Bu isimleri yıllık 2 milyon euro teklif + 3 milyon euro imza parası ile kulübe kazandırmak ütopik bir hamle değil.

Performansı her türlü sürprize açık yıldız yada yıldız adaylarına 3-4 milyon euro civarında bonservis bedeli ödemektense ;

Performansıyla bizi gelecek sezonda şampiyonluk potasına sokabilecek tecrübeli ve uyum sorunu yaşamayacak Mehmet Topal ve Caner Erkin ikilisi için 6 milyon euro'yu gözden çıkarmak çok doğru bir tercih olur.

Vizyon anlayışından zerre kuşku duymadığım Muharrem Usta'nın böyle bir girişimde bulunmasını canı gönülden umut ediyorum.

Beklerde Cavanda , Caner ortasahada Topal, Ekici.

Neden olmasın ?
      Renktaş hoş geldin,sefa getirdin,
      senin görüşündür saygı duyarım, benim görüşüm ise şu yönde,
      M.Topal düzgün bir insandır gelse hem işimize yarar hem mide bulandırmaz,
      fakat diğer o 2 isim bizden o paraları yiyeceğine zehir zıkkım yeseler daha iyi,
      manevi yönden bu şekilde düşünüyorum,
      oyunculukları yönünden de şüphelerim var o büyük büyük paraları alırlar oynamazlar,
      Maluda gibi olurlar,M'Bia gibi olurlar,alılırlar paraları çeker giderler.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sadece topal olabilir görüşündeyim bende

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• dortmunda gicik kapmaya basladim

leon bailey i yakin takibe almislar, menajerinden raporunu almis scoutlari
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renktaş hoş geldin,sefa getirdin,
            senin görüşündür saygı duyarım, benim görüşüm ise şu yönde,
            M.Topal düzgün bir insandır gelse hem işimize yarar hem mide bulandırmaz,
            fakat diğer o 2 isim bizden o paraları yiyeceğine zehir zıkkım yeseler daha iyi,
            manevi yönden bu şekilde düşünüyorum,
            oyunculukları yönünden de şüphelerim var o büyük büyük paraları alırlar oynamazlar,
            Maluda gibi olurlar,M'Bia gibi olurlar,alılırlar paraları çeker giderler.
            Hoşbulduk cümleten.

Kimimizin midesi Gökhan Gönül'ü bordo mavi altında kaldıramıyor.Kimimiz Topal olur , Caner ile Gökhan olmaz diyor. Kimiyse onlardan gelecek ffayda Allah'tan gelsin , hiçbirini takımda görmek istemiyorum diyecektir.

Ama bu transferleri sadece performans olarak değerlendirmemek gerekir.Bana kalırsa bu isimlerden biriyle dahi sözleşme imzalamamız iade-i itibar açısından ciddi önem taşır.

Gökhan Gönül'ün şike sürecinde sarf ettiği antipatik söylemlerden dolayı taraftarın kabullenmesi pek mümkün görünmüyor.Kaldı ki kendinin de son tercihi Trabzonspor olacaktır.

Ama Caner'in bu tip söylemlerde bulunduğunu hatırlamıyorum varsa düzeltin beni , Mehmet Topal ise karakterli bir isim olarak tanınıyor.

Önceki sezonlarda Trabzonspor'u küçümseyen yada reddeden ifadelerde bulunduysa elbette durum farklı olur .

Onun dışında 3 yıl için inter'den 3 milyon euro kazanmak yerine Trabzonspor'dan 9 milyon euro kazanmayı tercih etme hususnda düşüneceğine eminim bu isimlerin.Özellikle de 30 yaşına dayanmış Mehmet Topal'ın.

Yada Beşiktaş'ın önereceği rakamın 3 milyon euro fazlasını önerdiğimizde (imza parası adı altında) şampiyonlar liginde oynamanın diyetini ödemiş oluruz diye düşünüyorum.Yani 28-30 yaşındaki aktif futbol hayatının nispeten son dönemlerine yaklaşan(maksimum 2 sözleşme daha imzalarlar 3 er yıldan) isimler için 9 milyon Türk Lirasının rahatça reddedilebilecek bir rakam olduğunu düşünmüyorum.

En azından istişare etmekte fayda olduğu inancındayım.
            En son must61 tarafından düzenlendi; 18.04.2016, 18:03.
            #Dik oyna

Yorum

• Maaşlarda tavan ücret belirlemek lazım artık , 1.5 milyon euro yu geçmemeli , yavaş yavaş bu düzeni oturtmak lazım .

Ona istisna buna istisna 2 verelim , 2.5 verelim dedik diye bu durumlara geldik . 30 undaki Mehmet Topalın bize vereceği katkıyı daha genç ve yabancı isimlerden alabiliriz hem de daha ucuza . İlerde de satma şansımız olur . Bu benim görüşüm

Yorum

Hoşbulduk cümleten.

Kimimizin midesi Gökhan Gönül'ü bordo mavi altında kaldıramıyor.Kimimiz Topal olur , Caner ile Gökhan olmaz diyor. Kimiyse onlardan gelecek ffayda Allah'tan gelsin , hiçbirini takımda görmek istemiyorum diyecektir.

Ama bu transferleri sadece performans olarak değerlendirmemek gerekir.Bana kalırsa bu isimlerden biriyle dahi sözleşme imzalamamız iade-i itibar açısından ciddi önem taşır.

Gökhan Gönül'ün şike sürecinde sarf ettiği antipatik söylemlerden dolayı taraftarın kabullenmesi pek mümkün görünmüyor.Kaldı ki kendinin de son tercihi Trabzonspor olacaktır.

Ama Caner'in bu tip söylemlerde bulunduğunu hatırlamıyorum varsa düzeltin beni , Mehmet Topal ise karakterli bir isim olarak tanınıyor.

Önceki sezonlarda Trabzonspor'u küçümseyen yada reddeden ifadelerde bulunduysa elbette durum farklı olur .

Onun dışında 3 yıl için inter'den 3 milyon euro kazanmak yerine Trabzonspor'dan 9 milyon euro kazanmayı tercih etme hususnda düşüneceğine eminim bu isimlerin.Özellikle de 30 yaşına dayanmış Mehmet Topal'ın.

Yada Beşiktaş'ın önereceği rakamın 3 milyon euro fazlasını önerdiğimizde (imza parası adı altında) şampiyonlar liginde oynamanın diyetini ödemiş oluruz diye düşünüyorum.Yani 28-30 yaşındaki aktif futbol hayatının nispeten son dönemlerine yaklaşan(maksimum 2 sözleşme daha imzalarlar 3 er yıldan) isimler için 9 milyon Türk Lirasının rahatça reddedilebilecek bir rakam olduğunu düşünmüyorum.

En azından istişare etmekte fayda olduğu inancındayım.
                o tip bir itibar bize göre değil. o şekilde gücümüzü kanıtlamaya çalıştığımızda duvara tosladık. üretken bir görünüm almamız daha doğru. çok yaşanmışlıklar var o isimlerle ilgili. 6 senenin yıpranmışlığı var üzerimizde. yeni oyuncular, yeni yüzler iyi gelecektir. zaten yaşları geldi artık. en az onlar kadar iyi futbolcular bulacağız inşallah.

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maaşlarda tavan ücret belirlemek lazım artık , 1.5 milyon euro yu geçmemeli , yavaş yavaş bu düzeni oturtmak lazım .

Ona istisna buna istisna 2 verelim , 2.5 verelim dedik diye bu durumlara geldik . 30 undaki Mehmet Topalın bize vereceği katkıyı daha genç ve yabancı isimlerden alabiliriz hem de daha ucuza . İlerde de satma şansımız olur . Bu benim görüşüm
                  Dediklerinize katılıyorum fakat bunu diye diye alacağımız oyunculardan daha kötüsünü aldık. Mesela Ersun Yanal zamanında Alperi istemişti o zaman daha iyisini alırız dedik ve sonuç.

Bir diğer husus gelmez dediklerimiz Ersun Yanal veya lucescu faktörü ile getirilebilir mesela sözleşmesi biten oyuncuları etkilemeninin en güzel yöntemi Ersun Yanal dır diye düşünüyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maaşlarda tavan ücret belirlemek lazım artık , 1.5 milyon euro yu geçmemeli , yavaş yavaş bu düzeni oturtmak lazım .

Aynen öyle,
                    bir tek 10 numara için verelim 2 milyon euro,
                    diğerlerine 1.5 bile çok,
                    yeter ki iş bilen adamlar yapsın transferi,zor değil 1 milyon euro ya savaşacak adamları bulmak,
                    Belçika-Fransa-Almanya liginde bak çatır çatın oynayan ne futbolcular var,
                    emin değilim ama çoğu 1.5 tan az alıyorlardır.
                    2. 2 buçuk,3,3 buçuk verip şampiyon olunsaydı şikeciler her sene olurdu,
                    ben başkanımızdan ve transfer ekibinden umutluyum,
                    bizler sabır gösterirsek 2 seneye kadar çok şey bam başka olacak.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dediklerinize katılıyorum fakat bunu diye diye alacağımız oyunculardan daha kötüsünü aldık. Mesela Ersun Yanal zamanında Alperi istemişti o zaman daha iyisini alırız dedik ve sonuç.

Bir diğer husus gelmez dediklerimiz Ersun Yanal veya lucescu faktörü ile getirilebilir mesela sözleşmesi biten oyuncuları etkilemeninin en güzel yöntemi Ersun Yanal dır diye düşünüyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Abi Lucescu için dediklerine katılıyorum da Ersun hocanın o konuda ben pek etkisi olacağını sanmıyorum.
                      Tosicle görüştü , ikna etmeye çalıştı dediler Tosic bize gelmedi
                      Tolgay için ayağına kadar gittiler yine getiremediler . Demek çok da bi etkisi yok.

Ertan abinin de dediği gibi transferler yeter ki izlenerek , uzmanlarca yapılsın , menajerlerin eline bakmayalım . O zaman ucuza sağlam bi takım kurmak inan zor değil , muhtaç değiliz fenerin miyadını doldurmuş topçularına

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                        gökhan gönül ve topal'ı severim. caner'in malum sezondan sonra 3 temmuz olmadan verdiği bir röportaj var. aklıma takılmış, acayip zoruma gitmişti o dönemde. 30 asist yapsa istemem gibi rasyonel olmayan bir düşüncem var. kırmızı çizgi yani. diğerleri de ağır toplar. yeni bir oluşum isterim. ama takımın başında uzun dönem çalışacak iyi bir hoca oldukça bunları yönetebilir. olmaz diye bir şey yok bu hayatta ama tercihim farklı olur. bu arada hoş geldin, sözlerin için teşekkürler. bu başlıkta daha canlı bir sohbet vardı eskiden, başlığa yazmayı severdim ama eski sohbetler olmuyor, tekrar canlandırmak lazım.
                        gökhan gönülün kanırtmalı demeci zoruna gitmedi mi yani?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mehmet Topal belki gerisi evlerden ırak.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Iskelet Kadromuz bence böyle olmali:

Onur-Esteban-Ugurcan-Aykut-Akakpo-Cavanda-Güray-Aytac-Okay-Mehmet-Cardozo-Muhammet

Bu Iskelet Kadroya ilk 11 icin kaliteli 2 Stoper, 1 Sol Bek, 1 Orta Saha, 2 Kanat ve 1 Golcü alinmali bence. Sadece kaliteli bir 11 cikarabilmek icin kaliteli 6-7 Transfer sart. Yedek olarak ise 1 Sag Bek, 1 Orta Saha, 1 Kanat, 1 Forvet Arkasi ve 1 Golcü sart. Yedekler icinde 5 Transfer sart. Toplam 11-12 kaliteli Oyuncu transfer etmeliyiz bence. Yukardaki Iskelet Kadro 12 Oyuncudan olusuyor. 11-12 kaliteli Transfer ile toplam Kadro Sayisi 23-24 oluyor. Bence Ideal.

Ayrica Akakpo disindaki tüm kiralanan Oyuncular gönderilmeli. Salih e tekrar Tesekkür edip kendisini yollamaliyiz. Kendisini yaptiklarindan dolayi seviyorum ama Futbolu kesinlikle bu Takimda oynamak icin yeterli degil görüsündeyim.

Douglas, M.Yumlu (Kontrati bitiyor), Musa Nizam, Salih (Kiralik), Bosingwa (Kontrati bitiyor), Fatih Atik (Kontrati bitiyor), Özer Hurmaci, Marko Marin (Kiralik), Yusuf Erdogan (Iyi Teklif gelirse), Erkan Zengin, Sefa Yilmaz, N' Doye, Yatabare, Kurtulus Yurt, Göksu Alhas, Zeki Yavru, Ishak Dogan, Ogulcan Gökce, Ferhat Yazgan, Mehmet Kuruoglu ve Gökhan Alsan gibi Oyuncular gelecek Sezon gönderilmeliler...
                            En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 18.04.2016, 19:05.
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gökhan gönülün kanırtmalı demeci zoruna gitmedi mi yani?
                              o takılmamış aklıma.bütün yaptıklarını süzgeçten geçirmeye çalışıyorum. o atmosferde öyle söylemiş olabilir ama rakibi küçümseyen hareketler içinde değildi. negatifleri biriktirirken pozitif özelliklerine de kayıtsız kalmıyorum.

Yorum

• Iskelet Kadromuz bence böyle olmali:

Onur-Esteban-Ugurcan-Aykut-Akakpo-Cavanda-Güray-Aytac-Okay-Mehmet-Cardozo-Muhammet

Bu Iskelet Kadroya ilk 11 icin kaliteli 2 Stoper, 1 Sol Bek, 1 Orta Saha, 2 Kanat ve 1 Golcü alinmali bence. Sadece kaliteli bir 11 cikarabilmek icin kaliteli 6-7 Transfer sart. Yedek olarak ise 1 Sag Bek, 1 Orta Saha, 1 Kanat, 1 Forvet Arkasi ve 1 Golcü sart. Yedekler icinde 5 Transfer sart. Toplam 11-12 kaliteli Oyuncu transfer etmeliyiz bence. Yukardaki Iskelet Kadro 12 Oyuncudan olusuyor. 11-12 kaliteli Transfer ile toplam Kadro Sayisi 23-24 oluyor. Bence Ideal.

Ayrica Akakpo disindaki tüm kiralanan Oyuncular gönderilmeli. Salih e tekrar Tesekkür edip kendisini yollamaliyiz. Kendisini yaptiklarindan dolayi seviyorum ama Futbolu kesinlikle bu Takimda oynamak icin yeterli degil görüsündeyim.

Douglas, M.Yumlu (Kontrati bitiyor), Musa Nizam, Salih (Kiralik), Bosingwa (Kontrati bitiyor), Fatih Atik (Kontrati bitiyor), Özer Hurmaci, Marko Marin (Kiralik), Yusuf Erdogan (Iyi Teklif gelirse), Erkan Zengin, Sefa Yilmaz, N' Doye, Yatabare, Kurtulus Yurt, Göksu Alhas, Zeki Yavru, Ishak Dogan, Ogulcan Gökce, Ferhat Yazgan, Mehmet Kuruoglu ve Gökhan Alsan gibi Oyuncular gelecek Sezon gönderilmeliler...

Kisaca böyle bir 11 cikiyor yazdiklarimdan:

-------------Onur Kivrak-------------
                                Cavanda-Transfer-Transfer-Transfer
                                ------Okay/Aytac--Transfer---------
                                Transfer------M.Ekici-------Transfer
                                --------------.Transfer---------------

Kadro:
                                Esteban, Ugurcan, Aykut, Akakpo, Sag Bek, Güray, Orta Saha, Okay/Aytac, Kanat, Forvet Arkasi, Cardozo, Muhammet, Golcü;

“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X